|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tašča
25.2.2008 9:52:08   
kovač
Mi piše sms in prosi za cd. Potem jo pokličem, da ga dobi in mi pravi, si pa kar pozabila name!
Drži, da sem ji pred dvema mesecema obljubila cd, samo ker jaz ne znam tega naredit, sem prosila dragega, da bi to uredil. In potem ga nisem več hotela gnjavit, ker sem mislila, da je enkrat dovolj, pa še za njegovo mamo gre.
Sedaj se pa tako butasto počutim - čez kar pozabila sem nanjouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tašča
25.2.2008 9:53:18   
Volga
Sedaj se pa tako butasto počutim - čez kar pozabila sem nanjo

Hja, in kaj čmo zdaj mi?

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 9:53:25   
malika
ja, saj si ne!

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 9:55:42   
srki
Se pravi, da si prosila njenega sina?

Ah,...

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 9:57:16   
kovač
Ja sem prosila njenega sina ne samo enkrat, potem se mi je pa tud že mal neumno zdelo, da mu skoz omenjam - potem mi pa tašča reče, češ kar pozabila sem nanjo - mislim taka izjava!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 9:58:19   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Ja sem prosila njenega sina ne samo enkrat, potem se mi je pa tud že mal neumno zdelo, da mu skoz omenjam - potem mi pa tašča reče, češ kar pozabila sem nanjo - mislim taka izjava!

hja...kaj čmo.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 9:59:36   
malika
Izjava je čisto normalna, če si ji nekaj obljubila, pa tega ni dobila, ti ji pa nisi pravočasno povedala, zakaj ne dobi. Imam občutek, ko prebiram tvoje poste, da ti nihče ne sme ničesar rečt. Vse obrneš na slabo in se samo pritožuješ.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 9:59:57   
Maleal
In kaj ti naj zdaj mi svetujemo?Ja povej ji kot si nam ne.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 10:00:38   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: malika

Izjava je čisto normalna, če si ji nekaj obljubila, pa tega ni dobila, ti ji pa nisi pravočasno povedala, zakaj ne dobi. Imam občutek, ko prebiram tvoje poste, da ti nihče ne sme ničesar rečt. Vse obrneš na slabo in se samo pritožuješ.

Aj, daj no user posted image

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2008 10:02:46   
petja
O kovač, you are back! user posted image

Lp, petja

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2008 10:03:45   
kovač
Ja saj verjetno sem res sama kriva!

Nisem taka, da nikoli ne priznam ničesar narobe in da verjamem samo v svoj prav. Tudi drugi vem, da imajo marsikaj prav. Ni me treba imet samo v slabi luči.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2008 10:04:03   
blue sky
user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2008 10:06:28   
kovač
A se ve niste še nikoli tako trapasto počutile. Saj vem, da nimam kaj , samo vseeno sem hotla ta pripetljaj delit z vami.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2008 10:07:59   
blue sky
Moja tašča je bolj na izi in se ne bi sekirala zaradi takšne malenkosti ali pa bi me še spomnila vmes. Ti si pa tudi ne rabiš tako gnati k srcu, no.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2008 10:08:21   
srki
Njegovi mamici bi rekla, da sama tega ne znam, da bom rekla njenemu sinu, če ga že sama ne zna prosit in mora tebe....

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2008 10:10:16   
Anonimen
In potem ga nisem več hotela gnjavit, ker sem mislila, da je enkrat dovolj

Ja sem prosila njenega sina ne samo enkrat, potem se mi je pa tud že mal neumno zdelo, da mu skoz omenjam

Kaj je zdaj? A si se malo zapletla? Kako naj ti kdo objektivno odgovori, kaj se mu zdi prav in kaj ne, če je pa že tule jasno, da nekaj po domače povedano mutiš ali kako? No, ne zamerit, ampak tako se razume, ko se tole dvoje prebere. Lahko si se pa samo pač zmotila.

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.2.2008 10:20:37   
kovač
2x sem mu pa rekla. Saj zdaj itak ni več pomembno. Kar je je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.2.2008 10:22:07   
dadica
Idite na sprehod, zunaj je božansko vremeuser posted image

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.2.2008 10:22:29   
fragola
ja pa popravi in potrudise da danes tvoj dragi naredi cd!

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.2.2008 10:22:34   
MAŠKA
Mislim, da kar vsak od nas kdaj kakšno stvar pozabi. In tvoja tašča težko dojame, da si upaš na njo pozabit, predvidevam, da se počuti nekoliko vzvišeno nad teboj, ker je pričakovala, da boš kar takoj skočila in ji ustrega. S to izjavo te je hotela spomnit, da na njo pač ne bi smela pozabit. Na tvojem mestu bi ji jaz samo rekla, da se opravičujem in da sem pač res pozabla.
Čim manj se sekirat...user posted image

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.2.2008 10:42:15   
Markova
Če bi to izjavil kdorkoli drug še registrirala ne bi verjetno. Ker je pa to izjava tašče je pa že v osnovi grozno in nezaslišano, a ne?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.2.2008 10:45:07   
Naja30
Jaz bi ji že v štartu povedala, da tega ne znam sama in da bom dragega prosila in da bo pač morala počakat, da bo imel on čas in se mu bo dalo.

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.2.2008 10:46:10   
viv_
Ma ste tečne s temi taščami. Boge tašče, res... Men se prou smilijo. Sem pa vesela, da nikol ne bom mela snahe (no, upam da ne, dandanes nikol ne veš), ker zeti so bolj prijazni do svojih tašč, se mi zdi...

Mam pa dve tašči, pa z obema dobro furam...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.2.2008 10:47:34   
Pajaca
Kaj pa obljubljaš, da boš naredila stvar, ki je ne znaš.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.2.2008 11:01:26   
kovač
Jaz imam svojo taščo rada in je ne bi zamenjala. Saj sem sama kriva, ker sem obljubljala.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?