anamia
|
Ja, pri nas je bilo en dan podobno...sva šla z mojim v trgovino in prideva nazaj, pa tamala z žlico v rokah in tašča in tast ponosno izjavita:"Je pojedla pol frutka, ma tako je bila lačna!" Meni mrak na oči... Prvič...jedla je preden smo šli in ni nas bilo eno uro Drugič...mala ima alergijo in ji hrano uvajam postopoma, da vidim, če bo kakšna reakcija tretjič...probam ji ustvarit en red za hranjenje.... četrtič...hrano ji dajem dopoldan, da vidim, če bo do zvečer kakšna reakcija Seveda sem lepo mirno rekla, da ji zaradi alergije uvajam postopoma hrano in da nočem, da ona karkoli novega preizkuša... Doma pa sem še mojemu povedala, da mi to ni prav...ker delajo z otrokom kot, da je njihov ne pa najin in nebi rada da se navadijo ji dajat neke pribolške, da jaz ne vem, ker pol se pa sprašujem, kaj je z otrokom, da doma noče jest! Mene to tudi zelo jezi, vendar je treba enx udarit po mizi in povedat kdo je šef ...sej nimam nič proti, če dajo otroku kaj jest in tako-ko je malo večji...ma ne na skrito in zahrbtno in potem se še tako veselo hvalijo s tem, oz. se užalijo, če kdo kaj reče... Zdaj sem pa vedno tudi jaz tam, ko gremo na obisk, ker jim enostavno ne zaupam...pa me prav malo briga če jim ni prav...otrok je najin in zaenx midva odločava o njemu... Tudi moji mami sem parx zabrusla, da mi ni prav, če ji "skrije" kakšno mlečno reč v krompirček, ker ji itak vse pride na koži ven od mlečnih izdelkov in je videt...na začetku je bilo tako, da sem se spraševala, kaj sem spet takega jedla, da je vsa rdeča, pol pa vidim, da je dala žličko mleka not v pire!!!! Ma za crkent...kot da niso bili nikoli mladi in jim ni šlo na živce, če se je kdo preveč vtikaval v njihovo vzgojo...se mi zdi, da jim še zdaj ni všeč če se kdo vtika v njihove probleme!!! No, malo sem se izpričala in si olajšala dušo...in prav odleže mi, da nisem edina s takimi problemi.
|