|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tašče
1.12.2004 20:14:03   
softy
Joj!!!!:grrr:
Zanima me, če obstaja še katera, ki ne prenese komandiranja svoje tašče. Namreč moja tašča živi 100 m proč in nimam mira pred njo (saj veste, vtikanje v vzgojo,...).

LP, SOFTY:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tašče
1.12.2004 20:33:24   
kimi
Jaz živim s svojo taščo kako je šele meni:grrr:

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tašče
1.12.2004 20:34:13   
emaa
Preberi si na tretji in četri strani selitev... groza in selitev2...groza pa boš videla, da obstaja konsenz glede tašč in mam in njihovega vmešavanja glede vsega mogočega. Nisi sama.

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tašče
1.12.2004 20:39:00   
saba01
Oj
Jaz te dobro razumem
Lp,Sabina:sloncek:

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tašče
1.12.2004 20:46:07   
Teni_
Jaz na srečo tudi nimam nobenih problemov.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tašče
1.12.2004 20:49:22   
Erdbeere
Joj raje ne bi o tem....sicer živiva s staro taščo...al kakorkoli se že temu reče...pa morm rečt da včasih je grozna...dobr da imam dobrega moža in se VEDNO zame potegne

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tašče
1.12.2004 21:01:27   
softy
- Najbolj me razjezi, kadar pride na obisk nenajavljena, pol pa kritizira, da ona ni nikoli imela praha na pohištvu, češ kako to škoduje otrokom.

- Pa non - stop prireja neka družinska srečanja na katerih se moramo drug drugemu smejati, pa čeprav se ne moremo gledati.

- Da ne govorim pa o vtikanju nosu tja kamor najmanj paše. PRI VZGOJI.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

brr pozdrav, Softy.

p.s. Lotla sem se tašče, ker je ravno danes bila na nenapovedanem obisku

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tašče
1.12.2004 21:06:53   
Vera*
Joj se mi pa res smilite punce.Sama ne vem kako je to,ker imam za spremembo super taščo in greva večkrat tudi zvečer ob sobotah ven.:bravo::bravo:Mislim pa ,da bi se mogla pogovorit.Jaz ne bi dovolila vtikavanja.še posebej pa ne ,če bi se vtikala v vzgojo otrok.Rada pa prisluhnem njenemu mnenju(ampak samo mnenju)kako pa bom naredila jaz pa je to moja stvar.Upam da boste rešile ta problem in boste nekoč takšne prijateljice kot sva midve.Držim :miska::miska:

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tašče
1.12.2004 21:12:22   
Urša
Jst recem samo... NE, HVALA! :love::love::love: Si res ne zelim tasce al pa katerega drugega sorodnika v blizini.

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tašče
1.12.2004 21:13:10   
PIPA
Zdravo!

Jaz te dobro razumem. Sicer nimam tega problema - živim pri svojih starših. Moji so res super in imam občutek, da sta glede teh stvari tako razglegana, da se v nič ne mešata (sestra ima 2 :duda: in brat 2 :duda: - tako vem da se ne.) Pa tudi če komu kaj ne paše se to pove in nikoli še ni prišlo do zamere.

Je pa res da nebi živela s svojo taščo. Sicer je dobra - vse naredi vendar pa bi se v vzgojo vpletala - če pa bi ji kaj povedala bi mi zagotovo zamerila.

Moj dragi pa me je naučil (prej nisem bila takšna), da moraš vedno poskrbet za svoje dobro in to za vsako ceno. Tako da v primeru vzgoje to velja še bolj. Če si neboš izborila svojega prav si boš sama kriva. Jaz nebi popustila - je pa res, da imam v tem vso podporo od svojega dragega in s tem tudi moč.

LP

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tašče
1.12.2004 22:08:11   
mnjam
Joj, ko bi ti vedla kolk je moja tašča pametna. Skoz govori, da je pet otrok spravila gor in da ona ŽE VE, kako in kaj je pravilno. Za po... ! Hvala Bogu, da jo vidimo le 1x na mesec in tisti vikend mal zobe stisnem.

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tašče
2.12.2004 0:00:16   
ksenija.
Tudi jaz imam probleme z taščo, dokler sem bila še noseča je bilo vse vredu odkar pa se je rodila Zala je vse narobe.

Zala noče dudice - prvo kar mi je zabrusila pod nos je bilo, da mantram otroka, ko se joče pa mu ne dam dude (sem ji potem dokazala, da je noče)

Z Damijanom sva se odločila, da Zali ne bova dala sladkanega čaja in tudi ne bova pretiravala s sladkarijami (sama je nora na sladkarije), ko sva to omenila je samo zavijala z očmi. Vendar jo je fant nadrl. Potem pa sem en večer skoraj popenila, ko sem ugotovila, da je Zali prinesla ful sladkan čaj. Prej ga je nosila že večkrat pa nisem nikoli probala, ker sem ji verjela, da ni sladkan, potem pa je skoraj vrglo, ko sem čaj poskusila, pa je bil ful sladkan. Ko sem ji to omenila, je rekla, da je samo en natren dala not. En natren v pol kavne skodelice čaja!!!

Vedno ko se Zala malo zajoče prileti pogledat kaj je narobe in že deli nasvete.....

Včasih je res obup

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tašče
2.12.2004 1:06:25   
lefairyon
draga softy!
moja tasca zivi vec kot 50km stran, pa ne mine dan, da ne bi poklicala in mi tezila z ze izguljeno frazo "kaj je novega" :zmeden:...ko vidim njeno stevilko na telefonu, me prime, da se sploh ne bi oglasila, vendar vem, da bi potem tezila fantu...ni vazno koliksna je razdalja, se vedno bojo tezile...:grrr:to jim je sluzba...sicer pa nikoli ne ves kaksna bos ti, ali jaz, ali katerakoli mamica, ko bo njen otrok porocen in bo imel svoje zivljenje...;)upam na najboljse...:bravo:lep pozdrav:), pa drz se, sej ni tak hudo:ups:.nadi

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tašče
2.12.2004 8:38:45   
Pupica
uf...me kr zmrazi ko tole berem...moja živi 2 hiši proč:zmeden:no k sreči je dojela kakšen odnos si želim in zdej furava zelo v redu, hja lahko bi rekla da imam spet najboljšo taščo na svetu, vendar ne bom ker se mi je že enkrat zareklo...no imam pa zelo v redu taščo.
se mi pa smilite ve punce, ki vam tašče tako najedajo:(:(:(.madona mal jim :grrr: nazaj:)-
:sloncek:

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tašče
2.12.2004 8:57:56   
Majabo
tudi jaz jo imam v isti hiši,... me že sedaj spreleti ko pomislim kako bo, ko se rodi otrok :zmeden:

ona, ki je tri gor spravila...bo že vedela kako in kaj, groza

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tašče
2.12.2004 9:08:42   
kofetek2010
ksenija. - Natren in ostala umetna sladila niso primerna za otroke!
lp
jana73

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tašče
2.12.2004 9:35:38   
Mojca20
Moja tašča je pa the best tašča na svetu!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Brez heca!

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Tašče
2.12.2004 10:56:34   
Marči
Softy, moja tašča... veš nimam besec. Živimo nad njimi in močno upam, da se bomo kmalu odselili. Vsak dan solze, to pa je že preveč.
Lp vsem :rozica:

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Tašče
2.12.2004 22:56:22   
ksenija.
Jana 73 saj jaz vem da ta sladila niso dobra za otroke ampak kako to dopovedati tašči, ki mi ob vsakem joku pove, da otroka mantram, ker nima dude!!!!

(odgovor članu softy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?