|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   T malo čez 37°
26.8.2005 9:44:43   
Maša26
Dejte mi prosim povedat, ali taka T v drugem delu ciklusa pomeni, da je O bila? Ker jaz imam občutek, da O imam in ne vem, zakaj sploh jemljem klomifen :zmeden2:

Hvala :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   T malo čez 37°
26.8.2005 9:55:25   
anadejka
Ja.
Povišana ti mora ostati do naslednje M,oz.vsaj 3 dni.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   T malo čez 37°
26.8.2005 9:59:15   
anadejka
Opaaa šele zdaj sem vidla da si na klomifenu.Probaj si meriti BZ enkrat v normalnem ciklusu,brez klomifenčkov,pa boš pol videla.zdaj to merjenje ne velja čist.

Dobila si jih zato,ker spodbujajo jajčnike da proizvedejo več foliklov in tako imaš več možnosti za zanositev.Če je s tvojim partnerjem vse O.K.je to zelo ugodno in imata kar dobro šanso.Pri nama pa je bilo tako da sem jaz 3 cikluse pridno papala klomifene potem pa je šel moj na spermiogarm in tam so ugotovili problem.Torej sem jih jedla čist za brezveze.

Veliko sreče!!!:zajcek:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   T malo čez 37°
26.8.2005 12:07:53   
Maša26
Hvala anadejka. Saj sem si občasno merila že v ciklusih pred klomifenom. In vedno je bila v drugem delu oz. pred M povišana, padla je pa malo preden se je vlila :hudicek:.

Ja razumem, da klomifen poveča šanse, ampak po drugi strani pa če imam že sama O bi pa po 4m klomifena lahko že kaj ratalo :zmeden2:. :love: naj bi bil ok.

Samo da vem, da povišana T načeloma pomeni, da je O bila. Imam boljši občutek ;). V bistvu komaj čakam, da grem na HSG, mogoče se bo tam pokazalo, da problem ni v O.

Saj kolikor vem, naj se klomifen ne bi jemal pred HSG, ker če so jajcevodi neprehodni, ti noben klomifen ne pomaga..

A ti si jemala klomifen pred HSG?

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   T malo čez 37°
26.8.2005 12:24:27   
anadejka
Ja itak!!!Jest tut tko pravm.Men je tut G dal klomifen pred HSG in pred sperm.Takim G bi jest kr en opomin dala,ker to res ni prav!!!
Lahko da imaš zamašene jajcevode.To se bo na HSG lepo vidl in spucal.Praviloma bi te moral G ob jemanju Klomifena tudi z UZ spremljati,da vidi kaj se dogaja.Ampak oni kr napišejo recept in upajo da bo takoj ratal.Sej dostkrat tut rata,sam to res ni prau da kr tko probajo.

Upam da bo pr teb ratal,če ne pa kr zatež G naj te da na HSG!!

Pa velik sreče ti želim!!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   T malo čez 37°
26.8.2005 12:37:28   
Maša26
Hvala :rozica:!

Saj sem zmenjena, da na začetku naslednje :hudicek: pokličem za HSG. Da vidmo, kaj se tm noter dogaja :zmeden2:

Srečno tudi tebi oz. vama.:rozica::rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   T malo čez 37°
26.8.2005 13:35:32   
emaa
jaz sem šla na laparo pred klomifenom, še dobro, ciklusa mi pa niso spremljali, odgovor moje G je bil, kaj se obremnjuješ, vidva pač delajta na tem zdaj, ko so dopusti, pa odmisli, pol si pa omisli monitoring ciklusa, če hočeš

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   T malo čez 37°
26.8.2005 13:47:58   
anadejka
Ja ja Ema ampak ti si imela prej Laparo in zdaj veš kje problem tiči.Nekdo ki se mu pa tut sanja ne zakaj ne rata,pa je Klomifene in pol še zmer ne rata in ko ugotoviš da je problem čist nekje drugje in si jih jedu čist za brezveze ker tako nič ne more bit......pa člouk kr mal jezen rata nad lene G.
Res je najboljš odmislit vse in nič gledat in merit,ampak to ne velja za vsakega.Nekateri bi potrebovali spremljanje,še posebaj punce s policističnimi jajčniki.Ne vem no,tko jest mislm:ups:sej mogoče se pa motm:ups:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   T malo čez 37°
26.8.2005 13:51:21   
svetlana1
Anadejka čisto se strinjam s tabo, jem že 6m klomifen ker imam pco, laparo še nisem imela, potem bodo pa ugotovili zakaj ne morem zanositi in bodo to otpravili jaz sem se pa 6m zastrupljala z enimi tabletami k' niso nič pomagale.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.