|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   T A Š Č A ! ! ! !
20.7.2006 18:33:09   
metka_zone
Zdravo! Imam grozne probleme in res ne vem kako jih naj rešim. S fantom sva skupaj 4-leta in toliko časa tudi živim pri njem. Živiva v enodružinski hiši z njegovo mamo, kar ni problem, saj imava svojo dnevno, spalnico, kuhinjo, 2 otroške, le kopalnica in vhod sta skupna. Problem je, da je tašča preveč navezana name in ničesar ne more brez mene, tako da hodim z njo v trgovine, na obiske k njenim prijateljicam, na bazen z njo,... Vsi njeni prijatelji in znanci me obožujejo in ona me ima takoooo rada, da se mi MEŠAuser posted image !!! Skratka, zaenkrat je to vredu. Ampak sedaj pričakujeva z partnerjem otroka in njej se že tako meša, da je kupila otroško sobo, vse kar potrebujem za otroka (oblekice, stekleničke, ležalnik,...), pa še debatira z mano, kako mislim, da bo najboljše, ter na kakšen način naj vzgaja otroka kot babica, in varuška, ker bom jaz tako vsaj malce razbremenjena od vseh naporov in bova s fantom lahko uživala, pa še šolo bom lahko počasi delala. Tudi finančno bo ona pomagala, ter tudi gospodinjila.
Vem, slišati je kot zgodba iz sanj, ampak drage mame, povejte mi, kje je moj prostor v življenju tega otroka, kajti počutim se že zdaj zapostavljeno, ampak tašči pa ne znam reči, naj da mir, ker bi jo s tem prizadela.
Fant ima tudi brata, ampak tašča njegove punce ne marauser posted image , kajti on je nekoliko vzvišena in neglede na dobro finančno stanje, smo mi zanjo "kmečki".Tudi ona bo rodila isti čas kot jaz, vendar se tašča sploh ne obremenjuje z tistim otrokom, ker je pomemben samo najin otrok, jaz moj fant in njegov bratuser posted image . To se mi ne zdi fer, kajti tašča mi deluje malce posesivno do nas, mene pa to izredno moti.
Skratka, želim si da bi bilo to malce bolj normalnouser posted image , vendar sama tega ravnovesja ne znam vzpostaviti, zato mi pomagajte!!!!!!!

Hvala, hvala, hvala!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: T A Š Č A ! ! ! !
20.7.2006 19:26:46   
Anonimen
pa se ti malo distanciraj od nje. Ko te povabi ali zahteva da greš z njo na obisk k njenimuser posted image  frendicam, ji reči, da nimaš časa ali pa po pravici povej, da se ti ne gre. Pa zakaj hodiš z njo po trgovinah, meni to na kraj pameti ne bi padlo. Pa saj ni čudno, da te ima rada. A ji ne znaš reči ne, ali pa uživaš z njo hoditi po štacunah. Ker mene niti pod razno ne bi spravila z njo v kake nakupe ali pa po kakšnih pohajkovanjih z njo.

Mislim, da si sama pripomogla k temu, saj greš ti sama prostovoljno vsepovsod z njo, verjetno te ni prisilila, in ona te ima zdaj za the best frendico.

Malo sama ohladi odnose, pa se bo tudi ona umaknila, boš videla.

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2006 20:07:05   
Liya
O tudi jaz bi imela tako taščo,ampak nimam te sreče.Od nje ne bom mogla ničesar pričakovatuser posted image

Res je vsaka stvar pa ima tudi svoje meje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: T a š č a ! ! ! !
20.7.2006 20:20:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Vsi njeni prijatelji in znanci me obožujejo in ona me ima takoooo rada, da se mi MEŠAuser posted image !!! Skratka, zaenkrat je to vredu.

Tudi potem bo v redu. Prvih nekaj mesecev bo njena pomoč zagotovo dobrodošla.
Če bo zate le preveč pa ji takrat mirno povej, da potrebuješ nekaj "svojega miru" zdaj, ko imaš dojenčka.

Bodi vesela, da so okrog tebe ljudje, ki te imajo radi in ki z veseljem pričakujejo tvojega dojenčka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: T a š č a ! ! ! !
20.7.2006 20:40:14   
Anonimen

Tudi jaz bi imela tako taščo.. Moja je svojega vnuka videla le enkrat v 8 mesecih. Pa da ne bo pomote.. ne živi "na drugem planetu", da bi si pa kake stroške nakopala s tem, da bi mu mogoče kupila kako igračko pa - ni šans. Mah..

Glej, očitno se tega otročka res veseli in ne želi težit in uveljavljat svojo voljo, drugače te ne bi spraševala kako naj ga kot babica vzgaja, ampak bi naredila po svoje.

Bodi vesela, da jo imaš. Jaz bi bila presrečna, če bi imela koga, ki bi mi kaj skuhal, počuval user posted image  ali pa nudil finančno pomoč. Po moje so malo krivi tudi tvoji hormoni, bo pa bolje, boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2006 21:04:58   
KIRA
metka_zone. tih bod in uživaj. takoj menjam mojo za tvojo, pa čeprav ti ne da dihat. vsaj ni usekana.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2006 21:13:41   
metka_zone
Ve res ne razumete, da se do mene obnaša preveč....rrrrrrrrr!!!!!Sej ne znam povedatuser posted image  !Grema v trgovino, da si kupi čevlje in se nazadnje odloči, da bo rajši meni kupla sandale, ker so tastari res adijo!! Pa se počutim tako kot največji revež! In ker mi je gotovo vroče, greva še na sladoled, potem pa hitro domov, ker so resnične zgodbe na POP-u????!!!!! A je to normalno? Zakaj se ne kregava in živcirava! Jaz izhajam iz normalne familije, kjer se skregamo vsaj enkrat dnevno, ne pa ta grozna mirnost... Morda me res samo hormoni dajejo.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 21:25:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2006 21:35:20   
pety78

A je to normalno? Zakaj se ne kregava in živcirava! Jaz izhajam iz normalne familije, kjer se skregamo vsaj enkrat dnevno, ne pa ta grozna mirnost... Morda me res samo hormoni dajejo.

user posted image user posted image user posted image  Hormoni so, hormoni!

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2006 21:37:45   
koala
Sicer ne vem zakaj se pritožuješ pa vendar.
Povej ji ka te moti, saj te ima rada kot sama praviš in morda se sploh ne zaveda da te kaj moti. Meni zgleda kot čisto normalna ženska, ki se z svojo snaho veseli svojega vnuka.
Midve z taščo imava podoben odnos in vem, da bom zelo zelo vesela ko bo tako daleč, da bo počuvala mojega otročka.

Kot ti jih je že nekja napisalo, srečna bodi, da je tako kot je in bodi vesela, da te vpraša kako želiš da vzgaja vajino dete, ne pa da ravna po načelu kaj te ti veš, saj si še mlada, jaz sem pa že dva gor spravla,....

Pogovori se z njo ob hladni pijački pa boš vdela da bo bolje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2006 22:04:10   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

user posted image user posted image user posted image  Hormoni so, hormoni!

Točno tako. Nehaj ga srat, pa uživat začni.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.7.2006 22:12:04   
Ancy
Te kar razumem, saj je vsakemu malo odveč če nekdo preveč rine vate in se non stop s tabo ukvarja... Mislim, da je pametno, da izkoristiš njeno pomoč, saj ti bo po porodu verjetno kar prav prišla kakšna urica frej. Ko te pa začne njena prisotnost preveč motiti ji pač rečeš kar si želiš ali pa rečeš možu naj jo prepriča, da greste ene parkrat vi sami kam ali pa da naj te pusti na miru ker si zmatrana... Itd. in sčasoma bi se stanje moralo normalizirati. Je pa fajn, da se  vsaj razumete... user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.7.2006 22:46:16   
Mateja82
mogoče si pa  zanjo hči, ki si jo je vedno takooo zelooo želela,  pri dveh fantih, to nebi blo nič čudnega.user posted image  

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.7.2006 22:52:36   
KIRA
ancy, men pa glih to fali. jaz sem VEDNO sama sebi prepuščena. še moža moram z nosom v drek porint, če bi kaj rada od njega. drgač ni nič.
jaz ne vem, zakaj vsi domnevajo, da jaz ne rabim pomoči pa pozornosti, pa kake lepe besede ali družbe.....tud moja mami je taka. se briga za svojo rit. sej se razumeva kolkr tolk. ampak včasih ji pa nekaj klik nardi, pol je pa čist utrgana.
se z možem oba strinjava - ne moja ne njegova mama nista pri tapravi. mož pravi, da so to leta....user posted image jest pa pravim, da če bom jaz taka, ko bom stara, naj me ker z lopato poglav inme nekje na vrtu zakopa!

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2006 4:06:54   
Anonimen
Jaz izhajam iz normalne familije, kjer se skregamo vsaj enkrat dnevno

Končno nekdo, ki lahko potrdi, da smo pri naši hiši normalni! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
21.7.2006 7:41:34   
Ancy
KIRA - itak da ti fali če tega nimaš, če bi pa živela v taki situaciji ko ti en non stop visi za vratom pa verjemi da ni luštno.... Da moraš delati stvari, ki ti mogoče niti ne pašejo, pa neveš kako bi rekel, čim bolj vljudno, da osebe ne bi prizadel, ker ne da nočeš preživljati časa z njo/njim ampak... je tega preveč... sej mendeja ni poročena s taščo, da more z njo povsod hodit... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.7.2006 7:49:58   
srki
Že lepo in prav, da te ima rada, ampak pretirano "vsiljevanje"  vseh stvari bi šlo pa tudi meni na živce.

Konec koncev imaš svojo familijo, svoje življenje in ne vidim razloga, zakaj bi potem hodila z njo na obiske k njenim prijateljicam. Bi šla pa rajši k svojim.

Eni preprosto ne razumejo, da vsak živi svoje življenje.

Imaš to srečo, da si ena redkih, ki si je s taščo v dobrih odnosih oz. ti si že v predobrih.

Ene so ti napisale, da bodi vesela, da je tako. Jaz pa te razumem, da si želiš svoj lajf in da nočeš, da te ona gleda tako, kot da si od nje odvisna.

Kadar bo hotela, da greš z njo po nakupih,...ji prijazno povej, da imaš v planu druge stvari. Verjetno bo potem užaljena, ampak če je tako dobra in zlata, bo tudi to razumela. 

Stalno podrejanje nekomu je zame totalno brezveze. Zakaj pa se ne bi kdaj tudi ona tebi "podredila" in tebi ustregla.

Srečno in upam, da zaradi "kajle" ne boš pri njej v nadaljnje občutila odpora in sovraštva z njene strani.

Neposredna povezava do sporočila: 17
21.7.2006 8:17:14   
Anonimen
Jaz kar štekam zadevo. Ja nič, se boš morala naučiti se tudi tašči zameriti in živeti dalje. Saj če je iskrena v tej svoji ljubezni, bo razumela. Mogoče ne tega, da ne želiš več biti toliko z njo, kot to, da bo spoštovala tebe kot osebo. Upaj. Malo poskusi za vzorec kdaj pa kdaj. Za začetek ji razloži, kako je s tem, da te je vse skupaj malo preveč začelo dušiti, da mogoče zato, ker si noseča in imaš pač ogromno mešanih občutkov v sebi, hormoni divjajo in to. In ji predlagaj, da bi bila malo več rada sama. Po moje bi že tu moralo biti jasno, kako bo šlo dalje tole vse skupaj. Lahko pa upaš, da ti potem, ko se bodo hormoni postavili na svoje mesto, spet ne bo šla več na živce. Čeprav dvomim, ko pride otrok, se vse spremeni. Vsaj pri meni se je v odnosu do tašče. Pa ne ona, jaz sem se.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.7.2006 8:18:46   
KIRA
mogoče pa bi ji lhako rekla, da rabiš malo časa zase. da bi rada bilamalo sama, oz. tud sama kaj naredila, da malo potrebuješ miru. zogovri se nahormončke pa bo..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.7.2006 8:36:43   
Anonimen

Imam grozne probleme in res ne vem kako jih naj rešim.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res so grozni..

Evo to je tko kot tista dvojckova zena.. On jo razvaja, izvaja romantiko, kuha, pomaga, tolk da jo ne nese.. namesto da bi sama hodila.. ampak ona si zeli seksat z drugim.. in se ga je na nek nacin navelicala..

Je to razumljivo, se sprasuje? JE.. popolnoma.. ker ce zivis s clovekom, ki ti prevec ustreze.. izgubis dostojanstvo.. smisel.. v bistvu ti tak clovek non-stop krade.. lekcije, priloznosti, zivljenje postane vsaj dolgocasno ce ze ne ubijalsko..

Neposredna povezava do sporočila: 20
21.7.2006 8:57:01   
Gina
user posted image  ja tjazy, to s pa dobr puvedu, prov res je tkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.7.2006 10:46:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

ker ce zivis s clovekom, ki ti prevec ustreze.. izgubis dostojanstvo.. smisel.. v bistvu ti tak clovek non-stop krade.. lekcije, priloznosti, zivljenje postane vsaj dolgocasno ce ze ne ubijalsko..

BRAVO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.7.2006 11:36:33   
mamsi
Kaj bi jaz dala, da bi imela vsaj malo pomoči. Tu se ti pa sama ponuja.

Pomisli, če je tašča dobra do tebe, ali ni to bolje, kot da bi ti nagajala, med tem, ko bi še naprej crkljala svojega sina - tvojega moža, tako kot ponavadi slišiš na forumu? Koliko je zgodb o taščah, ki ne sprejmejo svoje snahe, kako se šele te punce počutijo, nesprejete v družino?

Jaz tašče nimam, vem pa, da bi hčerka zelo rabila babico, ki jo bi  imela rada. Babice so skrbne in si z veseljem vzamejo čas za malčke.

Družina je fina stvar, če pa se razumete, pa toliko bolje. Jaz bi imela veliko družino, pa imam samo ožjo z enim dedkom, ki je polno zaposlen. Torej, skušaj drugače pogledati na situacijo.

LP
V

Neposredna povezava do sporočila: 23
21.7.2006 13:18:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamsi

Babice so skrbne in si z veseljem vzamejo čas za malčke.

Naj bi tko bilo ja... ampak vcasih...

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
21.7.2006 13:52:51   
Anonimen
EJ ČAKITE, JST JO ČIST ŠTEKAM DA SE JI MEŠA!!! Jst mam kr nekaj dobrih kolegic ki pridejo tut ob polnoči če jih pokličem, nobena me pa ne duši, da moram vsak dan z njo na kavo in u šoping in še k ta tretji kolegici, KAJ ŠELE ENA TAŠČA!!!!
Živet doma je res mal zajeban. Tut če maš svoj vhod pa svoj štuk ni isto kot bit 100m stran od doma. Vsak bi rad, da je v familji luštn, da se nobenmu ne zamerš, ampak je težko......kaj nej ti svetujem....reč tašči, da se ti ne da it z njo....to ponovi večkrat....če bo začela tvojga moža sprašvat zakaj si se tako "spremenila" nej ji reče, da si pač noseča in da ti mal hormoni delujejo, da nisi nč jezna zdej na njo sam da rabš več počitka. Probi ji dat vedt, da je še zmeri super tašča, ne glede na to, da se ti zdej ne da več tok z njo letat...zgovarjaj se pač na nosečnost...upam da ti rata.!!!!
Pr men je tko, da majo pr mojem možu ful kmetijo...midva sva na srečo 15km stranuser posted image  ampak dela na kmetiji je vedno dovolj in vsaj 3krat na teden sva z možem hodila pomagat delat. Včas mi gre na jetra, zdej k sm noseča pa enostavno kdaj ostanem doma. Tašči nisem še nič razlagala, ker pri njej bi blo samoumevno da se spolno paro dela dokler te ne peljejo rodi, pr men pa JOK BRATE ODPADE!!! Čez en mesec bo na vrsti pobiranje krompirja bom mrtvo hladno rekla, da se pač letos ne grem na kombajn trest in premetavat, pa naj si misl kar si hoče, tut če mi pol ne bo kupila vozička za tamauga, ker naju zdej tut naveliko zalaga z materjalnimi dobrinami.
Bolš ta prva kot ta zadnja zamera!!!
Uživajte v poletju

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?