|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TV in RA daljinci + GSM
11.8.2007 13:19:08   
crci06
Jih pustite, da so igrače?
Se jih ne smejo dotikat?

Vem, da so daljinci vsem otorkom všeč, ker na pritisk sprožijo reakcijo, pa še lepe barvne knofke imajo.

Ai katera ve, če se kupi kakšen otroški daljinec, ki je precej podoben pravemu? Naš 7m ima ravno toliko zobkov, da bo vse zgrizel, da bi pa šla na servis po enega starega, se mi pa zdi, da je pa to le preveč umazano.

Ideje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TV in RA daljinci + GSM
11.8.2007 13:24:26   
taška30
Hja, umikali jih nismo nikoli, mogoče ravno zato niso bili dolgo interesantni. Saj veš...prepovedani sadeži.user posted image  Na gsm smo jo pa kar kmalu 'navajali', da je kaj povedala babicam v telefon.user posted image

Glede umazanosti, se mi ne zdijo nič bolj umazani kot kaj drugega v stanovanju - nisem nikol komplicirala.user posted image  Imam pa recimo strogo prepoved glede šnofanja po moji torbici, denarnici - ampak bolj zato, da ne bi jaz česa prehitro pogrešala.user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2007 13:27:58   
Anonimen
Mi na srečo nismo imelih takih težav,ker takrat,pred 12.leti,ko je bila moja sestrica tko mala,še teh stvari ni bilo.Razen daljinca-mislim pa,da ji ta ni bil tolk zanimiv,ker se niti ne spomnim.Vem pa,da otrokom igrače niso tko zanimive,kot prave stvari.Hitro pogruntajo.Kaj pa,če bi jim dala kako staro stvar za igrat?Kak star mobitel,pilot,...ki bi ga prej že dobro očistila.Te stvari so namreč veliko po rokah,kar ni najbolj higiensko.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2007 13:32:39   
FORZA
Daljinc in GSM smo že novo nabavliuser posted image
Sedaj sva malo bolj stroga
Kar je prepovedano je pa itak najbolj zanimivo

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2007 13:37:42   
crci06
glede umazanije sem hotela rečt, da ne bi šla kar na servis po enega starega, ki je biul bopgve kje in ga je imel bogvekdo po rokah... domači se mi zdi, da so kar čisti, saj uspe očka to tehniko hitreje menjavat, kot se daljinci umažejo user posted image

no, pa me zanimajo še mnenja drugih

Kaj če daš otroku "svoj daljinec", bo pustil druge pri miru?
Z GSM še ni takih težav, ker nimamo pisanih user posted image

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2007 17:20:49   
2 Sraki
Naš ima kar svoj gsm in dalinc (stare nedelujoče). Še vedno pa so zanimivi prav naši delujoči dalujoči aparatiuser posted image  Hja nekoč mu pomo upam dopovedali, da ima on svoje, mi pa svoje igračkeuser posted image .

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 18:24:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2007 18:26:11   
dory
pri nas se ne dotika daljincev in ga niti ne mikajo...zaenkrat....mi pa z veseljem prinese mobitel,ce mi od kje brni....no danes sem dobila sms in ga poslala po telefon pac...kot zmer, nej bo za eno rabo ne :) user posted image ...in cakam,pa cakam kdaj mi bo prnesu telefon...no mi ga je, ampak sms mi je zbrisal,kljub temu,da je bil mobitel zaklenjen...no od zej naprej bo to tabuuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2007 22:07:42   
piščanc
vse je dovoljeno do neke meje. ko sta se začela zanimati, sem pokazala kaj naj naredita. če je bilo prav in sta ga za pravilen namen tudi uporabila OK, če ne sem pa vzela in dala na višjo poličko.

gsm pa zaklenem in ga lahko mirno obrača in tipka. saj se kmalu naveliča

iz malega zraste veliko

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2007 22:29:34   
Jutra
Naša punči bo kmalu stara tri leta.user posted image
Daljinci, HI-FI, njen CD player, telefoni so njej prepovedana stvar.
Če se s kom pogovarja po telefonu, pa ji ga midva drživa.
Te stvari niso za otroke. Pika.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2007 22:34:51   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra

Naša punči bo kmalu stara tri leta.user posted image
Daljinci, HI-FI, njen CD player, telefoni so njej prepovedana stvar.
Če se s kom pogovarja po telefonu, pa ji ga midva drživa.
Te stvari niso za otroke. Pika.

Se do pike podpišemuser posted image .. Da pa najina otroka sploh nista  padla v skušnjavo, smo daljince in telefone dajali izven dosega rok in oči.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2007 22:39:06   
Anonimen
Pri nas smo mu kar pustili, oziroma mu je vse to bolj mož pustil, ker je trdil, da je tehniko pač danes nujno potrebno osvojiti.user posted image  Je pa imel mali sicer tudi svojega daljinca in telefone, popolne imitacije pravih. Za razna slinjenja in podobno. Ampak res s pravimi ni bilo kakšnih pretiranih problemov, ker resnično očitno tisto, kar je dosegljivo, ni toliko zanimivo kot tisto, kar je prepovedano.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2007 23:38:13   
lelaval
Naš ima kar svoj gsm in dalinc (stare nedelujoče). Še vedno pa so zanimivi prav naši delujoči dalujoči aparati Hja nekoč mu pomo upam dopovedali, da ima on svoje, mi pa svoje igračke .

Pri nas isto. Ampak, ko ona stiska na svoj daljinc (nedelujoči), kdo od nas stisne tistega delujočega in je cela nora, da je sama "prešaltala. Si pa sama naštima DE DE (DVD) Nodija. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2007 16:29:37   
maja1488
moj_moj jaz bi na tvojem mestu kupila enega univerzalnega. Sem enkrat gledala, niso nevem kako dragi, pa vsaj čist je.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2007 19:39:49   
picola1
Mene pa zanima, pri kateri starosti ste svojemu otroku kupili prvi GSM?
Moj mož je svojemu nečaku (skoraj 3 leta) dal en pokvarjen mobitel za igrat pa ga kliče njegova sestra, če je baterija prazna in če ima še polnilec za ta mobitel...Moj mož pa ves šokiran, da je mobitel pokvarjen (kar ni mogu verjet, da je res misla, da mu bo dal delujoč GSM pri treh letih)...No, v glavnem, oni bojo zdej tamalemu kupl en mobitel...
A sva res midva čudna, ker se nama zdi to mnogo prehitro???

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2007 22:02:31   
julam
Pri nas daljinci in telefoni NISO IGRAČA. Zato tudi niso na dosegu. Tavelik (28m) zdaj že ve, zakaj se kaj uporablja in zna tudi pravilno uporabiti. Zato mu jih ne branimo več. Mali (11,5m) je v fazi največjega raziskovanja in mu nastavljamo igračke telefone in podobno mašinerijo. Ostalo ni v njegovem vidnem polju.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.8.2007 23:40:41   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Hja, umikali jih nismo nikoli, mogoče ravno zato niso bili dolgo interesantni. Saj veš...prepovedani sadeži.user posted image  Na gsm smo jo pa kar kmalu 'navajali', da je kaj povedala babicam v telefon.user posted image

Glede umazanosti, se mi ne zdijo nič bolj umazani kot kaj drugega v stanovanju - nisem nikol komplicirala.user posted image   

Enako je bilo tudi pri nas in tudi sedaj niso več zanimivi. Sem ji kupila ene par telefonov/igračk, pa niso bili tako zanimivi kot ta pravi. Sedaj pri dveh se že lepo "pogovarja" po telefonu in kadar mi zvoni, ga prinese. Daljinci pa niso več zanimivi, so pa bili na začetku zeloooo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.8.2007 8:23:31   
honey
Naš je imel vse daljince vedno na dosegu roke in je vse pregledal in prešlatal, hitro pa se je navadil, kje se TV ugasne in nam je potem nagajal user posted image . Ampak drugače pa se mi zdi, da glede na to, da mu te stvari niso bile nikoli prepovedane, niti ni imel interesa zanje. Kakšen mesec mogoče, pa ga je minilo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.8.2007 11:17:20   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Mene pa zanima, pri kateri starosti ste svojemu otroku kupili prvi GSM?
Moj mož je svojemu nečaku (skoraj 3 leta) dal en pokvarjen mobitel za igrat pa ga kliče njegova sestra, če je baterija prazna in če ima še polnilec za ta mobitel...Moj mož pa ves šokiran, da je mobitel pokvarjen (kar ni mogu verjet, da je res misla, da mu bo dal delujoč GSM pri treh letih)...No, v glavnem, oni bojo zdej tamalemu kupl en mobitel...
A sva res midva čudna, ker se nama zdi to mnogo prehitro???

Ojej, pri treh letih GSM? Le kaj mu bo? Fajn sevanje, a? Joooooojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.8.2007 14:26:20   
Princess Mononoke
Mi naši 17 mesečnici dovolimo da se z njimi igra in vedno smo. Daljinc sem jo naučila uporabljati tako da jo sedaj kar vprašam da naj prižge TV in mi "pomaga". Je pa res da ker ni bilo prepovedano ni bil nič posebnega. Z mojim GSM se igra vendar ga imam vedno zaklenjenega... pred kratkim pa mi je pokazala da če pa pokličes urgenco pa ni več zaklenjen user posted image . Sem ji kupila igračo GSM in enega starega smo ji tudi dali pa ne palijo, ker ve da niso ta prave. 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.8.2007 22:08:51   
janca
Pri nas je tut tko. Smu dali pokvarjenega, pa ga je neki časa prenašal, pa videl, da nikol ne zvoni in ni bil več zanimiv. Potem smo mu kupili mobitel igračko, da tipke zvonijo. Pa tut ni bil dober. Najboljši so tisti, ki jih mi uporabljamo. Ravno tako je z daljincem. Tisti, ki ga imamo v spalnici je najboljši. Zleze na posteljo, vzame daljinec in tapka po njem. Potem, ko se tv prižge se pa samo smeje. Joj pravi user posted image je naš enoletnik. Tko, da mu pač dovolimo prenašanje daljincev.Ko pa začne tolči z njim, mu ga enostavno vzamem. 

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.9.2007 13:06:46   
livia
Te stvari so naši najljubša igrača. Žal.
Imamo tudi otroški mobitel, pa ne pali. Potem sem ji jaz dala mojega bivšega (mobitel), ker sem si kupila novega, pa ji tudi ni všeč, ker nma baterije in nič ne sveti in ne zvoni.
Odkar sem menjala telefon, ji ga ne dovolim več, da se igra z njim, daljinec ji je pa na razpolago, ampak je kar nežna z njim.
Po mojem, če jim pustimo, se jih bodo enkrat naveličali.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.9.2007 15:19:10   
tinkamiška
Ji ne pustiva imet teh reči. Včasi še "sune" mobitel, čeprav ima svojega(igračo, da ne bo pomote) in ji ga potem pač vzamem, dalinjca pa mi prinece v roke in zraven govori "ne, ne"user posted image  

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.9.2007 10:48:23   
pupika
Tudi pri našemu so to najlubše igrače, pa smo mu tudi dali en stari GSM in daljinec pa ne pali. TV nam že ugašuje , je pogruntov da je še en gumb na TV ko lahko nekaj naredi, pa DVD nam prižiga in ugašuje, potem pa gleda na TV, da o radiu sploh ne govorim, lahko sedi zraven radia tudi po celo uro, pa se igra, daje potiho in na glas, pa CD ven in not,...
Mi je pa tudi moj GSM uničil, tako, da bom sedaj pri novem GSM malo bolj previdna in mu ga ne dam.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.9.2007 21:28:23   
Micy
Prinas s tem nimamo težav. Dalinec uporabi samo takrat, ko gledave nadaljevankeuser posted image user posted image . Mobitel samo takrat ko se pogovarja z atijem ali babicam.
Nikoli nismo odmikali, parkrat sem rekla da to ni igrača in me upošteva, ker ima svoj mobi ki poje čivka in se oglaša na 100 in en način.
Pri nas je strogo prepovedano stikanje po moji torbici in po atijevi denarnici. Samo zato ker se zelo rado kaj izgubi.

Love is in di er.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?