|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TV ODDAJA
5.3.2008 10:20:19   
jabi babi
zasledila sem da bo danes zvečer na KANALU A ob 20-tih oddaja o ss in o takšnih in drugačnih težavah.....za vse ki jih zanima.....lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TV ODDAJA
5.3.2008 10:30:18   
piamaria
Ahoj ja, prejšnji teden je bilo pa o razvoju dvojčkov, spočetju, riziku, boleznih...itd.
Ja na gledanjeuser posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2008 20:28:41   
Oaza
Super oddaja, jabi babi! Pravkar jo gledam (sicer so zdaj oglasi user posted image ).

lp

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 20:30:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Oaza

Super oddaja, jabi babi! Pravkar jo gledam (sicer so zdaj oglasi user posted image ).

lp

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2008 20:30:59   
Anonimen
Jst jo tud gledam! user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2008 20:35:52   
Šarki
jooj kok sm vesela da mi ni blo treba it skoz to. da ni blo pri nas nobenih problemov. res se ne zavedamo kakšno srečo imamo nekatere.

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2008 20:54:03   
spps
še dobr ,da so reklame,ker so se mi solze ravno vlileuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 20:58:07   
*zvezdica*
jaz sem se tud ornk zjokala

Marcel in Zarja

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2008 20:58:41   
witto
spps jast nisem potrebovala reklam, začela sem pri otročkovem utripuuser posted image user posted image user posted image  kako je to lepo videt

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2008 21:02:29   
Šarki
jest sm pa glih tanajbolš zamudla. sem tamalčko dajala spat.user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2008 21:09:55   
spps
ah....punce tud nam bo   uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2008 21:20:38   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ah....punce tud nam bo   uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2008 21:25:48   
Anonimen
Ja, tako žalostno je bilo... user posted image

Moj je pa strokovno user posted image ugotovil, da se jaz pa ob porodu nisem nič drla in tako hudo vzdihovala kot una na koncu, da sem bila v primerjavi z njo kot tiha miška. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oaza)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2008 21:31:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Ja, tako žalostno je bilo... user posted image

Moj je pa strokovno user posted image ugotovil, da se jaz pa ob porodu nisem nič drla in tako hudo vzdihovala kot una na koncu, da sem bila v primerjavi z njo kot tiha miška. user posted image user posted image user posted image

glasna pa je bilauser posted image user posted image user posted image jaz sem sam mal pojamrala,pol je pa že blo itak fertikuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.3.2008 21:35:29   
Pikica5
Punce če je katera zamudila oddajo si jo lahko ogleda na:

http://quicksilverscreen.com/watch?video=32518

Jaz sem jo namreč in sem tako dolgo iskala da sem jo našla user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 5.3.2008 21:37:06 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.3.2008 21:52:49   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

hvala za link...jo bom malo kasneje pogledala user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2008 21:54:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

sam ,da ne boš jokalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2008 21:59:00   
witto
pikica ti si zakonuser posted image user posted image user posted image  ogledala si jo bom še enkrat, sem zamudila začetek

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2008 22:02:31   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

sam ,da ne boš jokalauser posted image

itak da bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2008 22:06:40   
Samrela
Na tem linku sem prebrala tudi spodaj citirano besedilo. Glede na to,da sem imela en ss in en prezgodnji porod mi ni ravno vseeno, da nakladajo take neumnosti. Kaj pravite?

http://www.altermed.org/forum/viewtopic.php?t=385

6.SPOLNI ORGANI
SPLAV (splošno)
Pri splavu vedno govorimo o zavestnem ali podzavestnem odporu do otroka.Vzrok za to so lahko družinske napetosti ali prepir. «Bolezen« tudi tukaj kaže kje je resnica.Če resno želite otroka, naj bo le ta željen in dobrodošel!! Samo tako bo to veličasten dogodek za oba in okolico.
PREZGODNJI POROD (splošno)
Prezgodnji porod kaže na to, da se je mati pred kratkim želela rešiti otroka, a si tega ni upala ali ni hotela priznati.Seveda se to dejstvo vedno zanika. Obstaja podzavestni odpor do nosečnosti. Če hočete preprečiti zgodnji porod, potem dajte otroku vso svojo ljubezen, posvetite mu pozornost.
PROBLEMI Z NOSEČNOSTJO (splošno)
Tukaj se jasno vidi določen odpor do otroka. Bolj ko mati to negira, bolj je to verjetno. Vedno ko se dejstvo zadene je zadeta tudi mati. To boli in se zato negira. Pri tem problemu se je potrebno vprašati po vzroku, ki je povzročil to odbijanje do otroka. Odprite se za situacije, ki prihajajo in jih sprejmite. Ali ni čudovito ko v vas nastaja novo življenje???
ZAKASNELI POROD
Tu se dogaja nasprotno kot pri zgodnjem porodu. Tu se vidi odpor matere, da bi dala otroka. Podobno se dogaja z otrokovo polnoletnostjo ko zapušča »zavetje« (hišo) staršev. To kaže na to, da se pusti prav tisto,česar se čvrsto drži.V tem primeru želi mati zadržati otroka samo zase. Vedeti je treba, da več ko dajete več boste dobili. To spoznanje lahko pomeni za vsakega veliko osvoboditev. Ali ste že slišali: »Dajanje je večji blagoslov kot prejemanje.«
FRIGIDNOST
Vi se ne želite ali ne morete predati, podrediti, nočete biti podrejeni. To so često strahovi od lastnih seksualnih želja in nagonov, strah, da vas bodo smatrali za nespodobne. Ti strahovi vam preprečujejo, da bi šlo nekaj v vas ali iz vas. Zato raje ostanete hladni. Predajanje je vedno tudi odpiranje, puščanje. Lahko se veliko naučimo na ta način v vsej globini in lepoti. To velja tudi za spolnost. Zato jo sprejmite v sebi in ne beži od nje kod od nekaj grdega.
IMPOTENCA
Izza moške potence vedno stoji strah pred predajanjem, strah pred izgubo kontrole, ter potisnjeni psihološki dejavniki. Potrebna energija se zadržuje v glavi, namesto tam kjer bi se ta moment morala. Vzrok temu je često seksualni pritisk in napetost, lahko je tudi občutek krivde ali kljubovanje prejšnjemu partnerju – takrat nič ne deluje. Če se enkrat zavedate teh stvari potem vidite, da morate iti globlje v svoje občutke. Seks ne morete rešiti z svojim razumom. Dajte pri tem svojo ljubezen, svojo notranjost; ali pa nič!!!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2008 22:12:35   
Pikica5
Jaz sem si ravno pogledala ta dokumentarec, jooo kak lepo je blo na koncu ko je rodila... user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.3.2008 22:20:12   
witto
se strinjam pikica, tudi mi bomo na njenem mestuuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.3.2008 22:23:07   
Pikica5
itaq da bomo user posted image  to 100% user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upajmo, da čimprej user posted image  

jaz edino nekaj ne razumem, kako lahko nekatere ženske naredijo splav, ko pa se nekatere že pri SS tako sekiramo user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.3.2008 22:31:36   
witto
Pikica, ko sem imela februarja ss, sem naslednji dan dobila cimro v sobo, ne smem sodit nobenega, ker nevem kakšna je  bila situacija, ampak ko je po parih urah ležanja, vprašala sestro, ki je prišla v sobo merit temperaturo, na tako hladen način: "sestra, a meni bodo še danes naredili splav, ali moram čakat še en dan?" jast pa vuser posted image  sej vem, nesmem obtoževat in grdo mislit odrugih, ampak jast sem bila takrat tako na dnu..... nevem v kakšni situaciji je bila, ta ženska

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.3.2008 22:32:47   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Samrela

Na tem linku sem prebrala tudi spodaj citirano besedilo. Glede na to,da sem imela en ss in en prezgodnji porod mi ni ravno vseeno, da nakladajo take neumnosti. Kaj pravite?

http://www.altermed.org/forum/viewtopic.php?t=385

6.SPOLNI ORGANI
SPLAV (splošno)
Pri splavu vedno govorimo o zavestnem ali podzavestnem odporu do otroka.Vzrok za to so lahko družinske napetosti ali prepir. «Bolezen« tudi tukaj kaže kje je resnica.Če resno želite otroka, naj bo le ta željen in dobrodošel!! Samo tako bo to veličasten dogodek za oba in okolico.
PREZGODNJI POROD (splošno)
Prezgodnji porod kaže na to, da se je mati pred kratkim želela rešiti otroka, a si tega ni upala ali ni hotela priznati.Seveda se to dejstvo vedno zanika. Obstaja podzavestni odpor do nosečnosti. Če hočete preprečiti zgodnji porod, potem dajte otroku vso svojo ljubezen, posvetite mu pozornost.
PROBLEMI Z NOSEČNOSTJO (splošno)
Tukaj se jasno vidi določen odpor do otroka. Bolj ko mati to negira, bolj je to verjetno. Vedno ko se dejstvo zadene je zadeta tudi mati. To boli in se zato negira. Pri tem problemu se je potrebno vprašati po vzroku, ki je povzročil to odbijanje do otroka. Odprite se za situacije, ki prihajajo in jih sprejmite. Ali ni čudovito ko v vas nastaja novo življenje???
ZAKASNELI POROD
Tu se dogaja nasprotno kot pri zgodnjem porodu. Tu se vidi odpor matere, da bi dala otroka. Podobno se dogaja z otrokovo polnoletnostjo ko zapušča »zavetje« (hišo) staršev. To kaže na to, da se pusti prav tisto,česar se čvrsto drži.V tem primeru želi mati zadržati otroka samo zase. Vedeti je treba, da več ko dajete več boste dobili. To spoznanje lahko pomeni za vsakega veliko osvoboditev. Ali ste že slišali: »Dajanje je večji blagoslov kot prejemanje.«
FRIGIDNOST
Vi se ne želite ali ne morete predati, podrediti, nočete biti podrejeni. To so često strahovi od lastnih seksualnih želja in nagonov, strah, da vas bodo smatrali za nespodobne. Ti strahovi vam preprečujejo, da bi šlo nekaj v vas ali iz vas. Zato raje ostanete hladni. Predajanje je vedno tudi odpiranje, puščanje. Lahko se veliko naučimo na ta način v vsej globini in lepoti. To velja tudi za spolnost. Zato jo sprejmite v sebi in ne beži od nje kod od nekaj grdega.
IMPOTENCA
Izza moške potence vedno stoji strah pred predajanjem, strah pred izgubo kontrole, ter potisnjeni psihološki dejavniki. Potrebna energija se zadržuje v glavi, namesto tam kjer bi se ta moment morala. Vzrok temu je često seksualni pritisk in napetost, lahko je tudi občutek krivde ali kljubovanje prejšnjemu partnerju – takrat nič ne deluje. Če se enkrat zavedate teh stvari potem vidite, da morate iti globlje v svoje občutke. Seks ne morete rešiti z svojim razumom. Dajte pri tem svojo ljubezen, svojo notranjost; ali pa nič!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj hocejo s tem povedat...da se je zenska , ki je kdaj imela splav, podazvestno hotela otrocka znebit user posted image kr neki!!!

Sem se enkrat pogledala clanek...napisal ga je nek tip (Gregor), od kje pa mu vse te ideje, pa sam bog ve... user posted image

< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 5.3.2008 22:36:42 >

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?