_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samrela Na tem linku sem prebrala tudi spodaj citirano besedilo. Glede na to,da sem imela en ss in en prezgodnji porod mi ni ravno vseeno, da nakladajo take neumnosti. Kaj pravite? http://www.altermed.org/forum/viewtopic.php?t=385 6.SPOLNI ORGANI SPLAV (splošno) Pri splavu vedno govorimo o zavestnem ali podzavestnem odporu do otroka.Vzrok za to so lahko družinske napetosti ali prepir. «Bolezen« tudi tukaj kaže kje je resnica.Če resno želite otroka, naj bo le ta željen in dobrodošel!! Samo tako bo to veličasten dogodek za oba in okolico. PREZGODNJI POROD (splošno) Prezgodnji porod kaže na to, da se je mati pred kratkim želela rešiti otroka, a si tega ni upala ali ni hotela priznati.Seveda se to dejstvo vedno zanika. Obstaja podzavestni odpor do nosečnosti. Če hočete preprečiti zgodnji porod, potem dajte otroku vso svojo ljubezen, posvetite mu pozornost. PROBLEMI Z NOSEČNOSTJO (splošno) Tukaj se jasno vidi določen odpor do otroka. Bolj ko mati to negira, bolj je to verjetno. Vedno ko se dejstvo zadene je zadeta tudi mati. To boli in se zato negira. Pri tem problemu se je potrebno vprašati po vzroku, ki je povzročil to odbijanje do otroka. Odprite se za situacije, ki prihajajo in jih sprejmite. Ali ni čudovito ko v vas nastaja novo življenje??? ZAKASNELI POROD Tu se dogaja nasprotno kot pri zgodnjem porodu. Tu se vidi odpor matere, da bi dala otroka. Podobno se dogaja z otrokovo polnoletnostjo ko zapušča »zavetje« (hišo) staršev. To kaže na to, da se pusti prav tisto,česar se čvrsto drži.V tem primeru želi mati zadržati otroka samo zase. Vedeti je treba, da več ko dajete več boste dobili. To spoznanje lahko pomeni za vsakega veliko osvoboditev. Ali ste že slišali: »Dajanje je večji blagoslov kot prejemanje.« FRIGIDNOST Vi se ne želite ali ne morete predati, podrediti, nočete biti podrejeni. To so često strahovi od lastnih seksualnih želja in nagonov, strah, da vas bodo smatrali za nespodobne. Ti strahovi vam preprečujejo, da bi šlo nekaj v vas ali iz vas. Zato raje ostanete hladni. Predajanje je vedno tudi odpiranje, puščanje. Lahko se veliko naučimo na ta način v vsej globini in lepoti. To velja tudi za spolnost. Zato jo sprejmite v sebi in ne beži od nje kod od nekaj grdega. IMPOTENCA Izza moške potence vedno stoji strah pred predajanjem, strah pred izgubo kontrole, ter potisnjeni psihološki dejavniki. Potrebna energija se zadržuje v glavi, namesto tam kjer bi se ta moment morala. Vzrok temu je često seksualni pritisk in napetost, lahko je tudi občutek krivde ali kljubovanje prejšnjemu partnerju – takrat nič ne deluje. Če se enkrat zavedate teh stvari potem vidite, da morate iti globlje v svoje občutke. Seks ne morete rešiti z svojim razumom. Dajte pri tem svojo ljubezen, svojo notranjost; ali pa nič!!! pa kaj hocejo s tem povedat...da se je zenska , ki je kdaj imela splav, podazvestno hotela otrocka znebit kr neki!!! Sem se enkrat pogledala clanek...napisal ga je nek tip (Gregor), od kje pa mu vse te ideje, pa sam bog ve...
< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 5.3.2008 22:36:42 >
|