|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TUT - 8.DAN
30.1.2006 7:20:22   
NINA1
Ojla,
kako ste kaj?
vidim da ste bile pridne čez vikend,jaz pa sem malo grešilauser posted image . ne veliko ampak malo pa žeuser posted image .
zdi se mi da se v službi lažje držim te diete ,kot doma, doma bi kar naprej nekaj jedla.
pa saj ni važno, bom zdaj bolj pridna.
tudi jaz si nisem mogla pomagat in sem včetaj stopila na vago, bila sem presenečena(vas zanima zakaj?) JUTRIuser posted image ,kaj več ko se bomo vsi tehtali, a ne?
danes pa sadje, upam da bo ta sadni dan kaj lažji kot zadnji, sem si kupla še bananime krhljčke, če me zagrabi lakota.
bo pa jabolko,banane in pomaranče.
lp
Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TUT - 8.DAN
30.1.2006 7:40:46   
Maja0505
Dobro jutro
user posted image  vikend. Tudi jaz sem grešila. Upam, da bo jutr vsaj mal pokazal na dol, da bom dobila veselje. Sicer pa tudi jaz lažje zdržim v službi. Še posebej zdaj, ko sem odpovedala malico in takrat se ne kažem blizu jedilnice. Nekje v kotu glodam jabolka.user posted image user posted image user posted image
Danes je sadje a ne?
Ja Nina, tudi jaz si mislim kupit nekaj takega, da bom lažje zdržala. Pa nekateri na ta dan jedo tudi zelenjavo. Jaz si tako skuham zelenjavno juho, pa dam notr origano in še neki, pa je ful dobr in me zelo nasiti.user posted image
LP

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2006 7:57:59   
trojči
Oj!

Dve strani smajlijev censored.user posted image user posted image user posted image

Zjutraj sem morala pojesti kruh z Ramo, drgač bi skup padla. Še zdaj sem cela omotična, ko da sem kaj pila. Mogoče pa res hodim ponoči kot mesečniki v hladilnik po pijačo.user posted image user posted image

Vaga - srednja žalost, ampak se ne dam, vsaj za zdaj še ne.user posted image

Držite se bolje od mene!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2006 17:58:22   
Boni3
Dons sem cela smotana od tega sadja,ampak nisem še grešila.Mi je pa danes težak sadni dan.Prejšnjič mi je bilo lažje. No glavno,da bodo kile šle stran. Upam,da ju3 vaga kaj vzpodbudnega pokaže.user posted image Lp

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2006 18:58:07   
Udb
Mi smo mel pa dons za kosilo eno zelenjavno župco - por, paprika, korenček, paradižnik in čebulca. Super...jutri vaga? Hmmm....jaz grešnik...user posted image

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?