|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TUT - 10.DAN
1.2.2006 7:37:42   
NINA1
Oj,
danes sem pa za zajtrk pojedla kruh z evrokremomuser posted image , mi je tako pasal, tako da bom za kosilo samo pomaranče za večerjo ob 17.00 pa krompir pečen v pečici.user posted image
kako se ga peče na peki papirju, a ne rabiš nič olja in se nič ne zažgeuser posted image ?
včeraj sem pa tudi jaz jedla hrenovke.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TUT - 10.DAN
1.2.2006 8:07:44   
tejčica
NINA1, tako kot si že sama napisala glede krompirja. Na peki papirju ga pečeš brez olja. Jaz sem bila kar presenečena nad okusom. Dejansko čutiš krompir in ne pol maščobe. Pa še malo zelenjave si zraven privošči. Pri zelenjavi se nič ni treba "šparat".

< Sporočilo je popravil tejčica -- 1.2.2006 8:08:27 >

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TUT - 10.DAN
1.2.2006 8:13:14   
CUKRČEK
najprej krc krc po prstih oz. po riti zarad evrokrema zjutrajuser posted image

Veš kako jaz pečem krompir. Obvezno seveda na peki papirju ( drugače se jaz ne pripravim ničesar peči) ......jaz dam vseeno nekaj olja čez in potem ko je pečeno ga zase poberem dol z vrha. Ta mastnega naj pa  "ta kumrni" jejo. Sicer se pa tud brez olja lepo speče...je pač spodaj bolj hrustljav..itak je pa ta pol še najboljši.

Pa obvezno narežem vmes fuuul korenja, začinim z vegeto in suho rdečo papriko. mmmmmmmm, bi se kar k tebi povabila na večerjouser posted image user posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TUT - 10.DAN
1.2.2006 8:27:44   
Maja0505
Živjo
Zdej ste mi pa lušte nardile. No bom pa krompir jedla naslednjo rundo. Jaz bom riž z veliko zelenjave in veliko solate.
Sem si pa prinesla s seboj v službo eno termovko nesladkanega sadnega čaja, ki sem mu dodala malo limone. Je super dober. Pa še dva jabolka za ob desetih in dve banani za ob enih, pol pa kosilo doma.

Veste kaj sem opazila. Če pokukam na hito sem imam veliko več volje za hujšanje.

LP

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: TUT - 10.DAN
1.2.2006 8:30:17   
trojči
Oj!

Spokorjena črna ovca se vrača k čredi.user posted image

Dva dni sem grešila, predvčerajšnjim sem bila ves dan v pogonu in sem morala zunaj jesti, včeraj sem pa bila skoraj cel dan na poti in so celo padle kremšnite.user posted image

Vaga se kuja, kaže isto kot na začetku.user posted image

Zdaj bom pa res pridna!user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: TUT - 10.DAN
1.2.2006 8:54:53   
Udb
Jutro!
Midva bova imela danes zelenjavno rižoto - obožujem riž!

Se bo pa moj srči prekršil za zajtrk - ima dopoldne težak izpit!

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: TUT - 10.DAN
1.2.2006 12:17:35   
Anonimen
POMFRI- jaz sem ga dala v pekač (brez peki papirja), na 200-250 stopinj, za kolk časa ne vem.. itak je v kupljenem pomfriju že mal olja (poglej zadaj na deklaracijo).. tko da sama nisem dodala nič olja.. pa je bil pekač vseeno masten..

aja, pa nič se ni prijelo na pekač.. sam vsake tok časa, sem mal premešala..

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: TUT - 10.DAN
1.2.2006 14:13:07   
lelaval
Nina - evrokrem bi si lahko privoščila za OH dan - pa še to zvečer, zjutraj pa nikakor.
Krompir iz pečice, pečen na peki papirju pa sem jaz prav vzljubila.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: TUT - 10.DAN
1.2.2006 19:02:11   
Naja30
Oh, kako ste (smo?) pridne. user posted image  Važna je volja in kjer je volja, je moč.

Jaz sem pa danes zamenjala dneve in se za kosilo jedla raviole, zdaj se pa bašem s čipsom. Pa bo jutri rižek. Kaj naj, če pa imam tako službo, da ne kuhajo po meniju (vrtec) in delam skoraj do petih popoldan, tako da nekaj pač moram pojest. user posted image user posted image  Ampak ni hudega, sm že prakticirala, pa ni razlike.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?