Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša 18.1.2014 11:10:36
|
|
|
|
Lilla81
|
Pozdravljena, mi kadarkoli smo šli v Turčijo smo šli s Kompasom in smo vedno bili zelo zadovoljni. Enkrat smo šli tudi s Palmo pa je tudi bilo ok. Se pa se splača it,ker je res super,lepi hoteli,prijazni ljudje,odlične sladice:P
|
|
|
|
RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša 18.1.2014 13:09:17
|
|
|
|
Caitlin
|
Midva sva šla s kompasom, zadovoljna. Sva šla oktobra 2010, hotel 5* all. In to je res nekaj boljšega. Hrano imaš ves čas na razpolago, izbira je pestra in okusna in če imaš s sabo otroka, je all zakon. Sva šla pa tudi že z Atlasom (na Djerbo) pa tud nimam nobenih pripomb. Sva očitno precej nezahtevna :)
|
|
|
|
RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša 18.1.2014 23:04:05
|
|
|
|
josephine27
|
Sicer konkretno s Turčijo nimam izkušenj. Imam pa do sedaj pozitvne izkušnje tako s Kompasom kot tudi Palmo, kar se potovanj tiče. Kaj konkretno te skrbi?
|
RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša 20.1.2014 14:10:39
|
|
|
|
keira1977
|
Živjo, nevem ko berem slabe kritike tako za Kompas kot za Relax me je malo strah. Moja sestra je bila že več krat z Kompasom in se jim je dogajalo že vsega..hotel ni bil tapravi, sobe niso bile skupaj, čeprav je bilo že vse zmenjeno ob rezervaciji ker je potovala z tamalimi in je hotela sobe skupaj. Pri Relaxu, pa cena je ugodna za 5* hotel, piše pa da sploh ni all inclusive ker nimajo vedno pijače na voljo, pa da te kar nekam šetajo...nevem no če plačam upam, da to tudi dobim. No vidim, da ste vse kar zadovoljne z Palmo. Hvala in LP S.
|
|
|
|
RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša 21.1.2014 6:23:48
|
|
|
|
AKP
|
Smo bili s Sončkom in Relaxom pa je bilo vse ok. Ponavadi povem na agenciji, moje želje, oni pa mi svetujejo hotele. Doma preberem mnenja o teh hotelih si pogledam slike in se potem odločim, kateri je tapravi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nepozabni tematski vikendi v FalkensteinerjuFalkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok shodil?uršula83pred 9. mesecem (
12%)
pri 10. mesecih (
15%)
pri 11. mesecih (
15%)
pri 12. mesecih (
22%)
pri 13. mesecih (
15%)
kasneje (
21%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!