|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TUNIZIJA ALI GRČIJA
17.6.2006 23:05:21   
Laubica
Kaj mi priporočate imamo 7 letnega sina in še nikoli nismo šli tako daleč -in če grčija kam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TUNIZIJA ALI GRČIJA
17.6.2006 23:08:45   
rija
Prvo: to sploh ni tako daleč, uro in pol ali dve in pol z letalom.....

Glede na to, da ima 7 letnik vsako minutko verjetno kakšno drugo potrebo po hrani, razvedrilu bi jaz vzela kak dober all inclusive v Tuniziji....recimo magic life....

Drugače pa je zame Grčija ZAKON!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2006 23:47:06   
Marogica
Jaz bi si raje izbrala Grčijo. Mi zveni bolj "domače" in skrivnostno. ZA Tunizijo pa ne vem. Vsi ti zleti v islamske države me malo motijo, odkar je bilo nekaj napadov na turiste. Saj vem, da ni tako povsod, si pa vendar mislim, kaj če bi bilo ravno takrat, ko smo mi dol? Ne vem, sem malo čudna, glede tega.

p.s. Rija, danes pa skoz za tabo capljam in to brez vednosti ali namenauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2006 6:52:01   
Barbs
Grčija.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2006 7:06:54   
tulip
Grčija, Paros, Rodos ali kak drug otoček, tu je res lepo, mi že 5 let hodimo v Grčijo in letos gremo spet- na Lefkado!user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2006 9:08:44   
Anonimen
Grčija-krf je zakon!!Komaj čakam da je Nik malo večji, bomo še ziher šli!user posted image

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2006 14:36:58   
Tejči
Sem bila v Grčiji in Tuniziji in je oboje ZAKONuser posted image user posted image user posted image  Mogoče bi malo prednosti dala Tuniziji-mi je bila hrana bolj všeč, raznolika...v Grčiji pa v hotelu sploh ni ilo za jest-fuj- Drugače pa vse 1Auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2006 9:13:59   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: jaca

Kaj mi priporočate imamo 7 letnega sina in še nikoli nismo šli tako daleč -in če grčija kam

Mi smo prvic sli v Grcijo z otrokom, ko je bil le ta star 1 leto in sicer z avtom. Potovali smo ponoci, otrok je spal skoraj celo pot in ni bilo nobenih problemov. Pavzirali smo v Skopju, se naspali, nakupovali, najedli in nadaljevali. Bili smo v Grciji v apartmajih, prvo leto v  http://www.corali-hotel.gr/prof.php . Otrok je uzival, mi tudi. naslednje leto smo se prestavili v drug apartmajski objekt - ne najdem njihovo domaco stran, je pa opis le tega in drugih objektov na http://www.magic.org.yu/sarti.htm . Cisti luksuz in uzivanje ob primernih cenah. Se kaksen dober mesec in gremo spet. Uzivat...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?