Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:00:04
|
|
|
|
emaa
|
Lepo, zdaj pa kmalu nekaj bo, a ne. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:03:13
|
|
|
|
*KAJA*
|
Ja upam da bo konec tega trpljenja.Že to je nekaj da imam vsaj občutek,da lahko zanosim.Pa tudi če ne bo tako hitro.:)
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:04:13
|
|
|
|
Tanyya
|
Držim :miska::miska::miska: da boš kmalu zagledala svoj čudež v obliki :modri::roza: Eno :rozica: da bo zihr pomagalo
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:05:50
|
|
|
|
emaa
|
A ne Kaja kolk velik pomeni, ko imaš vsaj možnost naravno zanosit, čeprav upat si pa vseen ne upaš preveč, da razočaranje ne bi blo preveliko.
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:08:43
|
|
|
|
marrusa
|
Držim pesti,da boš kmalu srečka :nosecka:
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:42:50
|
|
|
|
*KAJA*
|
Ja res upat si ne upam preveč,ker lahko ponovno hitro pride do razočaranja,kar že po resnici povedano težko prenašam.Zaenkrat se veselim temu občutku,da jo tudi jaz ne bom čakala z vami.Velikokrat se prebirala kako so bile nekatere razočarane ko je prišla :hudicek:.V sebi sem si mislila zakaj so razočarane,če pa imajo vsaj možnost zanositve.Prav pogrešam te občutke so študiraš a je tokrat ratalo al ne.
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:54:38
|
|
|
|
emaa
|
meni je blo po pravici povedano bolj všeč pred laparo, ko sem vedela, da je majhna možnost, zdaj je malo večja (če svojih O res nimam, pol spet ne tolk velka), pa se bojim, da si bom začela gradit gradove v oblakih, pa se moram opominjat, da pričakujem M, tako da ne bom razočarana, kvečejmu pozitivno presenečena. Bomo vidl, pa da tudi ti zagledaš kar si želiš:modri:
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:55:43
|
|
|
|
aljča
|
Kaja čestitke in veliko sreče in dobre volje v nove boje za:duda: ti želim.:rozica::rozica::rozica::rozica: Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:56:31
|
|
|
|
*KAJA*
|
Punce hvala za lepe želje pa vsaki eno :rozica: in veliko :angel::angel::angel::angel::angel:,ki vam bodo stali ob strani.
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 19:59:33
|
|
|
|
ZARA
|
Čestitke KAJA!!!
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 20:44:53
|
|
|
|
Anitka
|
Hojla Kaja! Ob tem čudežu ti iskreno čestitam tudi jaz in želim kmalu uresničitev velike želje. Anitka:pika:
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 21:07:28
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj Kaja, to je pa super!!! Res lepo, zdej pa upajmo, da čimprej rata:miska::miska::miska::bravo::bravo::bravo: Tinka
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 21:07:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj Kaja, to je pa super!!! Res lepo, zdej pa upajmo, da čimprej rata:miska::miska::miska::bravo::bravo::bravo: Tinka
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 2.6.2005 21:16:43
|
|
|
|
girly
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zate in za 8) zdej pa veselo :sloncek::sloncek::sloncek: za novega :duda:
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 3.6.2005 7:47:04
|
|
|
|
puncica
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: kaja še ena fosilka med nosečkami, to je super videt. :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... 3.6.2005 7:48:38
|
|
|
|
puncica
|
no upam da bo čim prej seveda:ups::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?