|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TUŠ Telekom
7.5.2009 18:39:32   
tanjusi
mamo en problem pa ne vem kaj bi lahko bilo krivo, v bistvu je tako, da je občasno internet zelo počasen, to pomeni da začne odpirat eno stran in zraven malo zaspi obstoji in potem trajja zelo dolgo da se stran odpre, pa ne vem ali je zato kriv računalnik ali tuš telekom preko katerega imamo internet, kaj mislite vi?

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 13.5.2009 17:14:13 >

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TUŠ TELEKOm
7.5.2009 19:31:19   
tailor
tudi meni zadnje čase melje rač.,imamo paket trio,nevem če jeto krivo lahko pa je treba prečistit rač.
seveda to ima moj čez ker jaz se ne spoznam preveč na te stvari.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 20:12:26   
Anonimen
jaz imam tus telekom kako leto.....in zdaj so mi popustili zzivci....sem se narocila na T2 (isto imam trio) internet pada....televizija mi zasteka...so obdobla, ko smo brez neta po 5x na dan po 5, 10, 15 30 minut...
pa poklicem na centralo...po mojem me ze vsi poznajo osebno. in mi rece tip....gospa, resetrirajte modem!!!!!!user posted image ko da ga nisem ze 3x predno sem klicala.
problem je v tem, ker ponujajo vec, kot lahko nudijo. njihova centrala je na telekomovi.
oni pa ponujajo in dejansko naredijo tako, da nam dajo hitrost, ki jo telekomova linija enostavno ne prenese....
punce pejte na speedtes bom spodaj nalimala link o njega, pa poglejte kako hitrost dejansko imate in za kako hitrost placujete!!!!
rezultat speed testa morate deliti z 8!!!!
evo link:
http://www.speedtest.net/

(odgovor članu tailor)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 20:21:56   
tanjusi
problem je da ko se vežeš se vežeš za dve leti i nti dve leti še nista potekli, sem pa imela od začetka še večje težave in so me po mojem na tuš telekomu že vsi poznali, očitno bo treba spet malo poklicatuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2009 20:24:12   
Anonimen
joj, ce pa ste vzele televizijo(lcd) ste pa u p***i):(
hvala bogu sem mela jst tolko pameti, da sem pocakala da sprobam kako stvar deljuje.....

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2009 20:26:06   
tanjusi
joj, ce pa ste vzele televizijo(lcd) ste pa u p***i):(
hvala bogu sem mela jst tolko pameti, da sem pocakala da sprobam kako stvar deljuje.....

ne nisem vzela televizijo, vzela sem ga pred dobrim letom samo internet, in kolikor vem na pogodbi piše da se vežeš za dve leti.

(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2009 20:29:39   
Anonimen
ne, tanjusi, se nisi vzela tv-ja. te nic ne veze....jaz sem narocila net, tc in fon....brez tvja(ali ce je bilo se kaj ponujenega) in some zadnjic poklicali iz tusa da so sprejeli mojo odpoved in da nimam nobenega anexa v pogodbi. in da bojo vsak sac preklopili na T2

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2009 20:33:25   
tanjusi
ne, tanjusi, se nisi vzela tv-ja. te nic ne veze....jaz sem narocila net, tc in fon....brez tvja(ali ce je bilo se kaj ponujenega) in some zadnjic poklicali iz tusa da so sprejeli mojo odpoved in da nimam nobenega anexa v pogodbi. in da bojo vsak sac preklopili na T2
no to se bom pa v kratkem pozanimala, je pa tudi vprašanje če je pri nas sploh možen t2 , ker sem tudi na tale internet zelooooo dolgo čakala, težila sem vsem ponudnikom, pa povsod je bil odgovor da pri nas adsl ni možen in potem so bili pri TT prvi , ki so mi to ponudili in smo se pač odločili za njihuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2009 20:52:14   
Anonimen
tanjusi vprasaj, ker imajo cist svojo centralo....mislim da edini u slo(ne bom trdila) vsi ostali delajo preko telekoma

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2009 21:17:41   
tailor
pa sej ni tak slab telekom res pa je da mi ko smo v vasi imamo edino to možnost preko telekoma.tak da za nas je tui to dobro pa še to smo dobli preko vez.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2009 17:23:39   
tanjusi
Kaj pa siol kako ste zadovoljni ali kaj podobnega!

(a camus)

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2009 19:02:53   
Korina1
Jaz sem že že četrto leto pri tuš telekomu, no prej je bila Volja in sem zelo zadovoljna s storitvami. V zadnjem letu je prišlo do izpada interneta samo 1x.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2009 20:07:20   
Anonimen
korina, verjetno si doma zuzelo blizu poste....user posted image

(odgovor članu Korina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.5.2009 20:14:17   
Korina1
Nee ne, 4 km od centrale.Podpira samo internet in nič drugega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.5.2009 20:15:20   
Anonimen
pol pa mas sreco:D

(odgovor članu Korina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.5.2009 20:18:34   
Korina1
Vsaj nekje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.