|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRMA!!
2.8.2005 21:44:02   
SANDY
Ja morm tole napisat, da mi mal namignete s kako idejo.
Moja Trinčka je ene 14 dni tko trmasta, da me zjeza za znort. V glavnem če neki ni po njenem je dretje, da te kap! Je pa ponavadi takrat ko greva na sprehod in k hoče da jo nosim v nedogle in če jo ne, pol cepeta pred mano in se dere.. V glavnem, dretje za vsako stvar.
A je pametno biti bolj trmast od otroka al kaj..:pujs:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TRMA!!
2.8.2005 21:46:46   
mammika
Hvala enako Sandy pr nas je isto sam da jaz ne popustim,k pa pride matej domu je pa čist druga zgodba.Trmari da mi je kr slabo.pa čist sem že živčna pa ne vem kaj bi........tko da jest tud rabm nasvet

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TRMA!!
2.8.2005 21:49:27   
kofetek2010
igorirat, da vidi, da ne pomaga :) pol pa obupa, slej ko prej :)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TRMA!!
2.8.2005 21:50:28   
mammika
Ja moj obupa dokler ne pride ati domov pol je pa še hujš :zmeden2:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TRMA!!
2.8.2005 21:52:01   
Primoza
Welcome to the club.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TRMA!!
2.8.2005 21:52:37   
TaRe*
Se pridružujem...:(:(

Včasih več ne vem,kam naj jo vtaknem ,taka je.
Včeraj je nap.tiščala prste v vtičnico(imam zaščiteno,ampak vseen),pa sem najmanj 20krat rekla ne...pol sem jo pa za vsakič prijela za roko in jo dala stran....to je trajalo sigurno pet minut,če ne več.Na koncu je že jokala zraven,pa vseen prstek vedno znova potisnila not.
Pa to ne moraš verjet.Če ne bi jaz pop....in jo odnesla stran,bi po moje še sedaj zraven štekarja sedela..:zmeden:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TRMA!!
2.8.2005 21:54:10   
SANDY
ja dons je obupala...sam se ji res nisem pustila. Valjda pol pa ljudje mimo mene, pa gledajo kot bustci in si mislijo vrjetn da sem najbolj grozna mami..sam mi dol visi!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TRMA!!
2.8.2005 21:54:38   
TaRe*
Ja,v tem primeru bi lahko ignorirala,vedno pa ne moraš..:zmeden:Npr.,ko se začne sredi Jesenic dret,ker hoče da jo dam ven iz voza in jo nesem.....se dere,se grize....

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TRMA!!
2.8.2005 21:55:11   
Ajsha
Živjo!

Mislim, da je za vnaprej pametno biti bolj trmast od otroka - ampak ne na njegov način. Torej, če se mala dere ker ji nekaj ne dovoliš, ti sicer vztrajaj in ji zadeve ne dovoli vendar ji preusmeri pozornost. To ni problem, ker si starejša in izkušenejša od nje. Najbrž dobro veš, kaj pri njej"pali" in potem ji to pač omeni. Nikakor pa ni pametno, da obe naenkrat trmarita na enak način.

No, tople vode sicer nisem izumila, ampak poanta je bila v tem, da pač moraš "zamagat", drugače te bo mala prečitala in si naj... ko bo treba resno vzgajat :)

LP!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   TRMA!!
2.8.2005 21:58:04   
Marogica
Če sem prav razumela, tvoja punčka že hodi ali ne?. Mi smo naredili tako, da go se je prvič drl in se celo metal po tleh (seveda sredi Interspara), sva ga enostavno pustila in počasi odšla naprej. Seveda sva pokukala, kaj bo naredil. Ni minilo 20 sek, pa je bil z nama. To se je zgodilo še mogoče 3x, pa nikoli več. Seveda so vsi gledali in si najbrž mislili: ubogi otrok-kakšni starši, ko so ga videli jokajočega na tleh. Jaz pa sem si mislila: vi kar glejte, jaz ga moram prenašati 24 ur, ne vi.
Moram pa dodat, da je naš otrok ZELOOOOOOOO trmast. Treba je biti konsekventen in vztrajat, pa pravičen in imeti za eno stvar vedno enako mišljenje, ne da bi ga spreminjal. Je težko in zelo utrujajoče. Vendar so rezultati tu (sedaj ima 4,5 let) Noben ni nervozen, mali pa ve, kje so njegove meje-pa smo vsi zadovoljni

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   TRMA!!
2.8.2005 21:58:33   
kofetek2010
ojoj, če se ne bi oglasila tudi mami od :modri: bi že mislila, da so vse :roza: trme in kaj me še čaka :zmeden2: samo večje trme od mene ni, pravi moj :love:

pa še prav ima, včasih :)-:)-:)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   TRMA!!
2.8.2005 21:58:56   
Jančika_
Oh ja.....štekerji:hudicek:. Pa mamina očala:hudicek:...pa to...pa ono...:hudicek::hudicek::hudicek: Na morju mu je uspelo 3x zatakniti si prst v šteker za telefon, tulil je, ker ga ni dobil ven, pol je pa tulil še bolj, ker ni mogel več zraven, ko sem dala kufer pred šteker.

V Joejem albumu sta dve fini sliki, kako to zgleda, ko se dere ko jesihar. Zaenkrat se smejiva in ga ignorirava, samo se imam na sumu, da me bo smeh kmalu minil.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   TRMA!!
2.8.2005 22:00:23   
tjaga
Takle mamo. Pri nas pa pri spanju. Se dere kot jesihar, zaspana pa kot :hudicek: . In ne vem kaj narediti? Problem je v tem, da ne morem poslušati, kako se dere in jo dvignem. Vem, napaka. Se mi sosedje smilijo, ko morajo to ihto poslušat. Aha, ko jo dvignem, ni sledi o joku, o kakšni solzi še manj.
Predlog, kaj narediti!!!!
Sandy, sorry, sem ti vskočila v temo. :rozica:

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   TRMA!!
2.8.2005 22:01:00   
Seven*
Isto pri nas. :((:((:((:((

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   TRMA!!
2.8.2005 22:04:51   
Primoza
Mi smo prepričani, da bo klošar:)-, vedno šari po smeteh, je ostanke hrane, raznaša in kopiči smeti.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   TRMA!!
2.8.2005 22:09:04   
TaRe*
Ha,ha primoza...mi mamo tud doma bodočo smetarko.

Pri nas nosi smeti ven iz koša,not pa pol najdeš vse od copat,do igrač....enkrat celo ključe od stanovanja...:zmeden2::zmeden2:...kaj še bo:zmeden:

Pa smo mislili,da je Tamara da je tamara lumpa,zej pa mamo....vrageca malega..

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   TRMA!!
2.8.2005 22:13:46   
lan
Tudi jaz se vam pridruzujem.
Jaz Lana ignoriram,ko zacne navijat svojo trmico:((.Nekaj casa vztraja,potem pa neha.Imam sreco,da se hitro zamoti s kaksno drugo stvarjo:sloncek:.
Ni kaj,tudi to obdobje bomo morali dati skoz;).Malo me tolazi,da vidim,da imamo skoraj vsi starsi enake probleme:muca:.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   TRMA!!
2.8.2005 22:14:15   
Joe
Mamin karakter in fotrova trma, pa lahko kar gremo! 8)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   TRMA!!
2.8.2005 22:17:34   
kofetek2010
:)- lan, ti se kar tolaži :)-
moj je še vedno najbolj ubogo bitje na tem planetu, če ni kaj po njegovo, tako milo gleda :zmeden:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 22:20:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   TRMA!!
2.8.2005 22:27:41   
Lunca1
Jaz bom poskušala bit dosledna, ampak kaj ko me že zdaj okrog prinaša.:( Znam bit pa zelo trmasta, ampak Pina pa še bolj. me njen jok hitro ob živce spravi.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   TRMA!!
2.8.2005 22:57:43   
ZARA
Ja SANDY,prebol! Zdej so v teh letih,k mal izsiljujejo,sploh če zavohajo da popuščaš...
Ista pesem...

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   TRMA!!
2.8.2005 22:59:58   
Marogica
Oh Bagi, glej s pozitivne strani. Vaš ni samo trmast, temveč tudi zelo samostojen. Mi bo še prav prišlo.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   TRMA!!
3.8.2005 8:20:26   
L&F&B
Hecno, jaz pa svojega sploh ne bi označila za trmico. Ima sicer svojih pet minut, ko se z užitkom meče po tleh, pa ga pustiva, da uživa. Problem pa je, ko kadar kaj hoče in vidi, da misliva resno in ne odstopava, NE TRMARI. Mali :hudicek: izmišlja nove in nove variante in variacije na isto temo, odneha nikoli in vedno na kancu najde luknjo ali pa vsaj kompromisno rešitev.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   TRMA!!
3.8.2005 8:34:28   
Iren@
Kakorkdaj: ali preusmerim pozornost ali ignoriram.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?