Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 17.11.2006 19:29:57
|
|
|
|
vampirka
|
Če sprašuješ samo za mnenje: trikolesnik - ja ali ne? Potem je odgovor z moje strani JA (za firmo se pa moraš sama odločiti). P.S. pazi, da je sprednje kolo vrtljivo 360 stopinj, z možnostjo fiksiranja.
< Sporočilo je popravil vampirka -- 17.11.2006 19:31:26 >
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 17.11.2006 19:37:37
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem imela 4-kolesnik, pa 3-kolesnik in tudi marelo. Od vseh mi je bil daleč najboljši 3-kolesnik in mi ni jasno zakaj nekdo z njim ne bi bil zadovoljen. Zelo lahko ga je peljati, vendar mora imeti prvo kolo vrtljivo. Moj je bil zelo stabilen, enako kot 4-kolesnik. Vendar 4-kolesnik zavzame še več prostora. Če vprašaš mene, jaz sem za 3-kolesnik. Čeprav ni nobene katastofe, če si vzameš karkoli drugega, ker se mi zdi, da je kvaliteta vozičkov na kar zelo dobri ravni. Važno da ti je všeč in da ga stlačiš v avto. Pa seveda da ustreza vašemu life stilu.
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 17.11.2006 19:43:40
|
|
|
|
ajdaN
|
Definitivno JA! Res pa mora imeti sprednje kolo vrtljivo. Jaz našega brez problema vozim po trgovini z eno samo roko. PA tudi nestabilen ni, kot pravijo nekateri. Brez problema ga z eno roko dvignem na pločnik in z njega. Rabiš na začetku par dni, da se ga navadiš, potem pa ni problema. Glede vodljivosti ni primerjave z "marelo". Recimo s plikotom, ki ga tudi občasno uporabljamo.
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 17.11.2006 19:47:23
|
|
|
|
tinaaja
|
Midva sva ravno narocila trikolesnika , tko da JA
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 17.11.2006 19:54:17
|
|
|
|
kofetek2010
|
mi imamo dva trikolesnika (Quinny Buzza in Zappa) in z obema sem zelo zadovoljna, vodljiva sta z eno roko, na in s pločnika si 1-2-3, v prtljažnik spravim oba na enkrat (pa nimam karavana), Zappa uporabljam za kratke ture, Buzza pa kadar vem, da bo tamala zaspala, ... tako, da ne vidim razloga zakaj ne tega Esprita pa ne poznam
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 17.11.2006 20:01:51
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz imam trikolesnik pa sem z njim zadovoljna. Pa še lažje ga spravim v avto. Pri vozičku pazi da se sprednje kolo zavrti in da se da tudi fiksirat. Pa zame še ena pomembna stvar da lahko ročaj obrneš v obe strani, tako da otročka gledaš al pa da imaš ročaj na drugi strani.
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 18.11.2006 14:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela trikolesnik, ki ni imel vrtljivega prednjega kolesa. Hauck Runner. Ampak ker je imel samo 9 kil, to ni bil noben problem. V glavnem, ne vem zakaj bi kdo bil proti trikolesniku.
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 18.11.2006 14:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A to je tak? Lep.
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 18.11.2006 14:43:56
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Splišni, mislim da je tale 4kolesnik...
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 18.11.2006 14:47:45
|
|
|
|
Maleal
|
SPLIŠNI kje si našla tega,men je ful dober,pa cena me zanima.
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 18.11.2006 14:51:56
|
|
|
|
Primoza
|
Da.
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 18.11.2006 15:02:57
|
|
|
|
asso
|
Absolutno JA.
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 18.11.2006 15:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel SPLIŠNI kje si našla tega,men je ful dober,pa cena me zanima. Na Googlu sem odtipkala Esprit Kinderwagen in šla na slike.
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 18.11.2006 21:28:43
|
|
|
|
pravljica
|
definitivno za 3 kolesnik ne veš, kako se super obnese na kakšni ozki stezi, pa pozimi v ozki gazi na pločniku - samo dvigneš zadnja kolesa in enostavno zapelješ s sprednjim po še tako ozki poti in med koreninami v gozdu itd itd...da ne bi bil stabilen, nisem občutila niti 1x...aja, drugače imam pa sprednje kolo 90% časa fiksiranega (me blazno moti, ko se mi pri prehodih s pločnika in na pločnik obrača in blokira )
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 19.11.2006 7:46:14
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Jst imam pa mogoče za koga ful butast razlog, zakaj ne bova kupila trikolesnika . Mi preveč sliči na invalidski voziček.
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 19.11.2006 8:04:45
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi jaz sem govorila in mislila tako. Ko pa sva zacela hodit po trgovinah in vozicke testirat, sem pa videla, koliko bolj okretni in prakticni so 3-kolesniki, lazji za vozit sigurno, vrtljivo sprednje kolo ful pomaga,.., pa sva ga vzela. imamo quinny-ja comforta in je super, ceprav malo tezji, za vozit po vseh vrstah terena pa SUPERCA! Vozicek je treba videt in probat vozit, vsaj malo, za obcutek.
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 19.11.2006 8:39:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tut mi smo sprobali svašta vozičkov...no, na koncu pa kupili Quinnya 3xl comfort... Ja sem definitivno ZA trikolesnik in velike napihljive gume...(da niso plastične...)
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 19.11.2006 9:48:41
|
|
|
|
bucka01
|
Se pridružujem BAMBINI tudi meni je kot kakšen voziček za invalide pa naj bo še nevem kako praktičen.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2006 11:35:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 19.11.2006 11:41:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ti bucka...sej lepo, da imaš svoje mnenje, ampak ne rabi bit ravno žaljivo...
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 19.11.2006 12:50:20
|
|
|
|
tinaaja
|
Invalidski vozicek??? Le ti so 4 kolesniki - z zelo velikimi zadnjimi kolesi in malimi sprednjimi Sploh ne stekam te povezave.. ampak 100 ljudi 100 cudi
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 19.11.2006 16:52:09
|
|
|
|
frufru
|
Meni so bili sprva trikolesniki kot nakupovalni vozički, ampak ko začneš zbirat vidiš prednosti 3kolesnikov in pomanjkljivosti 4kolesnikov. Če že primerjava z invalidskimi vozički mi na to sliči kakšen boogaboo, ki ma zadnja kolesa bistveno večja od tistih spredaj. Ampak vsak ima svoje mnenje. Jaz sem definitivno za 3kolesnik
|
|
|
|
RE: TRIKOLESNIKI-JA ali NE? 23.11.2006 10:57:37
|
|
|
|
Jelenche
|
jaz bom tudi kar 3 kolesnika imela
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?