|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRD TREBUH,ŠPIKANJE
24.10.2005 14:11:58   
draganav
Lep pozdrav bodoče mamice.Jaz imam do roka še 2 dniuser posted image user posted image user posted image  danes me že cel dan zelo špika tam spodaj ne skoz ampak vsake toliko zašpika pa tudi trebuh rata na momente trd kot kamen.Ni nobenega zaporedja ampak ali so to priprave na popadke??user posted image  Občasno me prime tudi v križu kot nekakšen val.Ali moja štručka prihaja??user posted image user posted image  Strah??user posted image

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRD TREBUH,ŠPIKANJE
24.10.2005 14:21:26   
jazz
Če te res vsake toliko zbada tudi v križu, je možno da se je začelo! Držim pesti da se bo stopnjevalo v lahek porod! Po moje se boste kmalu cartali!!!!user posted image user posted image

Lep pozdrav! K

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2005 14:30:46   
Magi*
draganav, najbrž se ti res pripravlja!!!! jaz sploh nisem imela tistih rednih popdakov do samega konca, pa sem rodila zelo hitro. držim pesti za lahek porod!!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2005 14:44:29   
draganav
Ja kako si pa vedela,da je čas,da greš??

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2005 14:44:47   
anja26
ja, ja, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo to....držim pesti ....pa čestitke!!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2005 14:49:40   
draganav
Mogoče sem tečna ampak,če se to ne dogaja po nekem zaporedju kako bom pa vedela kdaj iti???user posted image user posted image

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu anja26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2005 15:13:22   
Anonimen
Tudi meni se zdi, da imaš popadke. Svetujem ti, da si čim prej pripraviš torbo, če je še nimaš, ker mislim, da bo šlo zdaj hitro.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draganav)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2005 15:17:26   
Magi*
draganav, meni se je celi dan nekaj čudnega dogajalo, ponoči mi je pa voda odtekla. ni bilo dvoma, da je treba it.

ne skrbi, boš zagotovo vedela, ko bo čas za v porodnišnico. samo opazuj se, da mali brca (oz se premika - zdaj najbrž ne more več kaj dosti brcati). pa božaj trebušček in nič se bati.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2005 15:19:04   
Magi*
aja, pa še to: če ti trebuh dosti otrdeva lahko pokličeš svojega G ali v porodnišnico, najbrž ti bodo naredili CTG in takoj videli, ali se kaj dogajauser posted image

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2005 15:40:32   
Anonimen
Nam so v šoli rekli, da ko se popadki 1 uro na 5 minut naj gremo v porodnišnico. Tiste, ki rodijo drugič ali več naj grejo prej, pa tudi če imaš več kot pol ure do porodnišnice.

(odgovor članu draganav)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2005 16:49:31   
Dejča
Jaz do zadnjega dne nisem imela nobenih lažnih popadkov in sem se tudi sama najbolj bala, da ne bi vedela, kdaj moram iti. Počakaj, da bodo redni (na 10-5 minut), če pa te bo preveč bolelo ali kaj skrbelo, pa pokliči v porodnišnico ali pojdi tja (tako tudi, če ti odteče voda).
Čim lažji porod in vse lepo!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?