|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRD TREBUH!
26.11.2004 11:05:07   
NIN@
LEP POZDRAV VSEM!

Že kar lep čas se nisem oglasila. Zato pa imam po dolgem času eno vprašanje za vas, z bambinotu sva že v 32t 4d PDR pa imava 18.01.2005. Sem ta mesec opazila+občutil, da mi kar naenkrat trebuh postane trd za par sekun ali minut, na začetku je bilo to zame prav motljivo zdaj sem se pa že navadla....
Pregled pri G imam v torek 30.11.2004 in bom tudi njej razložla situacijo!:kuza:

Drugače pa se počutim o.k. , zredila sem se 10 kg pa kolena me bolijo od pridelanih kilogramov!

lp
nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TRD TREBUH!
26.11.2004 11:19:18   
dory
Da otrdeva trebuh je cisto normalno...ce pa otrdeva v intervalih in vec kot 20x na dan,potem je to ze dobro it preverit...

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TRD TREBUH!
26.11.2004 11:33:03   
Anonimen
Nin@, midve imava pa rok na isti dan. No lepo. Mogoče se pa še vidiva v "Rimu". Kje boš rodila?
Jaz v LJ!
LP
Tasha

(odgovor članu NIN@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   TRD TREBUH!
26.11.2004 11:49:54   
NIN@
tasha1

Jz sem iz "celjske" regije in najverjetneja bom šla kr' v Celje. No ni pa še nič fiksno, odvisn kak se bo razpletlo vse to.
A tebi pa nič ne otrdeva trebušček????
Jz kr mal cvikam kaj bo???:kuza:

lp
nin@

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TRD TREBUH!
26.11.2004 21:21:53   
malika
Kot je že napisala teja je to čisto normalno. Občutek je res neprijeten. Meni se je včasih zdelo, kot da mi bo kar pri trebuhu ven pogledal, tako je vleklo in zategovalo. Maternica se razteza in krči in tako vadi za porod.
Res pa bodi pozorna, da se to ne dogaja na točno določene časovne intervale(10, 15, 20,...min). In če to traja več kot eno uro, je dobro poklicat gin., ali pa se kar odpravit na pregled.

Lp

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TRD TREBUH!
29.11.2004 7:48:24   
NIN@
Malika!

Hvala za odgovor!

jutri imam pregled pri G. in upam da bo vse o.k. Se vam pa še kaj javim, lepo se imejte in lep pozdrav!

lp
nin@

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?