|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TO NI PRAVIČNO!!!
22.2.2006 15:27:20   
Neža81
user posted image JOJJJJJ, kak sem jezna!

Klicala v ambulanto za neplodnost, da bi mi dodelili drug datum za drugi razgovor, ker je pr prvem datumu nekaj prišlo vmes in sem povedla da sem tudi na čakalni za IVF in mi ona sestra tam reče, da nisem na čakalni!!!!!???? Baje me je dr. Rejlič prečrtal iz seznama, meni pa niso nič sporočili. Pop..... bom!!!

Zakaj mislite, da me je prečrtal?user posted image

Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TO NI PRAVIČNO!!!
22.2.2006 15:38:33   
biba77
No, kaj takega pa prvic slisim... Si sigurna, da so te crtali, ne le prestavili, mogoce? Preveri raje, saj je malo cudno, da bi kaj takega storili in te oz. vaju o tem ne obvestili.
user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 15:43:03   
Sulfinija
Pozdravljena!

Čakja to je nezaslišno no,kaj se dogaja.Si ti sigurna,da te je črtal ne da bi te prestavil.Pa pokliči in zahtevaj dr.Rejliča in se z njim pomeni pa pa Marijo le ta teden ima dopust začne delati drug teden.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 15:50:47   
Neža81
Od kolega teta dela v bolnoci pa je rekka, da tega si ne morejo privoščit kr tak in da vo šla jutri tja vohunit!!! Drug razgovor mam komaj maja in če ne bi danes tja poklicala, bikomaj maja izvedela, da nisem na čakalni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 22:06:43   
muzika
Draga Neža!

Jaz pa mislim, da je to pomota. Saj kar tako se ne morejo igrati z vama!!!! Pa brez da bi vaju obvestil! Za kaj podobnega še nisem slišala. Svetujem ti, da se obrneš direktno na dr. Rejliča in izveš informacije iz prve roke. Držim pesti!!!user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2006 10:43:05   
Neža81
Danes sem zvedela, da so me po pomoti prečrtali iz čakalne liste.... haloooooooooooooooooo .....................in jaz bi to komaj izvedela maja, ko bi šla na drugi razgovor. To je za popuser posted image ! No. zdaj so me pa te spet dali od začetka na čakalno, zgubla pa sem uaradi njih en mesec - bomo še pač to počakali.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2006 11:22:28   
Sulfinija
Pa jaz kaj drugo ne morem rečt,da je to zame navadnja svinjarija.Če so te po pomoti črtali iz čakalne liste naj bi te sedaj dali en mesec naprej,ja kaj pa se grejo mi pa tut ni jasno?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?