Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 21.12.2004 11:33:19
|
|
|
|
ZVEZDICA 22
|
Pozdravček vsem! Naj vam najprej zaupam, v čem je težava.Vsak dan, ko se zbudim me zgrabi panika, ker z vsakim dnem ugotovim,da so mi ostale mogoče samo še ene hlače,ki so mi še prav.Sem v dvanajstem mescu,trebušček pa raste in raste.Ker mi nič več ni prav,bi si rada kupila kakšno nosečniško obleko,ampak sem iz Celja, v katerem ni niti ene trgovine z takimi oblačili.Če mogoče katera ve,kje bi bila kakšna,bi lepo prosila,če mi poveste,ali pa vsaj v katerem mestu je najbližja.
|
|
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 21.12.2004 11:35:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Upam, da si v dvanajstem tednu:zmeden::)-, ne mesecu. V MB se zapelji v H&M, jaz sem vse nosečniške cote imela od tam.
|
|
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 21.12.2004 11:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvezdica misliš v dvanajstem tednu, a ne? :)-:)-:)- Jaz posznam samo trgovine v Ljubljani, pa še teh se nisem poslužila kaj dosti, ker sem lahko do 8. meseca nosila normalne hlače, le da so bile z nizkim pasom... No v Ljubljani je La'vie (BC), pa Kepica v BTCju...
|
|
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 21.12.2004 11:53:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa si sama kaj zašij, če imaš mašino za šivanje. Al pa nesi kakšni šivilji. lp
|
|
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 21.12.2004 13:21:09
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem v 13. tednu in imam enak problem... hlače še dobim gor, ampak samo ene so še takšne, ki me ne tiščijo v pasu... prejšnji teden sem šla v h&m in sem kupila ene črne bombažne z elastiko v pasu za 6.000...iščem pa nekaj za novo leto...verjetno bom šla v lavie na pobrežje, ali v mamito (večina je bilo okoli 10, 12.000, kot v h&m, če bi rada kaj lepšega)...ne bi rada, da čudno izgleda, ker se v bistvu še sploh ne vidi, da sem noseča...v normalnih cotah bi pa izgledala prava bajsa :)-
|
|
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 21.12.2004 15:20:24
|
|
|
|
tinka-pepa
|
poglejte v trgovino MA-MI na poštni uluci( tam ko je bil prej wit boj) sem si malo pogledala tudi nos. oblačila in se mi ne zdijo draga, pa oblekice tudi imajo.
|
|
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 21.12.2004 16:44:41
|
|
|
|
ZVEZDICA 22
|
Ojla! A si ti to mislila v Celju, glede te trgovine z nos.oblačili? l.p.nataša
|
|
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 21.12.2004 19:39:00
|
|
|
|
tinka-pepa
|
ne ta trgovina je v Mariboru
|
|
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 21.12.2004 23:05:07
|
|
|
|
mtd
|
KAJ PA LA VIE; V SPARU, SI ŽE POGLEDALA, PA JE PREDRAGO, KAJNE:((? TUDI JAZ SEM ŠLA TJA, PA POL KAR NESLA BLAGO ŠIVILJI IN MI JE NAREDILA FAJNIH COTIK. UŽIVAJ NOSEČNOST!!!!!!!! LP
|
|
|
|
TO NI FER,PUNCE POMAGAJTE!!! 22.12.2004 7:12:19
|
|
|
|
Taša
|
Lavie v Šparu ni več!!!!!! LP:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najljubši letni čas?petruskaTvoj letni čas je?Pomlad (
30%)
Poletje (
55%)
Jesen (
5%)
Zima (
9%)
Število vseh glasov: 74Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!