|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TI TI TI Punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.11.2004 19:32:44   
lana 5
Sploh vas ni bilo na kavi v CP, no razen mene in žličke:bravo::bravo::bravo:in imele sva se super:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Obdelale sva vse od zaposlitve, poroke, najinih fantov :ups: (žlička soryy moža)ovulacije pa tja do:sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:)-
Veste tale nasa žlicka je super punca:rozica::rozica:
Medtem, ko sva govorili o najinih G in o zanositvi pa je mimo prikorakav G od žličke to je bilo smeha:)-:)-:);):)-

Sedaj pa punce na dan, zakaj vas ni bilo????
Edini oraviceni razlog je, da ste:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::ups::ups:

Neposredna povezava do sporočila: 1
6.11.2004 8:20:20   
cat
Sorry, ker nisem prišla:ups:. Sem že včeraj napisala, da sem bila zeloooooo utrujena :muca:, in sem šla naravnost domov.
Naslednjič pa pridem.
cat

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2004 12:45:28   
kimi
lana5 je zakon...ma vse so...lana naslednjič pa pri nas:)- vkamniku pa še katera če bo hotela sledite na forumu srečanja so vse povabljene;)

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2004 13:23:01   
naja78
lana in žlička!!
najprej opravičilo,ki je čisto iskreno.učeri sem bila pri zobozdravnici,novi,in mi je vrtala ko nora.me je 1 zob bolel.pol pa mi je še 2 plombice zamenjala in je bla ura 18.30. ko sem prišla.pa glava me je bolela.:(še dans me boli.
to je bilo od moje strani.naslednjič obljubim da pridem,takoj ko bomo šle v akcijo, se zavežem na :angel:.

nekaj pa bi kljub temu dodala.mogoče se mi je zdelo,ta naša :kava:,preveč vprašljiva,ko sem brala,pa ne da vam ne bi verjela punce,...ampak rada se konkretno zmenim.čeprav Lana hvala za cifro.ti jaz mojo pošljem tudi privat.:)-
no uglavnem če ne bi imela zobarja bi 100 posto pršla.
naslednjič vabim jaz in častim.

zdaj pa sem nekaj zgruntala in mi je to tudi en dohtarček reku,pa mi odgovorte.poglej pod naslovom :če je možno!

vse vas imam :love: in vsaki :rozica:.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2004 13:37:26   
Joni
Sem morala iti po moža, k se je ravno službeno vračal, tako da res ni šlo - upam, pa da naslednjič pridem!
:metulj:
Joni

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......