|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TIO smo prvič ostrigli
16.1.2006 17:32:15   
Pupica
...in to za celih 10 cm.user posted image user posted image user posted image Seveda je bil najbolj nesrečen očka, ker je bil tako zelo ponosen na njene dolge laske in jih je redno spenjal s špangicami, po tem ko sem mu zagrozila, če laski ne bodo speti, bodo šli preč. Ampak sej bodo kmalu zrastli. Mamica pa je bila nesrečna po tem, ko je princeso zagledalauser posted image sploh se ne morem navadet na kratkolasko.
Razliko si lahko pogledate tu:
http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=13562&asortType=3&apage=1

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TIO smo prvič ostrigli
16.1.2006 18:30:47   
spacey
Prav fletna je, prava mala šarmerka... :)

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 18:54:38   
Maxica
Joj, prav škoda, je imela pa res dolge laske. No, saj jih ima še zmeraj, ji rastejo kot gobejo po dežju, kaj. user posted image
Je pa še zmeraj prava princeska.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 21:53:17   
KODA
Lepi laski.
Mene je ,ko smo našega tamalega pri dveh letih postrigli,kar srce bolelo.Pa tako lepe kodrčke je imel,da so ga za punčko menjali.Po striženju ni bilo več kodrčkov.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2006 9:02:26   
Pupica
Hvala Spacey in Maxica. Sej če je od spredej pogledam skorej ni razlike, pa če ma kitke tut skoraj ni razlik. Sicer se tolažim, da ji tako hitro rastejo, da teh 10 cm bo hitro nazaj dobila.
KODA naša ima pa zdej še bol valovite laske, in ko so bili mokri, so še kr dolgi zgledali, sedaj ko pa so suhi, so pa še bol gor skočili in zgledajo zelo kratkiuser posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.