|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TIŠČI...
11.4.2008 10:27:03   
Principeska_
V ponedeljek moram dobit user posted image , sicer nimam ravno nobenih znakov za user posted image , ampak me full tišči v trebuščku od spodaj pa prsa so tako bol polna in težka, sicer ne boleča, apatit mam kot volk (danes že jem 3 zajtrk), malo me muči ravnotežje, ker se mi na čase kar zmoti, ob večerih sem opazla, da mam tak krvav okus v ustih, a pa še kakat ne morem it user posted image  me je zaštofalo user posted image  a ma katera mogoče podobne težave'

Hvala

Eno * za srečo, eno * za smeh, eno * za iskrice v očeh, ..., pa kaj bluzim, vse zvezde z neba naj se vam usipajo v dlan in vam polešpajo dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TIŠČI...
11.4.2008 10:28:42   
liam
ojej... takihle znakecov sicer nimam, mam pa mal drugačne...user posted image
Kdaj pa nameravaš delat test?

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Principeska_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2008 10:30:22   
Principeska_
Hvala Liam user posted image
V ponedeljek če je ne bo, ko je le nebi bilo user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2008 10:59:21   
liam
no Principeska_, potem boma pa skupaj delali testek... No al pa tudi ne, ker razmišljam da bi počakala do srede.

Javi kako bo šlouser posted image user posted image user posted image , držim pesti, da čimprej zagledavauser posted image  ali user posted image , in da bovauser posted image .

(odgovor članu Principeska_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?