Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TEST ZA UGOTAVLJANJE ODTEKANJA PLODOVNICE 28.6.2004 7:30:12
|
|
|
|
tina
|
Včeraj se mi je zdelo, da mi je začela odtekati voda, pa nisem bila popolnoma prepričana, panike pa nisem hotela naredit. Kolegica mi je dala TEST ZA UGOTAVLJANJE ODTEKANJA PLODOVNICE ("Al-Sense", ki se ga dobi v lekarnah in Sanolaborju). Gre za majhne vložke, ki imajo v notranjosti trakec, ki je indikator, ki spreminja barvo. Če je obarvano modro, je plodovna voda, če ne je urin ali pa beli tok. Priporočan vsem (ne da delam reklamo), ki ste na koncu, kajti potem res nisi več v dvomih in si lahko miren! Lp, Tina
|
|
|
|
TEST ZA UGOTAVLJANJE ODTEKANJA PLODOVNICE 28.6.2004 10:35:45
|
|
|
|
Sibil_
|
Koliko pa to stane in koliko kosov je noter? A si sigurna da se dobi v vsaki lekarni? Hvala že vnaprej, LP, Sibil in
|
|
|
|
TEST ZA UGOTAVLJANJE ODTEKANJA PLODOVNICE 29.6.2004 7:57:17
|
|
|
|
tina
|
Koliko stane, ne vem, ker mi ga je kolegica dala. V zavitku so trije testni vložki, torej za trikrat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?