|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEST ZA OVULACIJO?
23.4.2005 9:22:19   
lumpy
Ojla punce!

Zasledila sem da omenjate v pogovorih test za ovulacijo. ?!?:ups::ups:

A mi lahko kaj več poveste o tem, ker tega sploh ne poznam in niti ne vem da to obstaja. Bi me pa zelo zanimalo.

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lep dan vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TEST ZA OVULACIJO?
23.4.2005 11:06:46   
emaa
probaj v iskalnik dati ovulacijski test, najbolj ugodni so neki ameriški, išči od tests for less, combo pack je 20 dolarjev, notri pa je 25 ovulacijskih testov in 5 nosečnostnih. Če ne pa vprašaj Anitko, moraš pa imet kreditno kartico za nakup preko neta

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TEST ZA OVULACIJO?
23.4.2005 11:26:53   
Maša26
Oj biny,

vse je res, kar je emamair napisala :bravo:;)

Zraven še ena moja izkušnja: lani spomladi sem si kupila F-test, to je tudi neka varianta O testa, pri katerem skozi lupo gledaš kapljico sline, ki naj bi ob O kristalizirala v obliki praproti. No, meni je praprot kazalo skoraj ves ciklus in mi je potem dr. Pušenjak odgovoril, da praprot pomeni povišan nivo estrogena in da v takih pogojih sicer praviloma pride do O, pri šibki obliki pco pa je lahko estrogen povišan ves ciklus pa vseeno ne pride do O.

Samo toliko, da ne boš brez veze delala ekspertize iz O testov, kot sem jo jaz ;)

Ne vem pa, če vsi O testi delajo po istem principu :zmeden2:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TEST ZA OVULACIJO?
23.4.2005 15:36:55   
mozart
Biny naroči si iz Amerike ovulacijske teste so res zakon. Jaz sem kar malo obupala, ta ciklus pa mi je pokazal točen datum ovlacije. V paketu imaš 20 ovulacijskih in 5 nosečniških testov. Za navodila pobrskaj po starih postih.

l.p.
:angel:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TEST ZA OVULACIJO?
23.4.2005 19:12:09   
Anitka
Tako je na http://www.testsforless.com si naroči combo paket 25+5, ki stanejo 26,50 USD oz. nekaj manj kot 5000 sit. Naročiš jih lahko, če imaš Eurocard ali Viso, nanje pa čakaš nekje dva tedna. So pa zelo kvalitetni in če te še kaj zanima se le oglasi.

Anitka

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TEST ZA OVULACIJO?
24.4.2005 10:20:35   
Skye
da še jaz pristavim svoj piskerček;)

jaz sem te teste ta mesec uporabljala prvič in so mi na 11 in 21 dan ciklusa pokazali 2 enako močni črtici....zdaj sem pa mal zmedena....ali naj bi to pomenilo da sem imela v tem mesecu 2x ovulacijo:zmeden:

Ker mislim, da je to nemogoče je moj zaključek, da noben test ni 100% zanesljiv in da je najboljše :sloncek::sloncek::sloncek: vsake 2-3 dni, pa bo že enkrat ratalo:bravo::bravo:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TEST ZA OVULACIJO?
24.4.2005 11:42:41   
emaa
Skye lahko ovuliraš večkrat v ciklusu, narava že naredi tako da je prav.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TEST ZA OVULACIJO?
24.4.2005 16:29:30   
Maša26
Moram mal zatežit..;) lahko je res 2x O, lahko pa so hormoni pač večkrat v mesecu na takem nivoju, da bi se lahko zgodila O (in jo testi kažejo), čeprav se ne.. vsaj tako meni dr. Pušenjak. :sloncek: na 2-3 dni je res najboljša odločitev..

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.