Ženkica
|
Čao punce! Mene pa nekaj zanima in sicer predvsem odgovori tistih punc, ki so malce bolj okrogle narave oz. se morajo že celo življenje zelo zelo pazit, da se ne zredijo; sama sicer nimam ravno sreče s kilogrami; že celo življenje se bolj ali manj uspešno borim z njimi; zadnja leta sem v svoje življenje vnesla tudi različne športe in to mi je omogočilo, da je bila moja postava kar ok. Nikoli ne bom in nisem bila koščena, če sem bila ravno v pravšnji formi sem imela cca 63 kg na mojih 167 cm. Ampak sedaj se pojavi manjši problemček . Noseča sem 9 1/7 t, zelo mi paše jest, predvsem kruh in same nezdrave zadeve (sicer zelo pazim, da se fast foodu in kruhu raje na široko ognem, prakticiram tudi ločevalni način prehranjevanja - ogljikovi hidrati in beljakovine). No, in ko se takole pogledam v trebuh, me je kar groza, špehec se že kar veselo pozna, pa sem komaj dva meseca ; kaj šele bo. Vem, da bom morala hujšati po porodu, ampak bojim se, da mi ne bo uspelo (enkrat sem sicer že shujšala za skoraj 30 kg in do ostala na tej teži). Koliko ste se ve kaj zredile v , predvsem v prvih mesecih? Saj vem, kar bo pa bo; čez en mesec, ko bo mimo krizno obdobje začnem z aerobiko za nosečke, pa plavat bom šla, pa sprehodi, pa vendar, bojim se sama sebe - dobesedno. No, sicer pa se odlično počutim in sem vesela srečka nosečka . PObožajte svoje bušije. pa pa Ženkica
|