|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEŽA
7.2.2005 15:12:49   
inara
Pozdravljene,
zanima me koliko ste se do konca nosečnosti kaj zredile in v katerem mesecu največ.Ali ste imale dosti več apetita? Kaj pa trebušček-kdaj najbolj udari ven?

Jaz sem 23t:nosecka:in zaenkrat sem šla gor 1,5 kg, čeprav se mi trebušček počasi opazi.

Kaj mislite koliko se je normalno zrediti do konca nosečnosti.V vsaki reviji piše drugače.Kaj mislite ve?

Pa pa
Inara in njen:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TEŽA
7.2.2005 15:17:49   
Anonimen
Jaz sem se zredila 22 kilogramov, največ nekje v sedmem in osmem mesecu, ko sem dobila tudi do 3 kg na teden.
To je po mojem mal preveč, jaz sem si na začetku nosečnosti zadala cilj, da se bom zredila največ 15 kil. No, očitno mi ni uspelo. Apetit sem imela tak, da se nisem mogla ustavit.

Trebušček začne rasti po petem mesecu, da se tudi na zunaj bolj opazi. Moj sploh ni nehal rasti, na koncu sem bila kot slonček.

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   TEŽA
7.2.2005 15:21:29   
Grascakinja
Moja G pravi, da 12 kg. Od tega 1/4 v prvi polovici nosečnosti, ostalo pa do konca 8. meseca. Baje, da se v zadnjem mesecu ne zrediš veliko. Ne vem, nisem še probala.:)-
Jaz imam v 18t pridelana 2 kg, trebuh pa imam že precej velik (zgledam kak mesec več noseča).

LP
pupa

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TEŽA
7.2.2005 15:34:06   
morskadeklica
Jaz sem zaenkrat pridelala okoli 15kg. Koliko je v redu je odvisno tudi od tega, kolk si jih imela pred:nosecka:, jaz sem jih imela full premalo, zato je 15kg kar v redu. Če bi jih toliko dobila ena, k je mela pred :nosecka: preveč kg, bi se gin verjetno pritoževala. Sicer je pa tko, kakor komu paše.

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TEŽA
7.2.2005 17:49:40   
Lunca1
Oj!

Jaz sem se do konca zredila 9 kg, od tega 5,5, v zadnjem trimesečju.

LP Lunca

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TEŽA
7.2.2005 18:19:50   
Anonimen
Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila 12 kg.:bravo: Sedaj pa sem v 18t in sem se zredila 2 kg. Upam da se bom do konca zredila enako kot prvič.:ups:

Želim vam lepe bušije:)-:)-:)-

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   TEŽA
7.2.2005 18:24:59   
sabini
jaz sem pa v 27.tednu pa sem se že 18kg sploh si ne predstavljam koliko se bom do konca .Sem pa bila prej precej suha tko da se niti ne pozna toliko.Trebuh mam pa tak kot da bi bila že 9.mes.noseča:sloncek::sloncek:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TEŽA
7.2.2005 21:37:05   
Suzi*
No, pa še ena kontra zgodbica.

Jaz sem se do sredine oz nekje do 25t zredila za 11 kg....vse v bušija. V 28t so mi odkrili gestacijski diabetes, sledila je dieta in potem sem šla v kratkem kilo in pol navzdol. Od takrat sem pridobila le 0,3 kilce. Torej sem skupno pridobila nekje 10 kil. Sem pa zdaj v 37t.

lp, Suzi

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TEŽA
7.2.2005 21:41:00   
Mina1
Ojla Suzi* - po dolgem času;):

Jaz sem v 39t, zredila sem se za 10,5 kg (v drugi nosečnosti), v prvi pa 9 kg s tem, da sem rodila po 41 tednu.

Ampak brezveze je primerjati kile in tako. Ženske smo si različne, ene bruhajo, druge ne, ene se redijo, druge ne in če ena rodi v sedmem mesecu ni isto kot tista, ki rodi v devetem.

Torej nič se sekirat in vse bo v redu.

pa-ap Mina1, v 39t :nosecka:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   TEŽA
8.2.2005 11:48:10   
pa&ga
Živjo!

Jaz sem se do sedaj zredila 10 kg- 34t3dni.

LP

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   TEŽA
8.2.2005 17:43:19   
Pupica
jaz sem se zredila 16 kg. Sicer sem 3 tedne prezgodaj rodila, drugače bi se še mal:)-

No jedla sme zdravo prehrano, veliko pila, težav z odvajanjem ni bilo, veliko sme se gibala.Po porodu sem imela +4kg , 2meseca po porodu, pa celo -1 kg kot pa pred nosečnostjo.
Sedaj kuha dragi in imam spet +2kg kot pa pred nosečnostjo:bravo::bravo::bravo:Počutim se pa lepšo kot kdaj prej, pa sme veliko športala, fitnes, rolanje, kolesarjenje, plavanje,...samodojenje pobere "špehec"ravno tm k je treba, prsi so pa zaradi dojenja povečane.
Tko da ne zanašaj se na knjige ampak na tvoje dobro počutje!

LP

:rozica:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?