|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEČAJ ZA BODOČE OČETE
20.12.2004 11:27:05   
tanaja*
Zanima me če so kje na netu ali na tej strani objavljeni datumi tečajev za bodoče očete za Domžale ali Ljubljano (tisti tečaj, ko traja le par ur, stane 4000 SIT in meni ni treba bit tam:)-),omogoča pa bodočemu očetu prosotnost pri porodu.

Lp, tanaja*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TEČAJ ZA BODOČE OČETE
20.12.2004 12:59:10   
MARTY
Kolikor jaz vem so tečaji skupni za bodoče starše, le da oče potrbuje potrdilo, mamice pa tudi brez obiska tečaja v porodnišnici ne bodo odslovili.
V Kranjski porodnišnici pa tudi očetje ne potrebujejo potrdila.
4.000,00 SIT pa se plača v porodnišnici, da je oče lahko prisoten in sicer za obleko, kolikor je meni znano.
Sicer pa ko sva midva obiskovala tečaj mislim, da je moj dragi več odnesel kot jaz, ker sem se že prej o vsem pozanimala in kar nekaj knjig in revij prebrala.Mislim, da je tečaj bolj zanimiv za bodoče očete,kot pa mamice.
lp, Marty 38t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TEČAJ ZA BODOČE OČETE
20.12.2004 14:32:35   
tana 1
Hoj!
V Ljubljani je glih danes ob 18.15. Sicer pa pokliči na 522-60-48 vsak dan med 13-15 uro.
Je pa drugač vsak drugi in četrti ponedeljek v mesecu ob 18.15. (decembra je mal drugač)

Lp :nosecka:30t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TEČAJ ZA BODOČE OČETE
20.12.2004 18:41:05   
tanaja*
O tana 1 vsaj ena, ki je razumela kaj sem vprašala:bravo::)-:). Zanimali so me samo DATUMI!
Hvala še enkrat:sloncek:!
lp,tanaja*

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?