|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TBC cepljenje
1.6.2006 10:17:12   
arielca
Pred kratkim sem govorila z zdravnico, ki je rekla, da je tuberkuloza pri nas spet v porastu, cepljenje pa ne spada več pod obvezno. Malo me je zaskrbelo pa me zanima, če je kdo svojega user posted image  na lastno željo peljal na cepljenje in kakšen je postopek. Kakšno je vaše mnenje o tem?  

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TBC cepljenje
1.6.2006 10:44:41   
Anonimen
Mi smo jo cepili, sicer na Hrvaškem, kjer je to cepljenje še vedno obvezno.

Odločila sem se za iz treh razlogov:

veliko potujemo
hudih reakcij na ostala cepljenja do sedaj ni bilo, razen dveh dni manjše "nervoze"
porast TBC-ja

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2006 17:24:41   
mateja78
Živjo.

Jaz sem mojega Lukca dala cepit že v bolnici. Stane 1.600 sit. Če je že starejši pa se pozanimaj na posvetovalnici.

LP MATEJA

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2006 22:59:37   
allj
Ja TBC je v porastu in mnenja vodilnih za pljučne bolezni so menda, da bodo čez leto ali dve spet začeli cepiti, saj se pričakuje po par-letnem ne-cepljenju še večji porast. Na moji ne bodo delali statistik! Vpiši v iskalnik tuberkoloza, pa poglej moje vprašanje, z dne 15.4. tema: cepite jih proti tuberkolozi! Tam maš dosti mnenj. Nanašalo se je na stran: http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=7180
Pa spodaj na strani 4 si poglej temo: Kdaj cepljenje proti tuberkolozi? Tako boš največ izvedela, če te to res zanima.
Sicer pa: cepiti je potrebno do starosti 12 mesecev!!! Presledek med cepljenji(drugimi) mora biti 6 tednov ali pa na isti dan. Jaz sem jo cepila v KR, tam so res full u redu. Vse ti z veseljem razložijo,....tel.: 04 208 2800, ga. dr. Kopač. Stane pa 3.600 sit. Nič v primerjavi z minimalno bolnim otrokom, ne pa s TBC.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?