Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TATAMIA - ležalnik, gugalnik in stolček za hr... 8.6.2010 21:15:00
|
|
|
|
Božička09
|
Ojla, zanima me, če ima katera od vas izkušnje s tole zadevico: http://www.mami.si/si/tatamia-paloma-i7574.shtml ? Vsako mnenje, opazka, izkušnja bo zelo dobrodošla Tiste, ki ga imate/poznate - se da nanj namontirati kako igračko, tako kot so na drugih gugalnikih, da se malček igra? Stolček se verejtno da fiksirati, mislim, ima blokado koleščkov, ne? Hvala in lp.
|
|
RE: TATAMIA - ležalnik, gugalnik in stolček z... 8.6.2010 22:11:29
|
|
|
|
neli365
|
Mi jo imamo, super je . Smo še tisti komplet z igrali in prevleko dokupili. Zelo dosti je bil notri že kot čisto mali dojenček. Ne bi menjala za nič na svetu. Je sicer precej dražji od ostalih stolčkov ampak se splača. Ne rabiš imeti počivalnika. Pa nekako bolj visoko potem sedi, ostali sedeži se mi zdi da so tak globoki, kar pa ni fajn, ker komaj sežejo z rokami na pladenj.
|
|
|
|
RE: TATAMIA - ležalnik, gugalnik in stolček z... 8.6.2010 22:13:09
|
|
|
|
neli365
|
Blokado koles ima, v bistvu ko ga prestaviš samo dva gumba stisneš in pelješ. Najboljše da greš na www.pegperego. si in si ogledaš predstavitveni video.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.