Anonimen
|
Večina vas ima težave (al pa ne) S taščo, jaz pa s tastom. Začelo se je z ločitvijo s taščo in je' ubogi revček' bil finančno uničen ogoljufan in ob polovico premoženja, ki ga je podedoval po svojih starših. oba s taščo sta živela finančno brezskrbno, ker sta cel svoj zakon trošila denar od prodanih nepremičnin, ki jih je tast podedoval. Od svojih plač nista privarčevala ničesar. To je seveda njuna stvar, nažalost pa postaja tudi moja. Kot sem napisala je tast ločen, ostalu mu je stanovanje in pokojnina, s kater ne zna preživeti. Na banki ima limit skoraj v višini pokojnine, ki ga vsak mesec porabi. Preden pa smo spoznali kakšen je v resnici moj predragi tast, sva midva z mojim bleknila, da ni problem, da se bo z nama vselil v hišo ki jo gradiva( to je bilo pred dvema letoma). No in zakaj je takšen: : eno leto je živel v stanovanju mojih staršev in pustil za 50.000,00 neplačanih položnic. rekel ni niti besede ampak se je samo potuhnil. nato mu moja atarša nista rekla nič in sta mi prepovedala karkoli reč . valda sem mu povedala, da bo vedel kakšen je v resnici njegov oče. Potem so bile scene pri gradnji. začel se je obnašat kot da je to njegovo in se je celo skregal z enim od sosedov. Mater jaz sem mislila da se mi bo zmešalo. . Ponudil se je da porezal živo mejo, ki je bila visoka okoli1,5m. In kaj je naredil. Porezal jo je na 0,5m. Pa sem mu pred tem povedala da jo naj samo poravna zgoraj. ko je zidar iz plošče pustil armaturo za stopnice, je frajer porezal celo armaturo. Brez da bi koga kaj vprašal. tako je tesar moral vrtat v ploščo in vstavljat armaturo. Ma takšnih scen je še več. Kljub vsemu temu kaj se je dogajalo in odnsu za po it, moj še vedno pravi, da bi živel z nama. Imela sva že 100in eno debato o tem, da ne bo z nama , pol si pa vedno premisli. Razjokala sem se že neštetokrat in zdrla na vse, ker moji tudi pravijo da je bogi in da ne zana razpolagat s premoženjem, pa ne zna samostojno živeti.... Ja kdo pa sem jaz????????? Vsemogočni bog z jeklenimi živci????? Ne me razumeti narobe jaz sem njega imela fuuuul rada, pa tudi ga zdaj ne sovražim, ampak vsi ki so mu pomagali so bile potem kuzle, po gnoj, pa kjvem kakšni izrazi so padali. BOgve kaj sem jaz za njega? Ja pa še prejšnji teden mu je mama, dala 5000,00, da je šel uredit nekaj za naš avto. In potem pride do mene in mi pravi če mu lahko dam 5000 da to uredi. In sem mu seveda dala. Nisem pa vedela da mu je že mama dala denar in sem to izvedela naknadno. No ta zadeva je stala 5600 sit in je moji mami rekel da sta kvit, da mu ni nič dolžna. in spet mi je moja mama rekla, naj nič ne govorim, da je revež in nima denarja, naj pustim vse skupaj. Jaz ne vem več kaj naj naredim, očitno govorim v prazno, ker me nihče ne posluša in mi govorijo, nooooo, pa pusti gaaaa. prooooooosim za kakšen nasvet, ker sem obupana
|