Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: TAMPONI senta protect-odlični za zaščito ... 5.1.2007 22:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
1000X Hvala! Čeprav sem jaz to iskala lani, ko sem bila noseča pa niso imeli NIKJER! Niti v lekarni, kjer so me le debelo gledali! Za tako obliko zaščite sem slišala od kolegice, ki ima kronično vnetje ledvic - in se ji vedno stanje poslabša kadar plava . Po uporabi tamponov pa ne več. Ona jih je pred leti kupila v DM-u, ampak lani ko sem jih iskala po vsaj 5-ih DM-ih so mi rekli, da jih ne prodajajo več, KER SO ŠLI SLABO V PRODAJO Sploh so primerni ti tamponi za nosečnice, posebej za tiste, ki imajo skrajšan MV. S temi tamponi preprečijo vdor raznoraznih "one-jev" v nožnico ali bognedaj še kam globlje do ploda.
|
|
|
|
RE: TAMPONI senta protect-odlični za zaščito ... 5.1.2007 22:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Na srečo nisem toliko občutljiva, zato so mi navadni mercatorjevi tudi odgovarjali. Tiste, ki pa imate probleme, jih pa le poiskusite, morda vam bo pa res pomagalo. Navadni tamponi so se meni pri plavanju vedno napili vode (dokaz, da gre voda tudi v nožico). Tamponi, o katerih piše na pa so v bistvu nek "zamašek", ki preprečuje vdor vode in "bacilov" v nožnico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?