Massa26
|
Oj fragola99! tudi jaz sem v podobnem šmornu. sva si zamislila pred več kot dvemi leti, pa nama do sedaj še ni uspelo. Zadnje čase zaradi nekih drugih stvari sicer ni v prvem planu, ampak sva šla pa že čez raznorazne vzpone in padce s poudarkom na padcih ... V bistvu je bilo zame najhujše prvo leto, ko kar ne moreš verjet, zakaj ni... Potem pa pač pustiš času čas in te samo vsake toliko malo ˝zruka˝... Zdravstveno naj z nama ne bi bilo nič kaj posebnega, kar koli so naju preiskali, naj bi bilo ok, le jaz imam pco in neredne cikluse. Hočem reči, da te zelo razumem glede vsega. Meni so tudi obremenjujoča razna vprašanja in vprašujoči pogledi, poleg tega pa mislim tudi, da sva v krogu poznanih kdaj pa kdaj na tapeti, češ, kaj je z nama ipd. Povedala sem staršem in par prijateljicam, pa še to mi je za nekatere žal, ker sem potem to ˝zvedela˝ s čisto drugega konca in je izpadlo, da o tem govori vsak, kdor ima pet minut časa. To seveda ni bil moj namen, ko sem svoje probleme zaupala, komur sem pač jih. Saj se zavedam, da je to zelo zanimivo za okrog govort, ampak vseeno mi je žal, da sem sploh komu povedala. Kaj pa koga briga, kdaj in zakaj midva ali ne ... Skoraj upam reči, da jih je za manj kot je prstov na eni roki tistih, ki nama privoščijo brez naslajanja in lažnega sočutja... Tudi moje prijateljice imajo in moram rečt, da jih rada vidim. Tudi jaz sem na začetku mislila, da kako so pa lahko vse , samo jaz ne, ampak potem sem nekako prišla do zaključka, da ne morem zamerit vesoljnemu svetu, da jaz nisem . Itak pa, da če si v tako različnih situacijah, ne pašeš ravno vsak dan skupaj... vsaj po mojem. Pa ne zaradi nekih principov, ampak pač tako je. Itak pa, ni se dobro preveč ubadat z drugimi, kaj mislijo in kaj ne. Jaz za naju upam, da bova nekoč imela , , , sedaj pa poskušam živeti tako, da mi ne bo kdaj žal. Če bova imela otročka/e, se itak ˝brez veze sekiram˝, če pa ne (česar odkrito rečeno ne verjamem), pa bolje, da se navadiva in uživava v drugih rečeh.. Nekako kljub vsemu mislim, da naju bo našel ravno ob pravem času. Saj pride tudi kakšna kriza, ampak se ne damo, a ne? LP!
|