Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: T2 napoveduje 100%-ne podražitve 2.2.2010 6:49:28
|
|
|
|
ZARA
|
U, packi. Zdaj, ko so si nabrali folk jih bodo pa lupili. Dobro, da sem ostala tam kjer sem bila. Pa full sem razmišljala, de bi menjala ponudnika.
|
|
RE: T2 napoveduje 100%-ne podražitve 2.2.2010 6:52:11
|
|
|
|
mala biba
|
Ja tole me nč ne preseneča, ker so bili zdaj delj časa med cenejšimi čene najcenejšimi....men se res ne bo veliko poznalo, sam če se pa preveč podražijo bom že našla kakšno drugo opcijo.....
|
|
RE: T2 napoveduje 100%-ne podražitve 2.2.2010 7:59:36
|
|
|
|
Majuska
|
Se mi je zdelo, da bodo slej ko prej dvignili ceno ... upam le, da ne bodo pretiravali
|
|
RE: T2 napoveduje 100%-ne podražitve 2.2.2010 8:22:22
|
|
|
|
dory
|
no ja...nč hudga...če bodo tolk podražil, bomo šli pa drugam :)
|
|
|
|
RE: T2 napoveduje 100%-ne podražitve 2.2.2010 8:37:38
|
|
|
|
Anonimen
|
meni tudi iz 36 na 40....
|
|
|
|
RE: T2 napoveduje 100%-ne podražitve 2.2.2010 8:53:45
|
|
|
|
liliana
|
Siol je že pred meseci tudi precej podražil.....oz. tako spremenil pakete, da si za določene, prej samoumevne stvari moral kar nekaj doplačati.....in pričakovati je bilo, da mu bo konkurenca sledila......
|
|
|
|
RE: T2 napoveduje 100%-ne podražitve 2.2.2010 11:35:29
|
|
|
|
kalbo
|
In to se bo zgodil tudi pri mobilni telefoniji.
|
|
|
|
RE: T2 napoveduje 100%-ne podražitve 2.2.2010 12:05:21
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo In to se bo zgodil tudi pri mobilni telefoniji. Za tiste, ki imajo vezave pri mobilnih operaterjih (vezave za naročniške pakete, ne zaradi GSM aparatov), bo morala, po pogodbi, do konca vezave cena ostati enaka. Ostalim se pa lahko spremeni, seveda. T2 namreč nima nobenih vezav, zato niso obvezni imeti za nekoga določeno ceno za neko določeno obdobje.
|
|
|
|
RE: T2 napoveduje 100%-ne podražitve 2.2.2010 12:39:13
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: kalbo In to se bo zgodil tudi pri mobilni telefoniji. Za tiste, ki imajo vezave pri mobilnih operaterjih (vezave za naročniške pakete, ne zaradi GSM aparatov), bo morala, po pogodbi, do konca vezave cena ostati enaka. Ostalim se pa lahko spremeni, seveda. T2 namreč nima nobenih vezav, zato niso obvezni imeti za nekoga določeno ceno za neko določeno obdobje. Ni nujno.....SiOL je tudi imel vezave, pa je spremenil ceno naročniškega paketa.....spremenili so naročniški paket oz. so določene televizijske programe dodatno zaračunali.....in šele po pozivu in posredovanju Zveze za varstvo potrošnikov in APEKA so dovolili tistim, ki so to pač želeli, da so predčasno prekinili pogodbo brez pogodbene kazni.... Tako, da tudi vezava ni nobeno varstvo..... ponudijo ti pač poglobjeno telefonsko storitev.....ti pa jo boš ali sprejel ali pa predčasno odstopil od pogodbe.....večina jih itak sprejme......
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?