Anonimen
|
T2 je fajn, če nimaš kakšnih problemov. Če pa jih imaš, pa si v riti. No, naj povem mojo zgodbo. Najprej sem se odločila za paket tv, telefon in interet. Mi pridejo montirat in ker imam računalnik v drugi sobi kot tv, bi morala imet speljan kabel iz dnevne preko kuhinje, nato preko hodnika v delovno sobo . Za kar se seveda nisem strinjala. Vem, da boste rekle saj imajo tudi brezžični internet...ja, ja...ga imam in ne vleče po celem stanovanju enako in še povrhu je moj ata računalničar in pravi kabel je le kabel. No, in se odločimo, da ne bomo vzeli tv...vse prav...napišemo na pogodba tv niso prejeli...in glej ga zlomka...sem dobivala vsak mesec všteto naročnino za tv. Pošljem reklamacijo za naročnino, kot so mi svetovali na T2. Naslednji mesec ponovno dobim položnico z všteto naročnino. Jih ponovno kličem...in oni...gospa, vse je urejeno. In res, naslednji mesec je bila položnjica brez naročnine za TV, ampak sem zato dobila položnico za 20 e (dvo mes. naročnina za tv-ki je nikoli nisem imela). Ok, ponovno kličem...gospa je vse urejeno mi pravijo...no, bomo vidli...upam, da me slučajno ne bodo tožili. Ampak to še ni vse!!!!! Na T2 smo 4 mesece in od tega nam je že 2X crknil telefon (oz. nekaj drugega, pač klicat nismo mogli) in ko jih kličeš in te potem vežejo na tehniko in...čakaš...čakaš...in redko dočakaš. Ma milijon krat sem jih klicala. Aja, pa še to! Podpišem pogodbo in pridejo vse namontirat (ne vzamemo tv) in kaj pol...oni že prej prekličejo mi kabeljsko in za ponovni vklop sem morala plačat mislim, da 35 E. Pa še ful mi je grdo toliko totih kablov in škatl je za vse to potrebno. Se mi pa zdi, da so tile telefonisti tako že zverzirani, da samo govorijo: Ja, gospa...ja, gospa! Drugače pa mi internet dela super. V glavnem...jaz se ne bi niti pod točko razno še enkrat odločila za T2. No, to je moja izkušnja z T2. Se opavičujem, ampak sem se mogla skašljat.
|