Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: T-2, ali telemach (optika) 12.12.2012 20:00:49
|
|
|
|
morje10
|
Imam obratno zgodbo: bili smo na Telemachu (takrat sicer ni bilo še optike) in smo imeli precej težav: prekinitve, programska shema se je spreminjala (ukinitev določenih programov) in predvsem smo morali skozi kontrolirati hitrost interneta: plačevali smo takrat 15/2, dali so nam pa 10/1 in ko smo opozorili, so popravili. Naveličali smo se vedno opozarjati in klicati. Tudi cena je bila bistveno višja. Sedaj smo na T2 že 5 let in nikoli nobenega problema.
|
|
|
|
RE: T-2, ali telemach (optika) 13.12.2012 10:26:12
|
|
|
|
gsatalema
|
joj, potem tudi to ne bo dobra izbira . Ja kaj pa naj? Kakšno priporočilo?
|
|
|
|
RE: T-2, ali telemach (optika) 3.1.2013 21:15:15
|
|
|
|
artista7
|
Imela bi samo en komentar: Telemach NIMA svoje optike, prav tako ne Amis, čeprav morda kdo s tem zavaja. Telemach in Amis samo gostujeta na optiki nacionalnega operaterja (tj. Telekom, na tem omrežju ponekod gostuje tudi T-2) ali na v zadnjem času zgrajenih širokopasovnih optičnih omrežjih (kjer je ponavadi tudi možno izbirati med večimi operaterji). T-2 ima lastno optično omrežje ponekod po Sloveniji, nekje še v izgradnji. Sama sem z njihovo storitvijo in kvaliteto slike zadovoljna, sicer plačujem dodatek za optiko, ker imam T-2 na optičnem omrežju Telekoma. Imam bistveno manj težav kot sem jih imela prej s Telekomom in manjšo položnico ter hitrejši prenos downloada. Glede hitrosti interneta: hitrost 10/1 je najbolj verjetno na bakreni povezavi, kjer ste vezani na centralo. Tudi če je največja hitrost, ki vam jo lahko zagotovijo, 15/2 (download/upload), je to najverjetneje povezava na bakrenem vodu, saj optika omogoča s svojo tehnologijo dosti večje prenose in načeloma takih omejitev ni. Pri T-2 se izplača pozanimati o novih paketih in narediti kako spremembo, morda bo tako strošek manjši. Seveda, če niste vezani s kako vezavo za dve leti za nakup kake stvari ali dodatkov.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?