|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Swivel Sweeper (metla-sesalec)
7.1.2008 13:49:18   
Hanna M.
Drage moje,

zanima me, če ga ima katera doma in če se sploh obese in kako dolgo zdrži baterija.
Res tako enostavno in hitro počistimi z njim?

Že v naprej hvala za vaše odgovore!

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Swivel Sweeper (metla-sesalec)
7.1.2008 13:50:25   
Hanna M.
Swivel Sweeper user posted image

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 13:54:03   
max81
no mi ga mamo, res je super, če se v kuhinji kej potrese, da ne rabiš sesalca vn vlečt...drugače pa po laminatu pušča rise.....mi ga uporablajamo samo v kuhinji po ploščicah

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 14:19:35   
*pepelka*
Mi ga tudi imamo. Sem pa ravno včeraj videla, da ga ima quelle, če dobiš novega kupca za samo 7 €

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 22:49:08   
kew kew
To sta si nabavile tudi najprej sestra, potem še mami.
Obe pohvalita to čudo.
Edino od začetka je baterija pri maminem full malo delala po nekajkratnem polnjenju pa je že v redu. Je pa res, da se hitreje sprazni po tepihih.
Se pa tudi meni zdi kar praktičen pa majhen - v smislu, da ne rabiš big sesalcev ven vlečt.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2008 18:43:07   
LoCa
no,po moji izkušnji je pa katastrofalna zadeva. metanje denarja proč.
prvič tričetrt stvari sploph ni vleku, tko da sem rabla dvakrat več časa za popucat. drugo, crknu že po prvi uporabi. baterija je kr crknila, ni delala, ni se polnila, nič od niča. no js sm pač reč prek spleta kupla iz nemške trgovine tko da nisem mogla lih neke garancije uveljavljat. tretje, glasen je ko hudič. v glavnem, js pa ne priporočamuser posted image

(odgovor članu kew kew)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 11:58:09   
Hanna M.
šment!
Vedno, ko najdem kakšno zanimivo stvar, ki bi mi olajšala čiščenje, se izkaže, da ni tako super, kot jo predstavljajo prodajalci.
V stanovanju imamo večinoma parket in topli pod. Odlična zadeva za čiščenje je tisto viledino držalo, kamor vpneš posebne papirnate krpice in pometeš. Edina napaka tega pripomočka je, da so krpice kar drage in da moraš pometene smeti pobrat s smetiško. Sweeper se mi je zdel dobra rešitev, saj ni potrebno kupovat kakšnih vložkov, vrečk, krpic in ni se potrebno sklanjat, da zbrane smeti pobereš.
Ker se tamala zelo rada valja po tleh, sem zelo elergična, če niso čista, sesalca pa se mi ne da kar naprej vlačit po stanovanju.
Bom zadevo naročila, sprobala in če mi ne bo všeč vrnila. Seveda sporočim, kako bom zadovoljna.

Hvala za vaše odgovore in lep dan!

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2008 12:50:10   
Adelina
Pepelka, a v novem katalogu imajo to darilo za novega kupca. Vem, da so ga imeli v lanskem poletnem katalogu (2 kataloga nazaj), v tem pa ga ne najdem-a mi lahko poveš stran?
Tudi jaz sem že razmišljala o tej metli, sam ne bi rada dajala 50 evrov, ko jo eni kritizirajo (drugi pa hvalijo), 7 evrov bi pa riskirala; novega kupca pa že imam.
Hvala za odgovor!

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2008 14:25:06   
Adelina
Sem že našla na internetu, v tiskanem katalogu pa ni tega darila.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2008 17:56:54   
*pepelka*
Sem že našla na internetu, v tiskanem katalogu pa ni tega darila.

Ja tudi jaz sem to videla na spletu.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2008 11:22:03   
taška30
Imam. In mi je super. V začetku sem bila skeptična, se mi je zdelo, da ne vleče dost (v primerjavi z navadnim), zdaj je pa kar začel vlečt.user posted image
No, fajn mi je, ker imamo doma malega plazilca (8 mesečno hčerko), ki vtakne v usta vsako smetko in nitko, ki jo najde in jaz parkrat na dan potegnem s tem sesalcem, sploh po kuhinji.

Baterija-meni drži par dni, pa ga vsak dan rabim. Potem jo daš pa polnit. Simpl.user posted image

Pa še tastarejši hčerki (skoraj 3 leta) je noro všeč (lahek, okreten) in rada z njim sesa smetko po smetko.user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2008 14:37:56   
kew kew
Saj vam ga ni treba kupovat po TV shopu idr. in plačevat še poštnino. Pa imet potem probleme z reklamacijo.

Sestra ga je kupila v Sparu, mami pa v Merkurju... Če kaj ni v redu, jim ga neseš pač nazaj.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2008 16:57:37   
Hanna M.
kew kew pametna ideja! Na Top Shopu je namreč treba čakati od 8-10 tednov, da jo dostavijo pa še poštnino plačaš zraven.
Grem kar v Merkurja, ga imal 100 m stranuser posted image .

(odgovor članu kew kew)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2008 12:00:47   
Hanna M.
Kupila včeraj v Merkurju in ga danes zjutraj sprobala.
Priznam, da je kar praktičen, res pa je, da je precej glasen. Če bo delal tako, kot je prvič, bom kar zadovoljna. Res pa je, da ni ravno poceni.

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2008 13:56:10   
kew kew
Naj opozorim - po izkušnjah sodeč, da je treba baterijo malo "zbudit". Kot pri mobitelu. Prvih nekaj polnenj ne zdrži prav dosti, pol pa dela kar nekaj časa.

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.