|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Swarovski - srček
11.5.2007 8:26:08   
Olivija
Punce rabim en nasvet. Moj dragi mi je prinesel Swaroski srček, tistega ta velikega, pa nimam pojma zraven česa naj ga oblečem.

http://shop.swarovski.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de_AT/-/EUR/SW_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=01664318&CategoryName=010104041&origin=detail

Sicer mi je lep, ampak se mi zdi ful ogromen in res nevem, kaj naj z njim, sem že mislila, da bi si ga na monitor pripopala v službi user posted image

THX

< Sporočilo je popravil Olivija -- 11.5.2007 8:27:08 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Swarovski - srček
11.5.2007 8:30:16   
Mina1
Na monitor kajuser posted image

Ne, zelo lep je, imaš ga na dekolte, pride zelo lepouser posted image , globok dekolteuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2007 8:46:03   
Spark
Zelo lepo obesek.
Olivija daj mi povej, kje je kupil ta obesek. Vem da imajo pri nas to trgovino v City parku, ampak notri pa še nikoli nisem bila, pa me zanima če imajo tudi nakit, ker na tej spletni strani sem videla par lepih stvari, ki pa bi jih imela.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2007 8:58:20   
Olivija
V Ljubljani ga imajo, sem ga zadnjič vidla. Samo je res ogromen, se mi zdi, da se to ne vidi na sliki. Kakšne 3x3 cm in še zelo je masiven.

Imajo pa zelo lepe stvari tudi v LJ, sem se ravno zadnjič zaljubila v eno veržico. Pa tudi pri reklamacijah so zelo prijazni. Meni se je namreč odpela zapestnica, ki jo je potem nekdo pohodil in so mi kamenčki ven padel, pa so mi potem zelo hitro poslali novo.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2007 9:00:17   
žlička
ce pa nakita nimajo v trgovini, ga pa narocijo

glede srcka....na globok dekolte:)

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2007 9:02:38   
Anonimen
Pozimi pa na črni puliuser posted image

(odgovor članu žlička)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2007 9:36:30   
Spark
Meni je tudi všeč verižica in uhani. Tak lep komplet, pa eleganten. Komaj čakam da grem pogledat.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2007 10:44:08   
solatja
raho user posted image user posted image user posted image
cela v črnem in zapeta do vratu. pol pa tole zraven user posted image user posted image user posted image . tud zdej lahko. skratka, zelo zaprto, čim bolj neopazno elegantno TEMNO majčko. pa kake neopazne, neizratite hlače oz. krilo.

druge variante zame skor ni. na globok dekolte že ne, ker se pol zgubi (oboje, namreč. user posted image user posted image ) kot da se ne bi mogla odločit, kaj pokazat.

sicer pa, kaj je z mano, da kar naprej user posted image user posted image raho?? bom še fen ratala user posted image user posted image user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2007 11:05:53   
TinkiBinki
Super!
Tudi jaz imam dva srčka od Swarovskega. Enen je roza, en pa prozoren. To paše povsod. Na kako poletno majčko z dekoltejem, na puli pozimi, res lahko povsod kombiniraš. user posted image  Pa še prekrasno se sveti.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2007 0:01:14   
* Mateja *
Ti bi na računalnik vesila tak kos nakit, ki ziher ni bil poceni!!Jej jej jej!!user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.