|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svetujte mi,prosim
31.3.2005 11:59:19   
zana21
Kot sem ze napisala,moja :hudicek: zgleda tako:
18.12.05-januarja jo dobim 28.1.,z 14 dni zamude.
Febuarja jo dobim 20.2,torej 4 dni prej.
Marca jo dobim 9.3.,kar 10 dni prej.
Zdaj pa k bistvu.Zakaj je pa zdaj ni?:zmeden2:A bi test zdaj ze pokazal plus,kljub temu da mora po vseh pravilih prit 6.4?Ker je tako neredna zadnje stiri mesece,jaz pa tako neuckana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Svetujte mi,prosim
31.3.2005 12:02:59   
gaja*
Ponavadi je pri takih nerednih :hudicek: vedno vprašanje kdaj narediti test... Mene je izučilo, da delam vedno takrat, ko mi najdalj zaostaja, da nisem preveč razočarana...

LP, :muca:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Svetujte mi,prosim
31.3.2005 12:06:03   
gaja*
Ah sem poslala, pa sem hotla še neki dodat:ups:...
Ja nič, probaj, bomo držale pesti za :modri::roza:...

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Svetujte mi,prosim
31.3.2005 12:45:04   
girly
po mojem počakaj vsak do 7.4., da ne boš razočarana...pa tud prej ti kljub morebitni :nosecka: test lahko pokaže negativno, zat počakaj. vem da je težko, nas je veliko vsak mesec v tvoji koži.bom pa držala pesti :miska:, da :hudicek: tokrat ne bo, ampak bosta namesto nje :modri:

srečno :kuza:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Svetujte mi,prosim
31.3.2005 13:34:32   
Sara3
Na žalost sem tudi jaz zellooo neučakana:(, in potem delaš 2 ali celo 3 teste, da se za sigurno prepričaš, je ali ni. :(( Kakor so že punce napisale, ti svetujem, da počakaš in narediš test drugi dan najdaljšega ciklusa. Pa držimo pesti :miska::miska::miska::miska:

Lp, :metulj:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Svetujte mi,prosim
31.3.2005 18:29:24   
zana21
Ja minus je bil:(. Tak da bo treba pocakat do 7.4,ce je prej nebo

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?