|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svetlo roza izcedek na papirju???
23.6.2008 15:06:32   
divans1
Punce svetujte mi. Menstruacijo bi morala dobit nekje 28.06. Včeraj ponoči pa sm šla štirikrat na wc. Ponavadi ne grem nikoli, tko da mi je blo že to čudno. Pol ene tretjič ko sm šla, pa se obrišem s papirjem in sm mela na papirju svetlo roza roza izcedek, tko da se je kumi videl. Pol sm šla še enkrat ni blo več nč, tud na hlačkah ni blo nč. Pol sm pa že študirala, če sm si mehur prehladila, ampak pol ne bi smelo bit to na papirju, a ne??? Se je že kiri to zgodilo? Je to kej narobe?? Zdj nimam nobenga izcedka take barve več, mogoče malo več sluzi in to je to. Najlepša hvala za odgovore!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Svetlo roza izcedek na papirju???
23.6.2008 15:59:06   
Anonimen
Počakaj do 28-tega ali 30-ega, pa boš vedla.
Je pa moja kolegica imela tud tak izcedek, čisto na začetku nosečnosti, še preden je testek naredla.
Če je tak kot je blo pri njej.
Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2008 16:04:52   
tejč76
tudi jaz mislim tako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2008 16:05:00   
divans1
Ja to vem da mi ne preostane drugega kot počakat, ampak vseeno me zanimajo vaše izkušnje. Teja 27 pa je ta tvoja kolegica mela tud tko kot jst al ga je mela dlje časa. Jst ga nimam več, samo enkrat se mi je pojavu na wc papirju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2008 16:09:04   
Ancy
Lahko bi bila nidacijska krvavitev (21.dan ciklusa v 28.dnevnem ciklusu), ni pa nujno. Počakaj in naredi test če bo zamujala in bo......user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2008 16:10:56   
Anonimen
Tudi ona ga je mela samo enkrat, potem si je pa naslednji dan kupila testek, ga naredla in zagledala user posted image
Pa mi hitro sms poslala.user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?