Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 12:19:43
|
|
|
|
Anonimen
|
V mullerju imajo prašek za športne temne obleke. Jaz z tem perem od mojega obleke za treninge. Sploh če ni bombaž hitro smrdi in se ne opere lepo. Z tem praškom se pa lepo opere. Bi pogledala kako se mu reče ampak ga nimam nč doma. Upam da ti bo ktera druga znala pomagat.
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 12:21:44
|
|
|
|
blue sky
|
Najbrž so ti puloverji sintetični, ampak da smrdijo po znoju, ti pa ne . Mogoče ti bo katera znala svetovati iz lastnih izkušenj, jaz ti žal ne morem, ker se mi to ne dogaja. Kaj pa, če puloverje malo odišaviš s parfumom ?
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 12:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Kaj pa, če puloverje malo odišaviš s parfumom ? joj, ne tega narest. Bo ogabno smrdelo.
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 12:30:23
|
|
|
|
Ronči
|
Sej ne glih da smrdijo po znoju, ampak dobijo en vonj...ne vsi... Ene par jih imam takšnih, res pa je, da ne vem iz kakšnega materiala so. Verjetno 100% bombaž ne, saj je teh v prodaji že bore malo. Kakšna mešanca bombaža in elastana sigurno. Parfum pa gor res ne gre...
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2007 12:32:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 14:32:33
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Hm, zdaj so se osmrdeli in ne vem kako se boš znebila tega vonja. Nosi spodaj kake tanke majčke z rokavčki, da ne pride koža v stik s puloverjem.
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 16:20:33
|
|
|
|
bamby
|
Jaz bi tudi rekla, da so puloverji iz sintetike in ne iz naravnih materialov. Zato boš verjetno težko rešila problem. Najboljše, da jih nosiš samo za doma.
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 6.9.2007 16:37:24
|
|
|
|
ledenka
|
meni je tako smrdela ena majica, ki je bila 100% bombaž ni pomagalo drugega, kot da sem jo vrgla stran.
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 7.9.2007 21:51:08
|
|
|
|
glista
|
Vrzi stran, sicer bodo ljudje delali ovinke okoli tebe Resno, tega zapacanega in v pUlover vgnezdenega vonja se ne boš več znebila. LP; Pija.
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 9.9.2007 10:00:50
|
|
|
|
Cacka02
|
Jaz pa priporočam namakanje v kisu čez noč, potem pa normalno operi, vendar brez mehčalca in na soncu posuši. Bi moralo delovati, pri meni je pomagalo. Poročaj o rezultatih.
|
|
|
|
RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz... 9.9.2007 12:15:04
|
|
|
|
s.
|
Cacka o2! A kis razredčiš z vodo, ali kako? Razmerje?
|
|
|
| Stran: [1] |
Prvi UZ v nosečnostiMioBambinoV katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?5 (
13%)
6 (
13%)
7 (
19%)
8 (
29%)
9 (
12%)
10 ali več (
14%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!