|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod pazduho
6.9.2007 12:13:30   
Ronči
No moj problem...imam par polovarjev, ki prav hitro zasmrdijo pod pazduho. S tem, da pod pazduho še vedno dišim po dezodorantu, polovarji zasmrdijo. Poiskusila sem prat s ta trdim milo za perilo, sodo... ampak nič ne pomaga. Naj vržem polovarje stran, ali pa imate kakšno rešitev?

You can't fix stupid.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod paz...
6.9.2007 12:19:43   
Anonimen
V mullerju imajo prašek za športne temne obleke. Jaz z tem perem od mojega obleke za treninge. Sploh če ni bombaž hitro smrdi in se ne opere lepo. Z tem praškom se pa lepo opere. Bi pogledala kako se mu reče ampak ga nimam nč doma. Upam da ti bo ktera druga znala pomagat.

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 12:21:44   
blue sky
Najbrž so ti puloverji sintetični, ampak da smrdijo po znoju, ti pa ne user posted image . Mogoče ti bo katera znala svetovati iz lastnih izkušenj, jaz ti žal ne morem, ker se mi to ne dogaja. Kaj pa, če puloverje malo odišaviš s parfumom user posted image ?

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 12:25:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky
Kaj pa, če puloverje malo odišaviš s parfumom user posted image ?

joj, ne tega narest. Bo ogabno smrdelo.

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 12:30:23   
Ronči
Sej ne glih da smrdijo po znoju, ampak dobijo en vonj...ne vsi... Ene par jih imam takšnih, res pa je, da ne vem iz kakšnega materiala so. Verjetno 100% bombaž ne, saj je teh v prodaji že bore malo. Kakšna mešanca bombaža in elastana sigurno.

Parfum pa gor res ne gre...

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 12:32:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 14:32:33   
TinkiBinki
Hm, zdaj so se osmrdeli in ne vem kako se boš znebila tega vonja. Nosi spodaj kake tanke majčke z rokavčki, da ne pride koža v stik s puloverjem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 16:20:33   
bamby
Jaz bi tudi rekla, da so puloverji iz sintetike in ne iz naravnih materialov. Zato boš verjetno težko rešila problem.
Najboljše, da jih nosiš samo za doma.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2007 16:37:24   
ledenka
meni je tako smrdela ena majica, ki je bila 100% bombaž user posted image  ni pomagalo drugega, kot da sem jo vrgla stran.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2007 21:51:08   
glista
Vrzi stran, sicer bodo ljudje delali ovinke okoli tebeuser posted image
Resno, tega zapacanega in v pUlover vgnezdenega vonja se ne boš več znebila.
LP;
Pija.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2007 10:00:50   
Cacka02
Jaz pa priporočam namakanje v kisu čez noč, potem pa normalno operi, vendar brez mehčalca in na soncu posuši. Bi moralo delovati, pri meni je pomagalo. Poročaj o rezultatih.

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2007 12:15:04   
s.
Cacka o2!
A kis razredčiš z vodo, ali kako? Razmerje?

(odgovor članu Cacka02)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2007 14:24:41   
jakaracman
Ja meni je tako smrdelo več majc 100 bombaž in sicer od benetona.So šle v smeti, saj jaz rešitve nisem našla- kis ni pomagal.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.