|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sveže iztisnjen sok
15.2.2010 16:04:01   
sonček33
Tiste, ki to prakticirate. Koliko soka mu lahko ponudim? Star je 1 leto. Navadno je to sok iz korenja, jabolka in rdeče pese.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sveže iztisnjen sok
15.2.2010 16:10:38   
salcka
naša je stara dobrih 8 mesecev. ji ponujam sveže stisnjen korenčkov sok (+jabolko), ker ga pripravljam tudi sebi. pa ni najbolj navdušena.
še vedno pije čaj komarček, janež, kumina (grenak) ali pa navadno vodo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2010 16:11:31   
sonček33
salcka, pri nas je pa nor na ta sok in ravno zato sprašujem. Jaz mu ga dam približno pol deci, ampak on bi ga spil več.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2010 18:25:11   
mini86
pomoje če nima vnete ritke mu ga loh daš kšne 2 deci..nš tud rečmo zlo rad cuza pomarančo..in dokler ne bo mel vnete rite mu jo bom kr dajala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2010 13:12:18   
Nezy85
No mene pa še zanima, ali je katera že začela pri 4.mesecu uvajati sveže iztisnjen sok od Jabolk??
Moj sonček bo zdaj star 4 mesece in mu dam 10-20ml sveže iztisnjene jabolke sicer zvija ga ne, ampak me zanima če je katera podobno začela in ali se vam zdi prehitro??user posted image Sokeca mu ne dam vsaki dan ampak vsaki 2-3 dan!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2010 15:07:16   
mini86
zakaj boš pa tok hitr začelauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2010 16:51:37   
Nezy85
Nehala serm ga dojit,in ne pridobiva več tolkio vitaminov po tem AM(tako vsaj jaz mislim)saj mu dajem tudi čajek od Bebival samo to niso vsi potrebni vitamini za dober imunski sistem!Ali pač??
Rada bi da dobi še druge vitamine, ne vem mogoče se pa le motim!?!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2010 18:46:25   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

Nehala serm ga dojit,in ne pridobiva več tolkio vitaminov po tem AM(tako vsaj jaz mislim)saj mu dajem tudi čajek od Bebival samo to niso vsi potrebni vitamini za dober imunski sistem!Ali pač??
Rada bi da dobi še druge vitamine, ne vem mogoče se pa le motim!?!

Ne pretiravajuser posted image

In kaj otroci , ki so od rojstva na flaški jim mame tudi dajo zraven cuzat sokove že prvi danuser posted image . A oni pa niso zdravi, imajo pokvarjen imunski sistem. AM je čisto dobro mleko, s čisto dovolj vitamini in minerali, ki jih otrok čez dan rabi. Nič manj in nič več. Tisti sok, ki mu ga pa ti daš, pa niti približno nima toliko hranljivih snovi kot AM. Najboljš da mu daš 1 šnicel za cuzat, da bo dobil še dovolj železa, da ne bo slabokrven. Se opravičujem za tako opazko, ampak s tvojim mišljenjem se res motiš. Itak otrok je tvoj in vsak po svoje, če misliš, da bo od tega zdrav, mu pa dajaj sokove.

Če te tako skrbijo vitamini pa imunski sistem, kaj si ga pa potem nehala dojituser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.3.2010 18:47:57 >

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2010 20:13:14   
Nezy85
Če bi še imela možnost bi ga vsekakor dojila, no hvala za mnenja, zato sem pa vprašala kako in kaj, saj se učimo celo življenje, a ne?
Tukaj so tudi mamice ki imajo dosti več izkušen in lahko tudi marsikaj dobrega svetujejo, vsak pameten nasvet je dobrodošel!!user posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2010 21:13:02   
ninca19
moja je stara 11 mesecev in spije sok iz ene velike jabolke+1hruške+1pomaranče/mandarine na dan. iz tega dobim približno 5dl soka, ki ga malo razredčim z vodo in spije vse. redko ga kaj ostane. pa ni nobenih problemov. če ji dam kaj druga, kaki čaj ali vodo, flaša samo leto čez kuhnouser posted image

Nina

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?