Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sveža kri na hlačkah na začetku 35.tedna!!! 19.3.2009 21:54:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
najlažje ti bo da čim prej pokličeš v porodnišnico, pa ti bodo tm povedali kako in kaj naprej...
|
|
|
|
RE: Sveža kri na hlačkah na začetku 35.tedna!!! 19.3.2009 21:56:26
|
|
|
|
pondelak
|
jaz bi na tvojem mestu šla kar v P...sicer nisem paničarka,ampak nikoli se ne ve... upam da je vse dobro...
|
|
RE: Sveža kri na hlačkah na začetku 35.tedna!!! 19.3.2009 21:56:53
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Imam občutek, da se nekaj dogaja. Če dobro pomislim, sem včeraj celo popoldne preživela na wc-ju, ker sem kar naprej hodila na veliko potrebo. Danes mi že cel dan otrdeva trebuh in pritiska navzdol.....BOm kar poklicala
|
|
|
|
RE: Sveža kri na hlačkah na začetku 35.tedna!!! 19.3.2009 21:57:37
|
|
|
|
hothien
|
Takoj na urgenco, lahko tud da se začenja porod. Gibe čutiš normalno? Pa srečno.
|
|
RE: Sveža kri na hlačkah na začetku 35.tedna!!! 19.3.2009 21:58:02
|
|
|
|
brigita23
|
pojdi v P, lahko se ti je samo čep odluščil ali pa boš kmalu rodila.
|
|
RE: Sveža kri na hlačkah na začetku 35.tedna!!! 19.3.2009 21:58:46
|
|
|
|
RinkyDinkyDoo
|
Takoj v P. Nočm te strašit, sm pr men je blo isto: sluz+ sveža kri, otrdevanje trebuha. Rodila zdravo punčko v 34t 6/7. Upam, da ti ne boš rodila tako zgodaj. Srečno! LP
< Sporočilo je popravil RinkyDinkyDoo -- 19.3.2009 21:59:15 >
|
|
|
|
RE: Sveža kri na hlačkah na začetku 35.tedna!!! 20.3.2009 8:28:30
|
|
|
|
pikapoka12345
|
Živjo, tudi meni se je to zgodilo. Pa sem rajši šl ana pregled. Sicer potem ni bilo več krvi. Ampak bolje se boš počutila. Lahko pa je znak, da se bo kaj začelo. Upam, da si oz. boš dobro opravila. lp
|
|
|
|
RE: Sveža kri na hlačkah na začetku 35.tedna!!! 20.3.2009 9:51:53
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Evo, jaz sem še v enem kosu Res je bil čep, samo najprej ni bilo nobene sluzi, je bila samo kri. Ko sem prišla v P, pa sem jo cel kup imela na hlačah, tako da.....Drugač pa moram strogo počivat, ker se mi mv še vedno krajša, tudi zmehčan je. Ti lažni popadki so nardili svoje. Upam, da zdržimo še malo. Hvala za odgovore.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......