Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 16:26:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Izkušenj nimam, ti pa želim vso srečo, da dojenček končno pride . Kako je šlo pa na lotu?
|
|
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 16:58:46
|
|
|
|
blue sky
|
Tašonka, drži se in želim ti, da bi čim prej lahko cartala svojo/svojega !
|
|
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 17:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kako je šlo pa na lotu? Tako kot s porodom... nič ni bilo od srečnih sedmic. Hvala za lepe želje obema.
|
|
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 17:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kako je šlo pa na lotu? Tako kot s porodom... nič ni bilo od srečnih sedmic. A ni jutri tudi loto dan?? Mogoče dobiš dva v enem
|
|
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 17:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kako je šlo pa na lotu? Tako kot s porodom... nič ni bilo od srečnih sedmic. A ni jutri tudi loto dan?? Mogoče dobiš dva v enem Pa še res je. Mogoče bo pa jutri res moj srečni dan. No, v enem pogledu zagotovo, to pa je edino važno.
|
|
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 17:18:00
|
|
|
|
ElaM
|
Jaz sem jo dobila 8 dan po PDP-ju. G mi jo je vstavil okrog 9-ih, ob ene 11-ih so se začeli rahli popadki, ob 15-ih so me poslali na klistir. V porodno sem prišla okrog 5-ih, ob pol 6-ih so mi predrli mehur in ob 10-ih se je tamala rodila. Sem pa dobila zraven še dozo oksitocina. meni je svečka zelo dobro prijela, želim ti, da bo tudi tebi in, da boš čimprej objela svojega pobalina.
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 17:28:11
|
|
|
|
eva1
|
sicer nimam pojma, kako izgleda to-lahko pa probaš danes sexat, mogoče bo delovalo-baje sperma vsebuje isto prostogladine, kt ta svečka...no meni je pomagalo(sex) in sem še isti dan rodila
|
|
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 17:31:11
|
|
|
|
malamisha
|
Prvo svečko sem dobila ob 11. uri. Ker se ni začelo nič konkretnega dogajati, so drugo vstavili ob 16. uri. Sledili so zelo intenzivni popadki popadki do 21. ure, ko so me odpeljali v porodno. Rodila sem ob dveh zjutraj... lp
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 17:40:27
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Nimam pojma kako deluje svečka, ti pa želim samo da končno stisneš k sebi malo štručko. Pa čim manj boleč porod in zdravo .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2007 20:47:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 21:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, se pravi lahko traja tudi do ponoči. Toliko, da vem babico glede varstva pripravit. Hvala za odgovore. Upam, da bo hitro prijelo in se hitro končalo. Eva1, tud seksal smo že, da bi pospešil vse skupaj, ampak se mali ne da pregnat ven. Meni očitno ni druge pomoči kot medicinske...
|
|
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 17.7.2007 23:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni nista pomagali niti prva niti druga svečka. Nazadnje je bil CR. Samo so mi ga morali narediti, ker mi je počil mehur nekje zgoraj in potem moraš roditi v 48 urah. Drugače bi mi mogoče dali še tretjo, pa četrto, pa peto ... hecam se. Toliko jih verjetno ne dajo.
|
|
|
|
RE: Svečka za sproženje poroda 18.7.2007 2:01:08
|
|
|
|
tinaaja
|
kot je napisala elam. dobis svecko, pocakajo kaksno uro, naredijo ctg. cez ene 5hr sledi ctg in pregled. ce si se dovolj odprla -> porodna, drugace svecka st. 2. in ponovi vajo. pregledi sona cca 6 ur. meni je peva prijela, ob 3 so me poslali v klistirnico, ob 4 mi je oddtekla oda, ob 6 smo jo imeli naso princesko. pricakovali smo pa, da bo med 21-24 uro konec. po vstvitvi svecke moras kako uro lezat, malo cutis krce. dobro je, d hodis, ker s tem tud pomagas pospesit zadevo. good luck
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?