|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svečka za sproženje poroda
17.7.2007 16:23:22   
Anonimen
Ima katera izkušnje z njo? Kako to izgleda, kako to poteka? Jutri mi bojo verjetno vstavili to svečko, vem pa samo, da pomaga pri zorenju MV. Ali se zaradi nje tudi popadki začnejo, ali se po njej odpiraš kaj in kako hitro običajno to poteka? Nimam pojma, kaj naj pričakujem, prvič sem namreč dobila samo oksitocin v žilo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Svečka za sproženje poroda
17.7.2007 16:26:06   
Anonimen
Izkušenj nimam, ti pa želim vso srečo, da dojenček končno pride user posted image .

Kako je šlo pa na lotu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 16:58:46   
blue sky
Tašonka, drži se in želim ti, da bi čim prej lahko cartala svojo/svojega user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 17:00:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Kako je šlo pa na lotu?

user posted image Tako kot s porodom... nič ni bilo od srečnih sedmic.user posted image

Hvala za lepe želje obema.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 17:03:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Kako je šlo pa na lotu?

user posted image Tako kot s porodom... nič ni bilo od srečnih sedmic.user posted image

A ni jutri tudi loto dan??

Mogoče dobiš dva v enem user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2007 17:16:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Kako je šlo pa na lotu?

A ni jutri tudi loto dan??

Mogoče dobiš dva v enem user posted image  user posted image

Pa še res je. Mogoče bo pa jutri res moj srečni dan.user posted image No, v enem pogledu zagotovo, to pa je edino važno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2007 17:18:00   
ElaM
Jaz sem jo dobila 8 dan po PDP-ju. G mi jo je vstavil okrog 9-ih, ob ene 11-ih so se začeli rahli popadki, ob 15-ih so me poslali na klistir. V porodno sem prišla okrog 5-ih, ob pol 6-ih so mi predrli mehur in ob 10-ih se je tamala rodila.
Sem pa dobila zraven še dozo oksitocina. meni je svečka zelo dobro prijela, želim ti, da bo tudi tebi in, da boš čimprej objela svojega pobalina.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2007 17:28:11   
eva1
sicer nimam pojma, kako izgleda to-lahko pa probaš danes sexat, mogoče bo delovalo-baje sperma vsebuje isto prostogladine, kt ta svečka...no meni je pomagalo(sex) in sem še isti dan rodilauser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2007 17:31:11   
malamisha
Prvo svečko sem dobila ob 11. uri. Ker se ni začelo nič konkretnega dogajati, so drugo vstavili ob 16. uri. Sledili so zelo intenzivni popadki popadki do 21. ure, ko so me odpeljali v porodno. Rodila sem ob dveh zjutraj...

lp

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2007 17:40:27   
Pingvinčica
Nimam pojma kako deluje svečka, ti pa želim samo da končno stisneš k sebi malo štručko. Pa čim manj boleč porod in zdravo user posted image .

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 20:47:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2007 21:12:24   
Anonimen
Aha, se pravi lahko traja tudi do ponoči. Toliko, da vem babico glede varstva pripravit. Hvala za odgovore.user posted image Upam, da bo hitro prijelo in se hitro končalo.
Eva1, tud seksal smo že, da bi pospešil vse skupaj, ampak se mali ne da pregnat ven.user posted image Meni očitno ni druge pomoči kot medicinske...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2007 23:23:58   
Anonimen
Meni nista pomagali niti prva niti druga svečka. Nazadnje je bil CR. Samo so mi ga morali narediti, ker mi je počil mehur nekje zgoraj in potem moraš roditi v 48 urah. Drugače bi mi mogoče dali še tretjo, pa četrto, pa peto ... hecam se. Toliko jih verjetno ne dajo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2007 2:01:08   
tinaaja
kot je napisala elam. dobis svecko, pocakajo kaksno uro, naredijo ctg. cez ene 5hr sledi ctg in pregled. ce si se dovolj odprla -> porodna, drugace svecka st. 2. in ponovi vajo.  pregledi sona cca 6 ur. meni je peva prijela, ob 3 so me poslali v klistirnico, ob 4 mi je oddtekla oda, ob 6 smo jo imeli naso princesko. pricakovali smo pa, da bo med 21-24 uro konec.
po vstvitvi svecke moras kako uro lezat, malo cutis krce. dobro je, d hodis, ker s tem tud pomagas pospesit zadevo.
good luckuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2007 8:17:17   
Mikica
Meni so svečko vstavili zjutraj okoli 8. ure, nobenega dogajanja, ob 18. uri so mi vstavili drugo svečko, spet nič, noč sem prespala, naslednji dan sem okoli 14. ure dobila še tretjo svečko. Okoli 18. ure so se začeli rahli popadki (ko sem stopnice v porodnišnici prehodila že 100-tič). Močnejši popadki so se začeli okoli 23. ure, ko sem šla na klistir in britje, nato v porodno sobo in malo pred 1.uro je na svet prišel naš škrat. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?