Klemy82
|
... da vam napišem, kaj se je danes mojemu zgodilo... imel je prometno nesrečo, hb nobenemu nič, malo zvite pločevine... pa vseeno... Moj je speljal s parkinga na cesto, pred njim dva avta...on prvi avto da kao žmigavc, da bo šel levo k eni hiši, pa si zadnji trenutek premisli in pelje naprej, drugi avto bremza in ustavi, moj pa bremza in prileti onemu pred njim v rit, on taprvi avto je pa lepo odpeljal dalje, boli njega k. Ok, vse lepo in prav, je pač moj kriv, gremo na zavarovalnico in to je to.... ampak hecne stvari se začnejo dogajat potem... na našem avtu ni škode, edino tablica je malo zvita, tudi na zunaj na onem avtu ni nobene večje praske, AMPAK, ko je pa model odprl prtljažnik pa not vse zvito in razsuto . So šli na zavarovalnico in kar nekaj vse skup, model ni imel prometne s sabo, pol jo je šel iskat pa je kr ne enega **** napisan avto in take...ampak moj je takoj posumil, da tu nekaj ne bo vredu. Ni variante, da bi pri tisti hitrosti, ko je moj vanj priletel, nastale take poškodbe... ker smo imeli mi tako razsut avto,ko je vanjga en kombi pripičil 80 na uro, ko je stal na semaforju. Pri 30 na uro+ bremzanju pa ni šanse, da se avto tolk razsuje. Pol bi tudi naš moral bit čist razsut spredaj, ne pa zvita tablica, halo? In tudi ta avto ni imel zunaj nobene večje poškodbe...tak da... nam je to tako očitno zrežirana nesreča, da bi pač nekdo pokasiral mal denarja in si na račun zavarovalnice popravil avto...aja, tudi naš sosed, ki je avtomehanik se je samo smejal, da ni variante, da mu je moj to naredil, da če so pa na zavarovalnici taki loleki, da tega ne bojo videli, je pa njihov problem. V glavnem, point zgodbe je... pazite se na cesti pa za vsako reč evropsko poročilo pisat, tud policijo klicat, če je kaj sumljivega (sam tko, januarja je v mojga en tip priletel z avtom-službenim, napisala sta poročilo, tip lastnoročno napisal, da je kriv, zdaj pa ne prizna več krivde in sploh ne reagira na pozive zavarovalnice... saj škode ni veliko, samo malo bo treba poklepat, ampak preden lahko kaj zavarovalnica naredi, mora pretečt ful časa in morajo ga ne vem kolikokrat pozvati...kr nekaj v glavnem!), ker ljudje so res čedalje bolj prefrigani in samo gledajo, kje bodo kaj zaslužili, očitno tudi na račun varnosti v prometu... jst si sploh ne predstavljam, kaj bi lahko bilo, da bi zadaj kdo še v mojega priletel in to ne lih 30 na uro, ker tam rad kdo pridivja, ker je ravnina.