Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:10:01
|
|
|
|
Mišni
|
Ker ne vem, če ni z Volginim kaselcom spet kaj narobe (mi je poslala SMS, kaj se grem, da ji ne odgovarjam ), bom še tukaj odgovorila na vprašanje: Jaz sem superge z lučkami enkrat kupila v Cokli, ampak sva jih naslednji dan nazaj nesla, ker so lučke takoj crknile. Je verjetno bila še stara roba, od prejšnje sezone, in so baterije bile zanič. Zdaj imajo nove. Pa še lepe so, vsaj meni. Bele z modro in rdečo. Pa mehke so. Samo za lučke pa res nikoli ne veš, a je to zdaj zihr a ni. Drugače pa ima T. Geox, sem jih na znižanju kupila, in delajo lučke zdaj že par mesecev. No tako. Pa še druge sedaj veste, kako je s temi suoergami z lučkami, če jih boste kupovale.
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:11:26
|
|
|
|
Volga
|
Ja, sem dobila. Drugače pa pri nas Cokle ni, a nisi rekla, da jih imajo tudi v Massu? To bom pa šla lahko pogledat, če imajo, samo dvomim.
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:14:56
|
|
|
|
Mišni
|
Ne, za Mass ne vem. Če jih ne boš dobila, ti jih jaz lahko v Cokli kupim in pošljem. No, ajd, greva zdaj za ZS, če dela.
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:16:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne, za Mass ne vem. Če jih ne boš dobila, ti jih jaz lahko v Cokli kupim in pošljem. No, ajd, greva zdaj za ZS, če dela. Ja, prav.
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A se niso lučke v supergah nosile pred enimi 89 leti?
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:18:42
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. A se niso lučke v supergah nosile pred enimi 89 leti? 89?
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:18:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. A se niso lučke v supergah nosile pred enimi 89 leti? Morda. pa se zdaj spet.
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:23:20
|
|
|
|
April
|
v stiefelkonig v supernovi jih tudi imajo, fantovske. monsters za okol 30 evrov. lučke po 2 m še delajo
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:25:41
|
|
|
|
Mišni
|
Ko smo že pir otroških super duper supergah. A katera ve, kje imajo une s koleščki tam nekje št. 32? Pa da niso 100 evrov. A jih je katerav slučajno v Giga sportu kupila?
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:30:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Te lučkoperge vidve fefe najbrž zase kupujeta, ka-li? Vama bi pasale. No, hec. Ampak res nisem vedela, da se to spet nosi. Čim jih naša Ana zagleda, jih bo ziher hotela imet.
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:44:50
|
|
|
|
abi
|
V Daichmanu jih imajo tudi.
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:55:36
|
|
|
|
Volga
|
kaj pa v Novem mestu? Morda kje?
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:57:12
|
|
|
|
muki1
|
Kam pa te vi to nosite gospa Volga. A v hosto maš, za medvede strašit?
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 13:57:55
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Kam pa te vi to nosite gospa Volga. A v hosto maš, za medvede strašit? Da svetim, da ponoči jurje iščem. A ti še nimaš tega? Škoda.
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 14:00:06
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Kam pa te vi to nosite gospa Volga. A v hosto maš, za medvede strašit? Da svetim, da ponoči jurje iščem. A ti še nimaš tega? Škoda. Jaz mam rudarsko čelado.
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 14:01:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Kam pa te vi to nosite gospa Volga. A v hosto maš, za medvede strašit? Da svetim, da ponoči jurje iščem. A ti še nimaš tega? Škoda. Jaz mam rudarsko čelado. ja, saj, rudarska čelada je za tiste večje gobe, ad jih od dlje lahko vidiš, te lučke na supergah, so pa za male gobice, da jih ne pohodiš.
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 14:04:19
|
|
|
|
muki1
|
. Ma, mrtvaških trobent jaz itak ne nabiram.
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 14:06:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 . Ma, mrtvaških trobent jaz itak ne nabiram. Kaj pa imajo mrtvaške trobente veze? Mislim, samo tako, se mi zdi, kot da bi kaj spregledala. Jaz namreč. Drugače grem pa jaz danes spet po mojih placih, od petka do danes bi moralo kaj zrast. Ti si kaj našla zadnje dni?
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 14:09:24
|
|
|
|
muki1
|
Nisem sploh šla. Bolana deca pa to. Je pa bil foter in je prinesel 17 takih ta črnih jesenskih jurčkov. Ampak je že suho ratalo spet. Ne vem, če bo še kaj veliko gob letos.
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 14:15:13
|
|
|
|
lois
|
Ojla, mi smo take superge z lučkami kupili v Deichmannu, pa je takoj drugi dan na eni supergi ckrnila. Tko, da mislim, da če se odločiš za nakup takih superg je pametno dati malo več eurov, da tudi lučke dlje časa gorijo.
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 14:15:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Nisem sploh šla. Bolana deca pa to. Je pa bil foter in je prinesel 17 takih ta črnih jesenskih jurčkov. Ampak je že suho ratalo spet. Ne vem, če bo še kaj veliko gob letos. pa ti, pri nas se mi pa ne zdi ravno suho. Kaj pa vem no, jaz grem danes pogledat kako in kaj, če me še kakšen čaka.
|
|
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 15.10.2008 14:40:31
|
|
|
|
muki1
|
Brejk jor leg, bi Zara rekla .
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 16.10.2008 9:59:17
|
|
|
|
CatJa
|
Drugače pa ima T. Geox, sem jih na znižanju kupila, in delajo lučke zdaj že par mesecev. Jaz sem mu jih v pralnem stroju oprala in še vedno delajo.
|
|
RE: Superge z lučkami - za Volgo 16.10.2008 10:07:32
|
|
|
|
Mišni
|
A res? Dobro vedet, thanks.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?