|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Suha koža na podplatih
11.6.2005 22:33:26   
Anonimen
Prosim za pomoč... sem že čist obupana...
Že od nekdaj je suha koža na podplatih (petah9 moja redna spremljevalka.
Noge si redno 8vsaj enkrat na teden) namakm v vroči vodi z različnimi dodatki, pa si ribam tisto kožo dolll
Pač sem se sprijaznila.

V ponedelje, pa mi je ta koža počila in zdej me neznansko boli.
Pa sem si namočila v vročo vodo zribala namazala... skor vsak dan v tednu... pa nič ne pomaga... Kaj naj naredim? ne morem še naprej po prstih stopicljat po svetu:zmeden:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Suha koža na podplatih
11.6.2005 22:35:10   
MEGY_Patricija
Ja nič draga motovilčica najbolj ti bo pomagal ognjič ali pa krema 48 čeprav mogoče ne boš verjela a je preiskušeno in deluje verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Suha koža na podplatih
11.6.2005 22:36:46   
Anonimen
Ali si s kakšnimi kremami že poskusila? V DM jih imajo nekaj v ta namen. Samo ne me vprašat, če kaj pomagajo. Jaz do tam, ko jih kupim, še pridem, naprej pa... namaćem natanko enkrat, tako da res ne vem.
Ampak če ti poči do krvi, gre morda za kaj drugega, kot samo za trdo kožo. Pojdi k zdravniku malo pokazat. Jaz imam to na kazalcu desne roke. Bi najbrž tudi morala iti, čeprav itak vem dignozo, zato se mi ne da: atopijski dermatitis. Tako rečejo danes zdravniki vsemu, za kar ne vejo, od česa je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Suha koža na podplatih
11.6.2005 22:40:31   
Anonimen
sej imam ognjičevo kremo pa si jo vedno fejst na debelo namalam na peto....

Čudno mi je, ker mi koža poči če je preveč suha pa če je dolgo ne odstranim.
Zdej pa sem točno iz tega razloga veselo namakla noge.... pa mi je počila tale koža...In splon ni takšna grda suha koža kot včasih ko mi je počila pa me je bolelo.Pa niti mi ni počila do krvi 8vsaj ne da bi jaz vedela) in to na obeh petah... Ne razumem spljoh....:zmeden::((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Suha koža na podplatih
11.6.2005 22:48:40   
Gina
A veš, kaj najprej pogleda ortoped, če prideš k njemu zaradi bolečin v hrbtenici? Tvoje podplate! Če imaš takole suho kožo tam, ti bo rekel, da se narobe držiš pri hoji in da imaš s tem posledično ravnotežje narobe in spet posledično te boli hrbet, ker obremenjuješ vretenca.... Torej, kako hodiš, da se ti to dogaja (pa čeprav te morda hrbet še ne boli)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Suha koža na podplatih
11.6.2005 22:49:58   
cmokec
Kako je pa kaj s tvojim sladkorjem v krvi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Suha koža na podplatih
11.6.2005 22:51:10   
Gina
Ups, cmokec, točno, tudi to bi lahko bil vzrok.:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 8:55:53   
Anonimen
Hojla!
Na tržišče je prišla nova krema za težave,ki jih imamo večina-suha koža na podplatih.

:morje:VICHY-PODEXINE
Rigenerante Piedi Secchi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 9:47:12   
tinatona
Haj!

Meni se je to enkrat zgodilo, hkrati so se mi pa začel prsti lupit. Pa sem si po namakanju fajn osušila noge in si jih pol namazala z Daktarin kremo (sem jih namazala zjutraj in zvečer). Je bilo po parih dneh bolš. Pol k se je pa zacelil si jih pa zvečer pred spanjem kar z Eucerin kremo za roke mažem. Tko da se mi zdej to že dolg ni zgodil.

LP Tina :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 10:09:34   
Anonimen
Kaj pa navadna pedikura? 8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 12:30:24   
Anonimen
Gina... Ja moja hoja je pingvinasta (dobesedno) drža pa tud ni briljantna:ups::(.

Cmokec... kako to misliš kolk mam cukra v krvi? A ma to kake veze al kaj? pojma nimam kako je z mojim sladkorjem.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 13:27:14   
Gina
Ja, tipičen znak pri sladkorni so trdi podplati, ki pokajo. V tem primeru si moraš to kožo nujno odstranjevat, namakat in potem skrtačit ali na kakšen drug način odstranit. Zakaj do tega pride nimam pojma. Ampak mogoče je to zato, ker so kristali sladkorja veliki, pa ovirajo dotok snovi v kapilare, ki potem niso prekrvavljene. Ampak to je samo moje razmišljanje, nimam pojma, če je res tako.
Vsekakor si daj prekontrolirat nivo sladkorja v krvi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 13:50:55   
Anonimen
Suha koža pet in podplatov nastane zaradi pomanjkanja lipidov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 14:01:16   
Anonimen
Neva kaj so lipidi?:ups::zmeden:

Gina.... em.. ne da bi vedela, da imam sladkorno...

Sam je pa res, da sem (bila) odvisna od čokolade, zadnja 2 meseca pa sem čokolado zreducirala na minimum (dieta in tako). Verjetno to ni lih povezano s sladkorno...
kaj pa vem...:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 14:02:38   
Anonimen
Iščem pa ne najdem obrazložitve...čakaj še malo,da grem v klet po knjige:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 14:10:41   
cmokec
Ti je že Gina od cukra odgovorila, več pa tudi jaz ne vem. Količina zaužitih sladkarij ni dobesedno povezana s cukrom v krvi. Lahko se vsem slaščicam odrečeš, pa imaš lahko povišano vrednost sladkorja. Na tvojem mestu mi si dala pregledat kri in opozorila bi na cuker. Eden od znakov je tudi srbeča koža po zaužitju večjih količin sladkarij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 14:21:31   
Anonimen
Preveč cukra:zmeden:
Imam tudi suho kožo,na komolcih in podplatih...izvidi krvi so vsi uredu nobenga nihanja cukra v krvi:zmeden2:čisto normalno...pa še noben jedec sladkarij nisem.
Žal mi je nisem našla:((kaj so lipidi...bom pa se še potrudila..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 14:24:58   
cmokec
Neva, za sladkor v krvi sem mislila suho in razpokano kožo na podllatih, kot opisuje Solatka. Take pete so prisotne pri sladkornih bolnikih. Sigurno pa je, da obstaja veliko vzrokov za tako suho kožo in sladkor ni nič kriv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 14:32:06   
Anonimen
Lipidi-maščobe pod katere spadajo Trigliceridi fosfolipidi,holesterol.
Lipidi po domače maščobe so strukturna komponenta celične membrane.
Na kratko zaradi pomanjkanja teh maščob v organizmu je koža izsušena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 14:43:33   
Anonimen
Olivno polje za zunaj in notri,za kožo in organizem,da povrnete nazaj zdrave lipide in ne tiste nevarne maščobe kot je holesterol.
Žlico olivnega olja na tešče zjutraj...pa masaža telesa z olivnim oljem.
No jaz bom poskusila tudi to novo kremo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Suha koža na podplatih
12.6.2005 14:58:37   
Anonimen
Tukaj je link od strani, ki opisuje podplate pri sladkornih bolnikih:
http://www.pliva.si/multi2.php?p=84&menu_num=365

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?