|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Suha koža
25.2.2008 9:55:49   
Tato
Pozdravljene !

ali se je mogoče katera od vas srečala s težavami suhe kože med nosečnostjo. Sedaj sem noseča 18. tednov, približno 14 dni se mi po trebuhu, prsih in rokah pojavljajo majhne rdeče lise. Te lise so zelo suhe. Tudi bradavičke imam zelo suhe ob vsem tem pa me blazno srbi koža.user posted image Mažem se z hladilnim mazilom.
Prsi so se mi povečali že za skoraj 2 številki, in še kar naprej rastejo. Včasih imam občutek, da mi bodo počile.
user posted image
Aja zanima me pa še, če se vam je že zelo poznal trebušček v 18. tednu ?

Prosim pomagajte mi, vsaj z kakšnim drobnim nasvetom, kaj nej naredim, za odpravno srbečice....

pa lepo nosečnost še naprejuser posted image  Moja pot je dolga še do konca julija, da vidim svojega sončka user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Suha koža
25.2.2008 10:02:07   
matejchykam
Zdravo!
Jaz imam že nasploh težave s suho kožo, sploh po tuširanju. najbolj mi pomaga, da se takoj po tuširanju še mokra namažem z Johnsons baby oljem in potem se samo nalahko obrišem. Tako da me koža ne srbi več, prav tako isto naredim s suhimi bradavicami. Poskusi, meni zelo pomaga!
Lp, mateja

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 10:03:35   
matejchykam
Aja, trebušček se mi pa pozna šele zdaj oz. se mi je šele po 25. tednu, zdaj v 32. pa je že kar velik, čeprav ne zgleda. Je pa res, da sem imela še nekaj zaloge od prej...user posted image

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 10:42:08   
Naja30
Jaz imam tudi zelo suho kožo, da me kar srbi včasih. Mažem se s čim bolj mastno kremo.
Vsekakor pa to omeni svojemu G, da te da na preiskavo v vezi z jetri nekaj.

Trebušček se mi je hitro poznal, že kar okoli 15t.

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 11:08:57   
Inigo
Tato!

ja, suha koža je kar znana pri nosečnicah. tudi pri meni. sicer sem že prej mela bolj suho kožo... zdaj pa je še bolj. mažem se kar zjutraj in zvečer. torej 2x na dan. se veliko bolje tko počutim, pa še manj me vse zateguje in srbi.
za mazanje pa uporabljam zjutraj navadno kremo iz Mullerja z vitaminom E - taka ful velika škatlica je, na njej piše Mango in velik E je napisan (vsebuje veliko vitamina E, ki je izredno pomemben pri elastičnosti kože) in morm povedat da super diši, fuuuuuul hitro se vpije, sploh ni mastno in oblutek na koži je super. stane pa slabih 5€. za zvečer pa uporabljam balzam za mamice in dojenčke od kozmetike L'occitane. je malo dražja krema, ampak je pravtako super. zelo je mastna in občutek na koži je fajn. mislim da sem za 150ml dala okoli 32€.

trebušek pa se mi je kar hitro poznal... mislim, da že kar okoli 13. tedna. prej sem imela čisto raven trebuh... mogoče sem zato prej opazila. zdaj sem v 22. tednu in nosim pravo žogico s seboj user posted image skratka ni več možno skriti. ja, in nimam nobene strije po bušiju ali po nogah. imam samo na vsakem boku po tri, še iz časa odračanja, ko sem v 2 mesecih zrasla za 16 cm... mi je kožo skoraj potrgalo user posted image

lepo se imej in uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 12:20:00   
mateyka
pri men je blo grozn - prsa so mela kar fleke suhe kože. k ekcem, samo rahlo rjavkaste barve, k da bi se lupla po sončenju user posted image grozn. samo moj mož me je mazal k manijak z "8 hour cream" (ful mastna, ampak ena najboljših) 2x na dan in je zginlo po parih mesecih ko da nič ni blo. in nimam nobenih strij nikjer (niti po prsih, pa so zdej 1 cifro večje) user posted image
veliko in vztrajno se maži - samo da se kože lepo raztegne, pa bo ok user posted image vso srečo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 19:46:08   
laura28
Tudi jaz imam precej suho kožo, predvsem po tuširanju, (rdeča koža in srbi) zato sem si nabavila v lekarni oljni gel za umivanje in moram reči, da je za enkrat kar uredu, boljše je pa tudi če si prej umijem glavo, potem se pa še stuširam.  Sicer se pa po vsakem tuširanju namažem z baby oljem.
Tudi jaz sem v 18 tednu in se mi trebušček že prav lepo pozna.
Lp Laura

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?