Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP Bila sem pri zdravnici... mi ni niti potipala bezgalk, ne srca poslušala in ne pljuč, enostavno je rekla da mi po očeh vidi da je viroza. Sem klicala včeraj tudi g, in kot naročeno ga ni bilo. Je pa tudi meni čudno, ker se mi vročina vleče od srede, ne pomnim da bi jo imela kdaj dlje kot en dan. What? Noseča, kašljaš, ap te ni poslušala? A veš kaj, jaz sem kašlala, pa imela vročino, ap ne samo da me je poslušala, pa nisem nič noseča (pa takrat še ni bilo nič na pljučih), še v laboratorij me je dala, za vsak slučaj, čeprav je rekla, da je skoraj brez dvoma to viroza. IN je laboratorij pokazal, da ni viroza! IN še ko sem imela antibiotik, se mi je naprej preneslo še na pljuča, sem morala drugega dobit,da je zdaj vsaj za silo ok.... Ni se za hecat s temi zadevami, res ne. Pojdi nazaj in naj te fejst pregleda, ap še v laboratorij pošlje. Pa predpiše vse, kar je treba, četudi samo sirup proti kašlju. Boljše 2x nazaj, kot da še ta mali kaj faše v tvojem bušiju. Nujno.
|