Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Suh kašelj ponoči, nosek 24.12.2009 10:57:39
|
|
|
|
Teja29
|
Naš 3 letnik že en teden ponoči suho kašlja, takoj ko zaspi bolj. Čez dan pa skoraj nič. Bili smo pri pediatru, ki je ugotovil, da je vse ok, smo po žrelu je polno sluzi. Ponoči ga ta sluz draži in zato kašlja. Nos pucamo ene 5xdnevno z 20 ml fiziloške, za spat pa dajem Operil P, vendar ni nič bolje. Iz noska tudi ne gre nič ven, ker je to očitno nekje naprej zabasano. Operila zdaj ne smem več dajati. Inhaliramo tudi fiziološko raztopino. Ponoči slišim neko gosto sluz, ki je nekje za noskom, ne znam točno razložit.... tako visoko, da je ne more izkašljat. Ko se mu to zabasa pa kašlja kot nor-čisto suho. Kaj mi priporočate? Kaj je vašim pomagalo?
|
|
|
|
RE: Suh kašelj ponoči, nosek 24.12.2009 11:03:45
|
|
|
|
kallia
|
Pred spanjem jaz ponavadi dam našemu v takem primeru kapljice sinecod. Pomirjajo suh kašelj in tako smo vsaj polovico noči, včasih celo vso, prespali bolj mirno. Podnevi pa sem mu dajala med, tople obkladke, topel čaj, takoj ko je začel kašljat je nekaj popil, da je pomiril grlo. Lahko mu pa tudi ponoči ponudiš požirek čaja, da umiri grlo, naš ponoči nikoli noče nič pit, kakor zagleda kozarec začne kar jokat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2009 11:09:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Suh kašelj ponoči, nosek 24.12.2009 12:02:35
|
|
|
|
Hope2
|
Naš že 3 noči kašlja. Ko mu dam gor pražene kamilice, preneha v sekundi in je potem celo noč mir.
|
|
|
|
RE: Suh kašelj ponoči, nosek 24.12.2009 13:00:46
|
|
|
|
kristinaj
|
naše dva kašljata že 4mesce.. enkrat bolj drugič manj... malemu dam v rito bronhopulmin svečke, ki vežejo katar, veliki pa smrekov sirup... pred spanjem v nos z brizgo 50 ml fiziološke in operil, v sobo jima dam tetra plenico mokro, gor kapnem kapljice 31 ali pa materino dušico a sta vseeno zagiftana... bom poskusila še s kakšnim nasvetom gor opisanim, upam,da bo pomagalo...
|
|
RE: Suh kašelj ponoči, nosek 24.12.2009 13:15:44
|
|
|
|
urška76
|
Veliko naj pije (s tem redči tudi sluz, da jo lažje izkašlja), zvečer skuhaj ogromen lonec kamilic in mu jih postavi k vzglavju(pazi le, da si ne more kako roko namočit v vrele kamilice), Pa kako inhalacijo naredita čez dan.
|
|
|
|
RE: Suh kašelj ponoči, nosek 24.12.2009 14:29:37
|
|
|
|
Teja29
|
Vse to delamo - inhalacije, tople obloge na prsa, hektolitre toplega čaja, smrekovi vršički sirup, sinecod ponoči, pucanje noska,vzdignjeno vzglavje, para v spalnici.... pa ni čisto nič bolje. Ponavadi se suh kašelj v ene 3 -4 dneh spremeni v sočnega in je potem veliko lažje, tokrat pa nič. Res ne vem kako spravit to sluz ven. Zdaj sem ukinila Operil, fiziološko samo pred spanjem, sincoda nič več, pa bomo videli kaj bo. Pa sem ga vzela iz vrtca ven decembra, da bo zdrav.... evo pa imamo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?