Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 10.2.2010 19:01:15
|
|
|
|
rija
|
kak pa ti dobiš to subvencijo? tvojo....?
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 10.2.2010 19:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
upam, da dobis odgovor cimprej. mi smo tudi kupili hiso nijno potrebno adaptacije.in bi nam subvencija se kako prav prisla...
|
|
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 10.2.2010 19:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogoj je sklenjena prodajna pogodba Subvencija za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja z nakupom, gradnjo, rekonstrukcijo ali spremembo namembnosti bo pripadla tisti mladi družini, ki bo imela sklenjeno prodajno pogodbo ali pravnomočno gradbeno dovoljenje po datumu določenem v javnem pozivu ter bo izpolnjevala preostale pogoje zakona o nacionalni stanovanjski varčevalni shemi in javnega poziva. Glede na tole bi rekla,da je odgovor ne. Se copy od lanskega razpisac) Kriterij namembnosti Subvencija za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja z nakupom, gradnjo, rekonstrukcijo ali spremembo namembnosti pripada tisti mladi družini, ki ima sklenjeno prodajno pogodbo ali gradbeno dovoljenje pridobljeno in pravnomočno po vključno 01.03.2006 do vključno 23.05.2009, če izpolnjuje preostale pogoje tega poziva.
|
|
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 10.2.2010 20:10:48
|
|
|
|
tajtaja
|
kak pa ti dobiš to subvencijo? tvojo....? Zakoj pa nej???? Meli smo gradbeno glih pravega cajta, zidali smo.....zdaj pa uživamo . Tudi z subvencijo , glede na številčnost naše družine je kar solidna cifra.
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 10.2.2010 21:15:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Zakoj pa nej???? aaaaaaaaaaaaaaaa....san si mijslila, ka boš lejko tou naroube razmila gda san pritisnola pošle.... pa nej san ti navoščena, samo me zanima, če bi še mi kaj doubili ali smo zamujdili kak sigdar
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 10.2.2010 21:16:43
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp Pogoj je sklenjena prodajna pogodba Subvencija za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja z nakupom, gradnjo, rekonstrukcijo ali spremembo namembnosti bo pripadla tisti mladi družini, ki bo imela sklenjeno prodajno pogodbo ali pravnomočno gradbeno dovoljenje po datumu določenem v javnem pozivu ter bo izpolnjevala preostale pogoje zakona o nacionalni stanovanjski varčevalni shemi in javnega poziva. Glede na tole bi rekla,da je odgovor ne. Se copy od lanskega razpisac) Kriterij namembnosti Subvencija za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja z nakupom, gradnjo, rekonstrukcijo ali spremembo namembnosti pripada tisti mladi družini, ki ima sklenjeno prodajno pogodbo ali gradbeno dovoljenje pridobljeno in pravnomočno po vključno 01.03.2006 do vključno 23.05.2009, če izpolnjuje preostale pogoje tega poziva. eh, na celi črti odpademo
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 10.2.2010 21:18:02
|
|
|
|
tajtaja
|
Če ste meli gradbeno izdano po 1.3.2006-ampak mislim, ka je te vaša hiša že stala, a ne? Ges nič ne merim, tak da nič sekirat!!!
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 10.2.2010 21:19:59
|
|
|
|
tajtaja
|
Aja, si že vijdla. Mogoče pa pri drugi hiši. Jaz želim vsakemu, ne glede na finančno stanje, da kje kaj dobi. ČE je možnost, po pošteni poti, zakaj pa ne.
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 11.2.2010 8:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
****u! 2 leti prezgodaj smo kupli bajto!!!! bom sla pa po GD za podstresje stimat. ker ga itak moramo. pa itak tudi za podstresje rabis GD. a to velja?
|
|
|
|
RE: Subvencije tudi za adaptacijo??? 11.2.2010 8:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaaaaagggggghhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! ne 2 leti prehitro, ampal 1 TEDEN!!!!!!!! 24.2.2006 znorela bom!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?